Diamond Smile logo

Diamond Smile reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Diamond Smile reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4467
Diamond Smile logo
Website
diamondsmileteeth.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Diamond Smile

Heb jij problemen met verkleurde of gelige tanden? Je bent niet de enige! Diamond Smile heeft samen met tandartsen tandenbleekproducten ontwikkeld voor een stralende lach. Deze producten zijn getest en goedgekeurd door Diamond Smile in Nederland. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Diamond Smile? Wij hebben echte klanten gevraagd om hun review over Diamond Smile te delen. Lees wat de ervaringen zijn zodat jij weet of de beloftes van Diamond Smile waar zijn.

Over Diamond Smile

Het Duitse bedrijf Diamond Smile verkoopt tandenbleekproducten voor een perfecte glimlach. Dit bedrijf heeft als doel om Europa's beste en meest betrouwbare distributeur van tandenbleekproducten te worden. Ze wensen iedereen de kans op een natuurlijke, witte en stralende lach. Het hoofdkantoor van Diamond Smile is gevestigd in Berlijn. Om ervoor te zorgen dat jij profiteert van de beste resultaten, werkt Diamond Smile samen met experts in de ontwikkeling van de producten. Wist je dat je als klant gratis belangrijke informatie en tips over mond- en tandverzorging ontvangt?

Waarom kiezen voor Diamond Smile

Diamond Smile wilt dat al haar klanten altijd volledig tevreden zijn. Dit kan alleen door de beste producten op de markt te brengen, die echt resultaat geven. Met de tandenbleekproducten krijg jij een stralende en witte lach, zonder dat je honderden euro's uit hoeft te geven aan de tandarts. De tandenbleekkit werkt tot 7 keer sneller dan vergelijkbare witmakende producten en er is geen tandartsbezoek of recept voor nodig. De producten zijn getest en goedgekeurd in Nederland en verwijderen vlekken en verkleuringen op je tanden veroorzaakt door bijvoorbeeld koffie, wijn, tabak, snoep of frisdrank.

Is Diamond Smile betrouwbaar?

Wereldwijd heeft Diamond Smile meer dan 100.000 tevreden klanten. Volg dit bedrijf op social media om op de hoogte te blijven van acties en kortingen en interessante nieuwtjes. Je kunt ervoor kiezen om pas achteraf voor jouw bestelling te betalen. Diamond Smile biedt een 14-daagse niet goed, geld terug garantie op alle tandenbleekproducten. Als je niet ten minste twee niveaus wittere tanden hebt gekregen, dan krijg je jouw geld terug. De beste manier om er achter te komen of de tandenbleekproducten van Diamond Smile echt werken, is door de ervaringen van andere klanten te lezen. Wij hebben de reviews over Diamond Smile voor je op een rij gezet.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over het bleken van je tanden, wil je meer informatie over het thuis bleken van je tanden of wil je wat anders weten? Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Diamond Smile. Je kunt ook veel vragen over het bleken van tanden en de toepassing ervan vinden in de FAQ.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weer een witte lach dankzij de tandenbleekproducten van Diamond Smile? Of heb je juist een negatieve ervaring met dit bedrijf? Wij stellen het op prijs als je jouw ervaring met Diamond Smile op deze pagina wilt achterlaten. Jij helpt anderen zo bij het maken van de juiste keuze. Wat vind je van het resultaat? En was de set gemakkelijk in gebruik? Blijven je tanden lang wit? Schrijf direct een review over Diamond Smile! Bedankt.

Reviews over Diamond Smile
Gerelateerde bedrijven
Dorivit logo
Dorivit
1 beoordeling
9,5
Stichting stop bewust logo
Stichting stop bewust
2 beoordelingen
9
Haibu logo
Haibu
3 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Diamond Smile
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dorivit logo
Dorivit
1 beoordeling
9,5
Stichting stop bewust logo
Stichting stop bewust
2 beoordelingen
9
Haibu logo
Haibu
3 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Diamond Smile een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Diamond Smile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Diamond Smile actief?

Diamond Smile is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Diamond Smile reviews? Dan kun je naar de website van Diamond Smile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie