EO Visie logo

EO Visie reviews, ervaringen en beoordelingen

EO Visie reviews, ervaringen en beoordelingen
2228
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over EO Visie

Het bedrijf EO Visie is geverifieerd door ons. De webshop EO Visie is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. EO Visie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. EO Visie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

EO Visie is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van EO Visie te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van EO Visie.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over EO Visie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NLE logo
NLE
18 beoordelingen
5,4
VakantieVeilingen logo
VakantieVeilingen
101 beoordelingen
5,7
Oxfam Novib logo
Oxfam Novib
4 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EO Visie een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over EO Visie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EO Visie actief?

EO Visie is vooral actief in de categorie goede doelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EO Visie reviews? Dan kun je naar de website van EO Visie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie