Dr.Veggie logo

Dr.Veggie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Dr.Veggie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4785
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Dr.Veggie

Het bedrijf Dr.Veggie is geverifieerd door ons. De webshop drveggie.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dr.Veggie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dr.Veggie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van drveggie.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van drveggie.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dr.Veggie


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Weight Watchers logo
Weight Watchers
30 beoordelingen
4,9
Protislank.nl logo
Protislank.nl
2 beoordelingen
9
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dr.Veggie een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dr.Veggie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dr.Veggie actief?

Dr.Veggie is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en voedingsadvies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dr.Veggie reviews? Dan kun je naar de website van Dr.Veggie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie