Elsewhere Fashion logo

Elsewhere Fashion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Elsewhere Fashion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4558
Elsewhere Fashion logo
Website
elsewherefashion.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Elsewhere Fashion

Ga je graag origineel gekleed en vind je het belangrijk dat je met je outfit helemaal jezelf kunt zijn? Dan is het natuurlijk wel even zoeken welke webshop echt bij je past. Misschien heb je het idee dat je bij Elsewhere Fashion wel leuk zou kunnen slagen. Je kent het bedrijf echter niet en daarom speur je eerst eens even rond naar reviews. Je hebt groot gelijk. Recensies vertellen je veel over een webshop. Wij hebben de beoordelingen over Elsewhere Fashion al voor je samengevat. Ze staan hier handig op een rijtje. Wat vind je van de recensies die al zijn geschreven? Geven ze jou een goed gevoel over deze online winkel? Dan is het vast een goed idee om hier te bestellen. Deze overwogen keuze maak je een stuk gemakkelijker als je er wat recensies op nageslagen hebt.

Over Elsewhere Fashion

Elsewhere Fashion geeft aan dat ze bij haar assortiment de vrije en zelfverzekerde vrouw voor zich ziet. Vrouwen die trouw blijven aan zichzelf. Die ook in het dragen van kleding hun eigen individu laten zien. Het is de missie van deze online winkel om deze vrouwen te inspireren. Ook willen ze vrouwen aanmoedigen om kleding te dragen die juist haar persoonlijkheid benadrukt. Zo kunnen vrouwen zich met behulp van hun kleding onderscheiden van de anderen. De winkel doet dit door draagbare collecties op te nemen in het assortiment. Er is nagedacht over de details. De prijs is eerlijk en ook is er aandacht voor duurzaamheid. De shop startte in 2003 in de stad Nijmegen. Hun overtuiging om deze winkel te beginnen was vooral dat het leven gewoonweg te kort is om saaie kleding te dragen. Ze merkten dat dit idee bij vrouwen over de hele wereld echt een snaar raakte. In 2020 is Elsewhere verhuisd naar een nieuw pand in Andelst. Hier is nu ook een showroom waar je dus even op bezoek kunt komen. De slogan van de online shop is wees vrij, wees uniek en wees jezelf.

Waarom kiezen voor Elsewhere Fashion

Vind je het van belang dat je echt helemaal jezelf kunt zijn in je kleding, dan zou Elsewhere Fashion weleens een goede keus kunnen zijn. Dit bedrijf vindt het van groot belang dat dames kleding dragen die echt bij ze passen. Verder vind je in deze shop maar weinig saaie kleding, want daarvoor vonden de oprichters het leven te kort. Houd jij dus ook wel van iets bijzonders en heb je daarbij graag veel keus, dan kun je kiezen voor deze winkel. Je vindt best heel makkelijk wat je wilt hebben, want het assortiment is gefilterd op onder meer broeken, jurken, jassen en truien. Vind jij het altijd wel een uitdaging om je kleding met korting aan te schaffen, dan neem je natuurlijk direct een kijkje bij de sale. Wil je liever zo trendy mogelijk gekleed gaan, dan kun je bij de new arrivals kijken. Om inspiratie op te doen, vind je ook nog een lookbook op de website.

Is Elsewhere Fashion betrouwbaar?

Omdat Elsewhere Fashion al heel wat jaren haar collectie verkoopt, kun je er zeker vanuit gaan dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Een aantal jaren geleden zijn ze ook nog verhuisd naar een ander pand. Als een winkel niet goed draait of niet betrouwbaar is, dan lukt dat natuurlijk niet. De klantenservice is bereikbaar en om nog beter een idee te krijgen van de betrouwbaarheid, kun je de reviews er even op naslaan. Je ziet dan dat vrouwen voor het grootste gedeelte heel tevreden zijn over deze winkel.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is niet op heel veel manieren bereikbaar. Op de site zie je eigenlijk alleen een contactformulier. Je kunt daar je persoonlijke gegevens invullen. Het is de bedoeling dat je ook je telefoonnummer vermeldt, dus de kans is groot dat je zelf even gebeld wordt. Je weet natuurlijk niet hoe snel dat gebeurt. Heb je zo snel mogelijk een reactie nodig, dan is het waarschijnlijk het handigst om even via Facebook een berichtje te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestel jij weleens bij Elsewhere Fashion? Of is het zelfs zo dat dit de eerste shop is die je opzoekt wanneer je je garderobe aanvult? Het kan ook dat je ooit een keer bestelde, maar dat het je helemaal niet beviel. Hoe dan ook, als je ervaring hebt met deze winkel, laat dan een recensie achter op deze pagina.

Reviews over Elsewhere Fashion

Gerelateerde bedrijven

Bivolino logo
Bivolino
2 beoordelingen
9
Ulla Popken logo
Ulla Popken
12 beoordelingen
4,3
JP1880 logo
JP1880
8 beoordelingen
6,4

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Elsewhere Fashion

Het bedrijf Elsewhere Fashion is geverifieerd door ons. De webshop elsewherefashion.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Elsewhere Fashion is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Elsewhere Fashion maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Elsewhere Fashion is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van elsewherefashion.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Elsewhere Fashion.

Geplaatst op: 13-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Elsewhere Fashion


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bivolino logo
Bivolino
2 beoordelingen
9
Ulla Popken logo
Ulla Popken
12 beoordelingen
4,3
JP1880 logo
JP1880
8 beoordelingen
6,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elsewhere Fashion een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Elsewhere Fashion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Elsewhere Fashion actief?

Elsewhere Fashion is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Elsewhere Fashion reviews? Dan kun je naar de website van Elsewhere Fashion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie