Emcolederwaren logo

Emcolederwaren reviews, ervaringen en beoordelingen

Emcolederwaren reviews, ervaringen en beoordelingen
1653
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Emcolederwaren

Het bedrijf Emcolederwaren is geverifieerd door ons. De webshop Emcolederwaren is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Emcolederwaren is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Emcolederwaren maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Emcolederwaren is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Emcolederwaren te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige service

Ik had van te voren even gebeld om te vragen of de rugzak die ik wilde bestellen nog voorradig was. Ik werd toen super vriendelijk te woord gestaan en ik had na mijn bestelling alles de volgende dag al in huis.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ryan V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Emcolederwaren


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Tom Tailor logo
Tom Tailor
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Emcolederwaren een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Emcolederwaren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Emcolederwaren actief?

Emcolederwaren is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lederwaren , modeaccessoires en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Emcolederwaren reviews? Dan kun je naar de website van Emcolederwaren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie