Eibmarkt.com logo

Eibmarkt.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Eibmarkt.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
760
Eibmarkt.com logo
Website
eibmarkt.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Eibmarkt.com

Zoek je een specialist in elektrische installaties, dan zou je zomaar eens uit kunnen komen bij Eibmarkt.com. Om jou extra duidelijkheid te geven over wat deze specialist voor je zou kunnen betekenen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgenomen en die puntsgewijs voor je samengevat. Of jij vervolgens ook zaken gaat doen met Eibmarkt.com, is geheel aan jezelf uiteraard.

Over Eibmarkt.com

Eibmarkt.com geldt als een van de toonaangevende online winkels van elektrische installaties. Het biedt onder meer een zeer breed aanbod aan producten voor KNX Automatisering, smart home, producten voor residentiële en functionele gebouwen, armaturen, gereedschappen en apparaten voor de werkplaats en de industrie. Eibmarkt.com kan zomaar 300.000 producten leveren van zo rond de 2700 bekende en kwalitatief uitstekende fabrikanten.

Waarom kiezen voor Eibmarkt.com?

Met Eibmarkt.com kies je voor ervaring, want het bedrijf heeft ondertussen al weer ruim twintig jaar ervaring en staat voor betrouwbaarheid en een altijd snelle levering. Het aanbod dat Eibmarkt.com je kan bieden, is indrukwekkend en je kiest met deze specialist ook nadrukkelijk voor veiligheid. Niet voor niets werd de specialist namelijk bekroond als een van de veiligste online winkels. Typisch Eibmarkt.com is dat de producten tegen altijd betaalbare prijzen aangeboden worden. Het mooie is verder dat je als doe-het-zelver bij Eibmarkt.com terecht kunt, terwijl ook de professionals prima zaken kunnen doen met deze onbetwiste specialist.

Is Eibmarkt.com betrouwbaar?

Eibmarkt.com handhaaft zich al meer dan twintig jaar in de branche, en alleen dat feit zegt al veel over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Ook de recensies van bestaande klanten laten aan duidelijkheid weinig te wensen over. Zij oordelen allemaal zeer positief over de mate van betrouwbaarheid van de specialist. Nog iets; Eibmarkt.com is een goedgekeurde exporteur van de Duitse douane. Dat word je niet zomaar. Dan moet je als onderneming simpelweg betrouwbaar zijn. Als klant krijg je ”˜kopersbescherming’ als je zaken doet met Eibmarkt.com, zoals het bedrijf al diverse keren onderscheiden werd. Het aantal awards rechtvaardigt ondertussen in elk geval een mooie prijzenkast.

Klantenservice en klachten

Zeker een zo grote aanbieder als Eibmarkt.com moet de klantenservice goed in orde hebben. En dat heeft deze Duitse onderneming dan ook. Mocht je een vraag hebben of eventueel een klacht willen indienen, dan krijg je daar ook de gelegenheid voor. Voor je dat doet doe je er wel verstandig aan eerst de veel gestelde vragen eens door te nemen Soms namelijk, wordt dan het antwoord op je prangende vraag al duidelijk. Mocht je toch contact willen leggen met Eibmarkt.com, dan kun je gebruik maken van een speciaal contactformulier op de website, zoals je ook telefonisch contact op kunt nemen en een e-mail kunt verzenden. Omdat je het adres van het bedrijf gewoon op de website vindt, kun je de klacht die je hebt eventuele ook schriftelijk indienen.

Wil je ook beoordelen?

Het maken van de juiste keuze is niet altijd gemakkelijk. Wat je zeker kan helpen zijn de beoordelingen van mensen die ervaring hebben met bepaalde producten en diensten. Op basis van die recensies kun je in elk geval een betere beslissing nemen. Daarom reken we op jou, en gaan we ervan uit dat jij voortaan ook een beoordeling maakt. Veel tijd kost het je niet, op die manier help je echter wel andere mensen als die knopen door moeten hakken.

Reviews over Eibmarkt.com
Gerelateerde bedrijven
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Contour Design logo
Contour Design
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Eibmarkt.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Contour Design logo
Contour Design
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eibmarkt.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Eibmarkt.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eibmarkt.com actief?

Eibmarkt.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eibmarkt.com reviews? Dan kun je naar de website van Eibmarkt.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie