DrankKoning.nl logo

DrankKoning.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
DrankKoning.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4458
DrankKoning.nl logo
Website
drankkoning.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DrankKoning.nl

Een gezellige avond is vaak een avond met een drankje erbij. Wil je van die avonden echt een feest maken? Dan is een leuk gadget of bijvoorbeeld een drankspelletje nooit ver weg. Helaas vind je in de fysieke winkel in de buurt zelden wat je echt zoekt. Een webshop als DrankKoning.nl kan dan een uitweg bieden. Hier vind je een ruim assortiment aan gadgets en tools die drankgerelateerd zijn terug. Maar wat vertellen de klanten van DrankKoning.nl eigenlijk over deze webwinkel? Zijn de ervaringen positief? Zijn de reviews eerder negatief? Op deze pagina lees je beoordelingen over DrankKoning.nl geschreven door echte klanten. Handig toch?

Over DrankKoning.nl

DrankKoning.nl is een website die gespecialiseerd is in drankspelletjes, gadgets en bar tools. De website is een relatief nieuwe speler op de markt en werd pas in 2018 opgericht door een student Commercieel Management. Het motto bij de oprichting was beste prijs, beste service en dat zijn meteen ook de waarden die ook vandaag de dag nog altijd hoog in het vaandel worden gedragen. In 2018 bestond het assortiment uit slechts drie producten: blauwe en rode bekers en tafeltennisballen. Vandaag de dag beschikt DrankKoning.nl over een eigen magazijn en meer dan honderd unieke producten. Elke week wordt het assortiment uitgebreid en daar heb je als klant ook een zeg in. Ben je op zoek naar iets specifiek of naar advies? Aarzel dan niet om de klantendienst van DrankKoning.nl te contacteren! Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

Waarom kiezen voor DrankKoning.nl?

Bij DrankKoning.nl vind je in de eerste plaats producten die je op veel andere websites niet terug zult vinden. Ben je op zoek naar drankspelletjes? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook categorieën als gadgets, bar tools en merchandise vind je bij DrankKoning.nl. Naar iets specifiek op zoek? Dan kan je op trefwoord zoeken dankzij de handige zoekbalk op de website. Het juiste gadget voor de ideale avond gevonden? Dan kan je er zeker van zijn dat de levering niet lang op zich laat wachten. Bestel je jouw pakketje voor 23 uur? Dan heb je het morgen al in huis. Bij DrankKoning.nl geniet je van gratis levering vanaf een bestelbedrag van 80 euro. Een artikel retour sturen? Daar krijg je bij DrankKoning.nl tot 14 dagen na ontvangst voor. En dat zonder opgave van reden!

Is DrankKoning.nl betrouwbaar?

DrankKoning.nl is een webshop die nog maar enkele jaren bestaat. Desondanks is de website in korte tijd een grote speler op de markt geworden. Zo vind je hen ook terug op diverse sociale media en zo is DrankKoning.nl een lid van het online keurmerk Stichting WebwinkelKeur. Op de website zelf vind je heel wat informatie terug over DrankKoning.nl. Zo vind je hier het adres van de hoofdzetel, je vindt het nummer van de Kamer van Koophandel en je vindt er het btw nummer. Ten slotte beschikt DrankKoning.nl ook over een eigen klantendienst bij vragen en/of bij problemen. Betalen kan je veilig doen via de beveiligde verbinding van DrankKoning.nl. Dat kan via onder andere iDeal, PayPal, Mastercard, Maestro, Visa, Bancontact, Sofort en ga zo maar door!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag waar het antwoord van niet op de website terug te vinden is? Dan kan je altijd een berichtje sturen naar de klantendienst van DrankKoning.nl. Dat kan op heel wat manieren. De klantendienst contacteren kan je doen via de chatfunctie op de website, je kunt ook even bellen of een mailtje sturen. Ook via sociale media kan je een berichtje sturen richting DrankKoning.nl. Is er met een bestelling iets fout gelopen? Heb je een andere klacht? Dan kan je deze best per mail laten weten aan de klantendienst van DrankKoning.nl. Alternatief kan je ook altijd een berichtje sturen naar de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur. Deze nemen dan contact op met DrankKoning.nl en in uiterste gevallen kan de geschillencommissie een uitspraak doen!

Wil jij ook beoordelen?

De beste manier om te weten te komen of een website al dan niet betrouwbaar is zijn de reviews en de ervaringen van echte klanten. Ben jij iemand die ooit al eens iets kocht van DrankKoning.nl? Dan ben jij perfect voor het schrijven van een review over deze webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de bar tools? Is de informatie op de website compleet? Hoe zit het met de levertijd? En de klantendienst? Schrijf jouw review en help onze bezoekers!

Reviews over DrankKoning.nl

Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Kersttruien-winkel.nl logo
Kersttruien-winkel.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met DrankKoning.nl

Het bedrijf DrankKoning.nl is geverifieerd door ons. De webshop drankkoning.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DrankKoning.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DrankKoning.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

DrankKoning.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van drankkoning.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over DrankKoning.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Kersttruien-winkel.nl logo
Kersttruien-winkel.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DrankKoning.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DrankKoning.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DrankKoning.nl actief?

DrankKoning.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DrankKoning.nl reviews? Dan kun je naar de website van DrankKoning.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie