DiabetesMagazijn.nl logo

DiabetesMagazijn.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

DiabetesMagazijn.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2382
DiabetesMagazijn.nl logo
Website
DiabetesMagazijn.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen DiabetesMagazijn.nl

Leven met diabetes is geen kinderspel. Je moet altijd waakzaam zijn en ervoor zorgen dat je op elk moment jouw producten en meters bij de hand hebt. Op DiabetesMagazijn.nl vind je alles terug om jouw leven met diabetes gemakkelijker te maken. Natuurlijk informeer je eerst wel even of de website wel betrouwbaar is. Op deze pagina hebben wij reviews over DiabetesMagazijn.nl op een rij gezet. Zo leer je door de ervaringen van een ander een eerlijke en correcte beoordeling van DiabetesMagazijn.nl te maken. Lekker handig toch?

Over DiabetesMagazijn.nl

DiabetesMagazijn.nl zag in 2017 het levenslicht met een simpele missie: mensen met diabetes aan een eerlijke prijs helpen aan producten die ze op een langdurig nodig hebben in de strijd tegen diabetes. Alle producten in het assortiment voldoen dan ook aan ISO-norm wat zoveel betekent als dat ze garant staan voor een betrouwbare meting. DiabetesMagazijn.nl zet sterk in op een eerlijke prijs en op service. Nog te veel patiënten, denk maar aan mensen die lijden aan diabetes type 2, krijgen immers hun hulpmiddelen niet vergoed van de verzekeraar. Wat de verzending betreft heb je jouw bestelling mits je voor 23:30 uur besteld hebt reeds in huis. Er wordt ook op zondag verzonden en verzending is gratis vanaf 30 euro. Omdat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om alle antwoorden te hebben biedt DiabetesMagazijn.nl ook heel wat video tutorials aan op YouTube. Daarnaast hebben alle producten een Nederlandstalige handleiding en vind je op DiabetesMagazijn.nl heel wat online gebruiksaanwijzingen. Ook op de blog van de webshop vind je vaak heel relevante informatie terug. Heb je moeite met het vinden van de juiste teststrip? Dan helpt de keuzehulp op de webshop je daarmee.

Waarom kiezen voor DiabetesMagazijn.nl?

DiabetesMagazijn.nl heeft een ruim aanbod aan glucosemeters, teststrips, lancetten en ga zo maar door. Je vindt er ook prikpennen, sensoren, batterijen en bloeddrukmeters. Je vindt er incontinentiemateriaal en vitamines. Je vindt er kortom alles wat diabetespatiënten nodig hebben en aanverwante producten waarmee ze vaak te maken krijgen. Alle producten bij DiabetesMagazijn.nl worden uit eigen voorraad geleverd en worden verzonden doorheen Nederland, België en ook delen van Duitsland. Het assortiment bestaat uit producten van topmerken als Accu-Chek, Contour, Wellion, Diatesse, CareSens en meer. Vaste klanten krijgen van DiabetesMagazijn.nl een beloning: je ontvangt 10% korting op jouw volgende aankoop. Heb je een verkeerd product besteld? Dan kan retourneren mits het product binnen de 14 dagen in een ongeopende en onbeschadigde verpakking toekomt.

Is DiabetesMagazijn.nl betrouwbaar?

Als het om gezondheid gaat is niets belangrijker dan met een betrouwbare partner werken. Bij DiabetesMagazijn.nl vind je in een handomdraai alvast alle nodige bedrijfsgegevens terug. Het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel zijn allen terug te vinden op de website. Je kunt er ook veilig betalen en het websitebezoek werkt via een beveiligde verbinding. DiabetesMagazijn.nl beschikt over een vrij uitgebreide klantenservice, er is een duidelijk uitgeschreven retour- en klachtenbeleid en bovendien voldoen alle producten aan de ISO normen. Daarnaast publiceren ze zelf de score van reviews en ervaringen op hun website en zijn ze een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk. Dat houdt in dat DiabetesMagazijn.nl aan alle voorwaarden van dit keurmerk voldoet en het dus absoluut een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Ook een deel van vertrouwen is om adequaat te reageren bij problemen met het assortiment, levering of nog iets anders. Bij DiabetesMagazijn.nl is er een klantenservice die je op verschillende manieren kunt contacteren. Zo kan je een WhatsApp berichtje sturen (enkel een berichtje sturen, niet bellen), en mail sturen of het contactformulier invullen. Op werkdagen garandeert DiabetesMagazijn.nl dat je binnen de 8 uur een antwoord krijgt. Heb je een klacht over het bedrijf? Dan vragen ze om te mailen. Je krijgt binnen 4 uur een antwoord op werkdagen en DiabetesMagazijn.nl tracht een oplossing voor te leggen binnen 7 dagen. Kom je er toch niet uit? Dan kan je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant bij DiabetesMagazijn.nl of heb je ervaring met de producten en diensten van het bedrijf? Aarzel dan niet om jouw ervaringen hier in een review te gieten. Jouw beoordeling van de service en de werking van DiabetesMagazijn.nl kan een toekomstige klant net niet of net wel doen besluiten tot een aankoop over te gaan. Zo stuur je jouw verhaal niet alleen de wereld in, maar help je een ander ook echt vooruit.

Reviews over DiabetesMagazijn.nl

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Probrace.nl logo
Probrace.nl
2 beoordelingen
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met DiabetesMagazijn.nl

Ons team van experts heeft DiabetesMagazijn.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van DiabetesMagazijn.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. DiabetesMagazijn.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

DiabetesMagazijn.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DiabetesMagazijn.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Levering volgens de afspraken

De levering was super snel. Het was zelfs nog mogelijk te wijzigen in een eerder tijdstip. De producten waren precies zoals beschreven en de specificaties klopten precies met wat er allemaal stond.

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart P.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DiabetesMagazijn.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Probrace.nl logo
Probrace.nl
2 beoordelingen
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DiabetesMagazijn.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DiabetesMagazijn.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DiabetesMagazijn.nl actief?

DiabetesMagazijn.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DiabetesMagazijn.nl reviews? Dan kun je naar de website van DiabetesMagazijn.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie