Droomidee logo

Droomidee reviews, ervaringen en beoordelingen

Droomidee reviews, ervaringen en beoordelingen
462
Droomidee logo
Website
Droomidee
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Droomidee

Er zijn weinig zaken belangrijker dan een goede nachtrust. En die geniet je alleen als je op een goed matras ligt. Droomidee is een aanbieder van matrassen die jou ook van dienst zou kunnen zijn. Om een beter beeld van deze aanbieder van matrassen te krijgen, hebben we je hier een samenvatting van de reviews en ervaringen van mensen die al op een matras van Droomidee slapen voor je samengevat. Op die manier kun je een betere beslissing nemen.

Over Droomidee?

Droomidee helpt je echt om een ideaal matras te vinden. Het focust zich op jouw wensen, kwaliteit en een betaalbare prijs. Droomidee werkt volledig transparant en eerlijk en van kleine lettertjes is bij deze aanbieder geen sprake. Behalve aandacht voor het beste matras, wordt ook de klantenservice van deze aanbieder alom geroemd. Droomidee zal er altijd alles aan doen om het voor jou ideale matras te vinden.

Waarom kiezen voor Droomidee?

Het bijzondere is dat je bij Droomidee alle tijd krijgt om te ervaren hoe een matras bevalt. Je mag namelijk 100 dagen proefslapen op een matras van Droomidee. In die periode krijg je een prima beeld van het matras en kun je een oordeel vellen. In slechts 3 procent van de gevallen wordt na proefslapen afgezien van koop overigens. Ook als je kiest voor proefslapen zit je nergens aan vast, want er geldt gewoon een gratis bezorg- en retourservice. Op een matras van Droomidee krijg je bovendien tien jaar garantie en je betaalt bij Droomidee nooit de hoofdprijs. Droomidee werkt met 100 procent recyclebare producten, waardoor ook nog eens sprake is van zeer duurzame matrassen.

Is Droomidee betrouwbaar?

Ja, getuige de reviews en ervaringen van mensen die tegenwoordig op een matras van Droomidee slapen heb je te maken met een betrouwbare partner. Dat zegt ook wel het hoge cijfer dat Droomidee van de klanten krijgt, want dat is een 9.1. Wat zeker ook iets zegt is het feit dat Droomidee in het bezit is van het Webshop Keurmerk, een keurmerk waarvoor alleen betrouwbare bedrijven in aanmerking komen. Voor mensen die niet overtuigd zijn; je vindt op de website alle informatie over Droomidee, tot aan het Kamer van Koophandel en BTW nummer aan toe. Dat de matrasspecialist ook vertrouwen heeft in de kant blijkt wel uit het feit dat je de mogelijkheid wordt geboden om in delen te betalen.

Klantenservice en klachten

In de praktijk komt het slechts zelden voor, maar het kan natuurlijk zijn dat je een klacht hebt over een product of een dienst van deze specialist in matrassen. Het is dat geval geen enkel probleem om contact te leggen. Dit kan per brief, je vindt het adres gewoon op de website, telefonisch en via een contactformulier op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen heeft baat bij beoordelingen vanuit de praktijk. Aan de hand van deze samenvatting kun jij ook een goed besluit nemen om al dan niet zaken te doen met Droomidee. Om die reden vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het kost je amper tijd en je bewijst er andere mensen een behoorlijke dienst mee.

Reviews over Droomidee
Gerelateerde bedrijven
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Droomidee

Ons team van experts heeft Droomidee geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Droomidee bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Droomidee is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Droomidee is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Droomidee te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lage prijs, toch hele goede kwaliteit matras

Ik heb in oktober 2021 een 180x200 comfort matras gekocht bij Droomidee. Dit is een matras met koudschuim en een pocketvering kern en het bevalt me (nog steeds) erg goed! Ik heb eerder een soortgelijk matras gehad, alleen was die veel duurder en minder fijn en kwalitatief als die van Droomidee. De levering was ook al de volgende dag en de bezorger had deze netjes naar binnen gedragen. Het matras was goed in plastic verpakt (opgerold), waardoor het gemakkelijk naar de slaapkamer was te dragen.

Geplaatst op: 17-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guus

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn dik matras

De matrassen van Droom idee slapen erg goed. De levering was wat aan de langere kant maar dat was voor mij niet een heel groot probleem. Het zat ook erg compact verpakt wat erg fijn was voor het tillen.

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera W.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg fijn matras

Ik heb hier recent echt een super fijn matras besteld. Het matras is echt van een super goede kwaliteit en dat valt zeker erg op. Ook fijn dat je een tijdje kunt proefslapen om te kijken of het fijn slaapt etc.

Geplaatst op: 31-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emiel H.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Droomidee
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Droomidee een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Droomidee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Droomidee actief?

Droomidee is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Droomidee reviews? Dan kun je naar de website van Droomidee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie