Djoser logo

Djoser reviews, ervaringen en beoordelingen

Djoser reviews, ervaringen en beoordelingen
3659
Djoser logo
Website
Djoser
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Djoser

Gaat je hart sneller kloppen van een prachtige verre reis, maar boek je dit wel liever in de vorm van een groepsreis? Bijvoorbeeld omdat je meer wilt leren over de cultuur, omdat het alleen reizen je niet aanspreekt of omdat je misschien niet zo goed ter been bent, en daarom graag behoefte hebt aan extra hulp tijdens je vakantie? In alle gevallen is het boeken van een boeken van een groepsreis via Djoser een erg goede keuze. Je leest de belangrijkste informatie over deze organisatie op deze pagina en we hebben diverse reviews voor je verzameld op deze pagina.

Over Djoser

Djoser staat al meer dan 27 jaar bekend op het gebied van het organiseren van actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Hierdoor is het bedrijf de marktleider in Nederland geworden. De organisatie startte met het organiseren van een jaarlijkse reis naar Egypte. Vandaag de dag organiseert Djoser een erg gevarieerd reisprogramma met meer dan 85 bestemmingen wereldwijd. Naast dat het bedrijf actief is in Nederland, weten ook steeds meer Vlamingen deze organisatie te vinden.

Waarom kiezen voor Djoser

Groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter, dat is waar de reizen van Djoser voor staan. Djoser biedt een breed aanbod aan groepsrondreizen wereldwijd en je hebt de keuze uit een breed scala aan wandel- en fietsreizen. Daarnaast is er ook een speciaal aanbod waar ouders met kinderen op ontdekkingsreis kunnen gaan. Het aanbod is er speciaal voor ontwikkeld voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Je ziet tijdens je reis meer van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.

Is Djoser betrouwbaar?

Boek je een reis via Djoser, dan weet je altijd zeker dat je van alle gemakken bent voorzien. De organisatie zorgt er namelijk voor dat zowel reisbegeleiding, accommodatie als het vervoer als een vast pakket aan worden geboden. Gelukkig ben je nog steeds zeker van erg veel individuele vrijheid. Voor ieder content van de wereld biedt Djoser een erg gevarieerd aanbod.

Klantenservice en klachten

Het boeken van een verre reis is natuurlijk erg spannend. Daarom is het meer dan begrijpelijk dat je graag helemaal op de hoogte bent van het reisprogramma dat je kunt verwachten. Voor al je vragen staan de reisspecialisten van Djoser voor je klaar. Je stelt je vragen door langs te komen op het kantoor, door een e-mail te sturen of door even te bellen. Er wordt altijd graag met meegedacht en je kunt, indien gewenst, kiezen voor een programma op maat. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de reis gaat halen en de mooiste herinneringen gaat maken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je onlangs op vakantie geweest en heb je een van de reizen gemaakt die je via Djoser kunt boeken? Je hebt in dat geval ongetwijfeld de beste herinneringen gemaakt. Deel je mening over deze organisatie door je review hier achter te laten.

Reviews over Djoser
Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
5
17% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over Djoser

Djoser is geverifieerd door ons expert team. De webshop Djoser bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Djoser lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Djoser. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Djoser is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Djoser te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Djoser.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte ervaring met Djoser

Wij hadden een reis via Djoser geboekt naar Zuid-Amerika. De noodtoestand brak uit in Ecuador. Situatie was onveilig. Djoser was op geen enkele manier bereid om de reis om te boeken of zich in te leven in ons. Gewoon geen empathie en inlevingsvermogen.
Erg jammer en teleurstellend. Meer dan 7.000,- hebben ze aan annuleringskosten doorberekend. Al jaren heb ik met Djoser gereisd. Jammer dat ze op deze manier met klanten omgaan en dat ze alleen voor de korte termijn winst gaan.

Geplaatst op: 14-09-2023
Laatst bewerkt op: 14-09-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijs-kwaliteit zoek

De groep en het vervoer waren geweldig. Door het drukke programma voelt het als een ontzettend lange vakantie!
Echter is de Prijs-kwaliteit zoek. Hotels zijn erg budget met veel mankementen, reisleiding sprak de taal niet, excursies matig en niet informatief, de overnachting in de Sahara met 50 graden was zeer onverantwoordelijk. Djoser reageert niet op de evaluaties. Erg jammer want dit was de eerste ervaring met Djoser met als doel velen te laten volgen. We gaan opzoek naar een maatschappij waar de verhoudingen niet zo zoek zijn.

Geplaatst op: 09-09-2023
Laatst bewerkt op: 09-09-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Domper

Een totaal verregende en door een nabije tyfoon geplaagde reis naar Taiwan waardoor een aantal door Djoser opgehemelde, en van fraaie plaatjes op site voorziene, hoogtepunten (waaronder nationale parken) c.q. bezienswaardigheden niet bezocht konden worden i.v.m. sluiting vanwege de weersomstandigheden.

Het aangeboden alternatieve programma (voor zover mogelijk) bood geen gelijkwaardige vervanging, stond niet in verhouding tot hetgeen aangeboden werd en inherent daaraan de prijs-/kwaliteitverhouding.

Djoser heeft er blijkbaar bewust voor gekozen deze reis door te laten gaan, ondanks dat bekend was dat het niet het beste seizoen is om deze reis te plannen, hetgeen ook werd bevestigd door de lokale reisbegeleider. Deze reis had nooit door moeten gaan, maar kennelijk prevaleert winst boven het bieden van een kwalitatief goede reis.

Op zich zou de reis het cijfer 7 verdienen, echter, op grond van een aantal issues (waaronder de ronduit sexistische houding van de lokale reisbegeleider richting vrouwelijke reisgenoten) zijn er een aantal maluspunten te vergeven, waardoor deze reis ruim onvoldoende scoort. Het nagezonden boeket bloemen voor het bloeden inzake de weersomstandigheden (waar Djoser overigens geen schuld aan of invloed op heeft...) ten spijt. Tijdens de reis is door Djoser geen enkele empathie getoond, kennelijk interesseert het welzijn van hun klanten geen lor.

Geplaatst op: 12-08-2023
Laatst bewerkt op: 12-08-2023
Geschreven door: Fred F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Fietsen was super, rest was zwaar ondermaats

17 febr 2023 vertrokken we voor 2 weken fiets- en wandelvakantie naar costa Rica. Eerst de positieve noot: het fietsen was super en de fietsbegeleider Bart was een fantastische gast.
Maar dan alle minpunten:
- de ter beschikking gestelde fietsen waren niet op maat van de deelnemers, versleten en niet onderhouden
- de lijst van hotels die we een paar dagen voor vertrek ter beschikking kregen en er veelbelovend uitzagen, bleken ter plaatse grotendeels niet beschikbaar en werden zonder enige informatie ter plekke vervangen door andere accomodaties. Deze waren oud, vuil, aftands, ofwel afgelegen zonder voorzieningen, ofwel in een drukke straat met heel erg veel lawaai. Echt beneden alle niveau.
- de reisbegeleider was pas 21. Hij communiceerde initieel helemaal niet over de aanpassingen. Pas na diverse pittige ruzies met de groep en na diverse mail en telefonische contacten met de klachtendienst van Djoser in Nederland, kregen we een minimum aan info.
Zijn leuze was “ vrijheid-blijheid”, maar dit gold enkel voor zichzelf.
Voor de groep kwam dit overeen met : trek jullie plan!
We moesten dagelijks sterk aandringen om de geplande activiteiten te kunnen realiseren.
Hij is intrinsiek niet geschikt voor deze job.
Na 2 weken kende hij niet eens onze namen…
- ter plaatse kregen we halverwege de reis een mail van Djoser dat we compensatie zouden krijgen voor de onvoorziene slechte hotels, maar sindsdien reageren ze totaal niet meer op onze mails. Dus ik vrees dat we niks meer kunnen verwachten als reactie.
- dit was onze 2e, maar zeker onze laatste reis met Djoser.
Spijtig, want op papier ziet t er sllemaal mooi uit, maar in werkelijkheid was deze reis qua organisatie alleen maar chaos en veel discussie en frustratie.

Geplaatst op: 04-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Marielle B.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Weinig vrijheid en voor alles dient te worden bij betaald. Nooit meer Djoser worden bij betaald

Rondreis Zuid-Afrika: eerste keer met Djoser, maar meteen ook de laatste keer.
Djoser maakt reclame mbt groepsreis.."vrijheid is blijheid" Niets vrijheid was er..enkel twee dagen. De excursies..enkel mogelijkheid via hen te boeken...reeds op voorhand in de bus. Te weinig van sommige plaatsen gezien....bus reed maar door en stopte enkel aan parking met Spar. Steeds zer beperkte tijd om iets te bezichtigen. Voor alles dienden we bij te betalen. Een dure reis in vergelijking met andere reisbureaus...niets was inbegrepen, terwijl dit best had gekund bij het verblijf in de lodges.....Nooit meer met Djoser!

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Andalusië 12 dagen rondreis ad € 1977. Matige en kleine hotels met veelal matige WiFi. Kleine busjes voor vervoer. Reisleider weet niets. Tussentijds en achteraf klachten / verbeteringen gevraagd. Niets mee gedaan. Onbetrouwbare organisatie. Is alleen gericht op winstmakend. Niet doen!

Geplaatst op: 13-08-2022
Laatst bewerkt op: 13-08-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Djoser
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Djoser een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Djoser. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Djoser actief?

Djoser is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Djoser reviews? Dan kun je naar de website van Djoser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie