Dr.Veggie logo

Dr.Veggie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Dr.Veggie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4785
Dr.Veggie logo
Website
drveggie.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Dr.Veggie

Gezonder leven is niet alleen iets dat iedereen wilt, het is ook iets dat de laatste jaren sterk in de lift zit. Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om gezond te leven. Sapjes en shakes zijn dan een handige oplossing om voldoende vitamines binnen te krijgen op een vlotte en tijdsbesparende manier. Heb je geen trek er altijd zelf te maken? Dan is Dr.Veggie misschien wel het bedrijf dat je zoekt. Maar wat is de kwaliteit van het aanbod en van de sapjes van Dr.Veggie? Zijn de klanten van Dr.Veggie positief of net negatief? Hier grasduin je door een brede waaier aan reviews en beoordelingen geschreven door echte klanten. Zo leer jij uit de ervaringen van anderen met Dr.Veggie.

Over Dr.Veggie

Dr.Veggie is een Nederlands bedrijf dat voor de volle 100% inzet op een gezonde levensstijl en op pure groentesappen. Je kunt er terecht voor een ruim scala aan heerlijke groentesappen die gemaakt zijn van verse en onbewerkte producten. Bij Dr.Veggie worden alle groenten met een slowjuicer geperst en meteen ingevroren. Op die manier kan je er zeker van zijn dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. De groentesappen van Dr.Veggie worden dan ook bevroren aan huis geleverd. Goed om te weten is dat Dr.Veggie de volledige productie van hun aanbod in eigen handen heeft en dat je op de website heel wat extra info terug kunt vinden. Ook als je interesse hebt in een sapkuur of een specifieke detox kan je bij Dr.Veggie terecht. Wil je een mooie korting op jouw eerste bestelling? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van de webshop.

Waarom kiezen voor Dr.Veggie?

Dr.Veggie is een Nederlands bedrijf dat staat voor kwaliteit, zekerheid van eigen productie en voor een gevarieerd aanbod. Dr.Veggie heeft een assortiment van twaalf verschillende groentesappen om voor de nodige afwisseling te zorgen. Op de webshop zelf vind je verschillende categorieën zoals sapboxen, shots, groentesappen en alles dat je nodig hebt voor een detox kuur. Ben je op zoek naar een specifiek product of shot? Dan kan je best dat intypen in de zoekbalk op de website. Heb je het sapje van jouw dromen gevonden? Dan krijg je jouw pakketje reeds de volgende dag in huis als je bestelt hebt voor 12 uur ’s middags. Alle verzendingen worden gratis geleverd vanaf een bestelbedrag van vijftig euro. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is wel dat je bij Dr.Veggie niet kunt retourneren. Het spreekt voor zich dat de sappen van het bedrijf een beperkte houdbaarheidsdatum hebben. Dat betekent daan ook dat er geen recht is op bedenktijd wegens de gezondheidsrisico’s eraan verbonden.

Is Dr.Veggie betrouwbaar?

Dr.Veggie is een rasecht Nederlands bedrijf dat op hun webshop een ruime hoeveelheid informatie ter beschikking geeft. Zo kan je er onder andere de contactgegevens van de bedrijfstop en de klantendienst terugvinden alsook het adres van de hoofdzetel. Er is ook een duidelijk privacybeleid en je vindt op de website heel wat info tussen de algemene voorwaarden. Goed om te weten is dat de website ook goed beveiligd is tijdens het surfen. Dit kan je zien aan het slotje aan de linkerkant van de adresbalk. Wil je jouw bestellingen betalen? Dan kan je dit ook met een gerust hart doen bij Dr.Veggie. Betalen kan via onder andere iDeal, Visa en Mastercard.

Klantenservice en klachten

Op de website van Dr.Veggie vind je heel wat informatie terug over het hele proces en over de producten onder de veelgestelde vragen. Natuurlijk is het mogelijk dat je desondanks nog een vraag hebt die hier niet behandeld werd of een klacht hebt. Dan kan je altijd een berichtje sturen aan de klantendienst van Dr.Veggie. Dat kan via het online contactformulier maar je kunt er ook voor kiezen om te bellen. Stuur je liever een brief of een mail? Dan vind je de nodige gegevens gewoon terug op de startpagina van de webshop van Dr.Veggie. In de regel mag je van de klantenservice van Dr.Veggie een antwoord binnen de werkdag verwachten. Je hoeft dus nooit lang te wachten!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een echte kenner van groentesapjes en detox? Of is de smaak gewoon helemaal jouw ding? Misschien heb je wel een uitgesproken negatieve ervaring met Dr.Veggie? Wat jouw verhaal ook is: op deze pagina is er plaats voor jouw review en voor jouw beoordeling. Is Dr.Veggie een goede keuze? Zou je het aanraden aan anderen? Zou je in de toekomst opnieuw sapjes van Dr.Veggie kopen?

Reviews over Dr.Veggie

Gerelateerde bedrijven

Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Protislank.nl logo
Protislank.nl
2 beoordelingen
9
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Dr.Veggie

Het bedrijf Dr.Veggie is geverifieerd door ons. De webshop drveggie.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dr.Veggie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dr.Veggie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van drveggie.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van drveggie.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dr.Veggie


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Protislank.nl logo
Protislank.nl
2 beoordelingen
9
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dr.Veggie een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dr.Veggie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dr.Veggie actief?

Dr.Veggie is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en voedingsadvies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dr.Veggie reviews? Dan kun je naar de website van Dr.Veggie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie