Djoser logo

Djoser reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Djoser reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Djoser logo
Website
Djoser
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Djoser

Gaat je hart sneller kloppen van een prachtige verre reis, maar boek je dit wel liever in de vorm van een groepsreis? Bijvoorbeeld omdat je meer wilt leren over de cultuur, omdat het alleen reizen je niet aanspreekt of omdat je misschien niet zo goed ter been bent, en daarom graag behoefte hebt aan extra hulp tijdens je vakantie? In alle gevallen is het boeken van een boeken van een groepsreis via Djoser een erg goede keuze. Je leest de belangrijkste informatie over deze organisatie op deze pagina en we hebben diverse reviews voor je verzameld op deze pagina.

Over Djoser

Djoser staat al meer dan 27 jaar bekend op het gebied van het organiseren van actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Hierdoor is het bedrijf de marktleider in Nederland geworden. De organisatie startte met het organiseren van een jaarlijkse reis naar Egypte. Vandaag de dag organiseert Djoser een erg gevarieerd reisprogramma met meer dan 85 bestemmingen wereldwijd. Naast dat het bedrijf actief is in Nederland, weten ook steeds meer Vlamingen deze organisatie te vinden.

Waarom kiezen voor Djoser

Groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter, dat is waar de reizen van Djoser voor staan. Djoser biedt een breed aanbod aan groepsrondreizen wereldwijd en je hebt de keuze uit een breed scala aan wandel- en fietsreizen. Daarnaast is er ook een speciaal aanbod waar ouders met kinderen op ontdekkingsreis kunnen gaan. Het aanbod is er speciaal voor ontwikkeld voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Je ziet tijdens je reis meer van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.

Is Djoser betrouwbaar?

Boek je een reis via Djoser, dan weet je altijd zeker dat je van alle gemakken bent voorzien. De organisatie zorgt er namelijk voor dat zowel reisbegeleiding, accommodatie als het vervoer als een vast pakket aan worden geboden. Gelukkig ben je nog steeds zeker van erg veel individuele vrijheid. Voor ieder content van de wereld biedt Djoser een erg gevarieerd aanbod.

Klantenservice en klachten

Het boeken van een verre reis is natuurlijk erg spannend. Daarom is het meer dan begrijpelijk dat je graag helemaal op de hoogte bent van het reisprogramma dat je kunt verwachten. Voor al je vragen staan de reisspecialisten van Djoser voor je klaar. Je stelt je vragen door langs te komen op het kantoor, door een e-mail te sturen of door even te bellen. Er wordt altijd graag met meegedacht en je kunt, indien gewenst, kiezen voor een programma op maat. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de reis gaat halen en de mooiste herinneringen gaat maken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je onlangs op vakantie geweest en heb je een van de reizen gemaakt die je via Djoser kunt boeken? Je hebt in dat geval ongetwijfeld de beste herinneringen gemaakt. Deel je mening over deze organisatie door je review hier achter te laten.

Reviews over Djoser

Gerelateerde bedrijven

Sawadee logo
Sawadee
3 beoordelingen
8,7
Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
3 beoordelingen
6,7
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Djoser

Djoser is geverifieerd door ons expert team. De webshop Djoser bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Djoser lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Djoser. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Djoser is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Djoser te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Djoser.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Djoser


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sawadee logo
Sawadee
3 beoordelingen
8,7
Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
3 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Djoser een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Djoser. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Djoser actief?

Djoser is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Djoser reviews? Dan kun je naar de website van Djoser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie