Dokteronline.com logo

Dokteronline.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Dokteronline.com reviews, ervaringen en beoordelingen
226
Dokteronline.com logo
Website
Dokteronline.com
Categorie
Webshops

Dokteronline.com ervaringen

Dokteronline.com is een online dienst waarbij je terecht kan met bepaalde klachten. Natuurlijk is een dokter een vertrouwenspersoon en het is wel handig om te weten wat de dokteronline.com ervaringen zijn. Je wilt tenslotte wel zeker weten of de online dokter net zo betrouwbaar is als de gewone huisarts. Op onze website mag iedereen zijn of haar dokteronline.com ervaringen delen. Negatieve en positieve ervaringen zijn allemaal welkom zodat we een betrouwbaar beeld kunnen schetsen. Nieuwe patiënten weten zo vooraf of ze de online dokter net zo kunnen vertrouwen als hun eigen huisarts.

Over Dokteronline.com

Dokteronline.com is in 2003 opgezet door een aantal medisch specialisten. Steeds meer patiënten gaan zelf op onderzoek uit op het internet over een mogelijke aandoening die ze denken te hebben. Helaas stuiten ze vaak op informatie die niet klopt of juist is. Door zelf een platform op te zetten wil Dokteronline.com eerlijke informatie aanbieden waar een patiënt echt iets mee kan. Indien nodig is het via de website ook mogelijk om contact te zoeken met een arts en het probleem voor te leggen. Bijvoorbeeld als je bepaalde medicijnen wil aanschaffen maar je hiervoor een briefje nodig hebt van een arts. De online arts kan op basis van een online consult deze medicijnen alsnog voorschrijven.

Schaamte

Er zijn genoeg medicijnen die we niet durven te vragen aan de huisarts vanwege schaamte. Denk bijvoorbeeld aan de morning after pil of medicijnen bij prostaatklachten. Een online consult voelt veiliger en dit is ook de reden dat Dokteronline.com is opgericht. Bij een online consult hebben we niet het idee dat de dokter weet wie we zijn zoals bij onze eigen huisarts. Het voelt hierdoor veiliger om te vragen om medicijnen.

Online apotheek

Naast het voorschrijven van medicijnen na een online consult heeft Dokteronline.com ook een online apotheek. In deze apotheek kan je direct terecht om de medicijnen online te bestellen. De kosten dien je wel zelf voor te schieten, maar een groot deel van de medicijnen kan je eventueel later alsnog indienen bij je eigen zorgverzekering.

Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
BALZY logo
BALZY
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

De producten welke ik heb besteld voor mijn man waren snel geleverd. Erg prettig, omdat we aankomende week op vaknatie gaan.

Geplaatst op: 26-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Y B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dokteronline.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
BALZY logo
BALZY
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dokteronline.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dokteronline.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dokteronline.com actief?

Dokteronline.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dokteronline.com reviews? Dan kun je naar de website van Dokteronline.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie