Deurbeslaggigant logo

Deurbeslaggigant reviews, ervaringen en beoordelingen

Deurbeslaggigant reviews, ervaringen en beoordelingen
2274
Deurbeslaggigant logo
Website
Deurbeslaggigant
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Deurbeslaggigant

Kwalitatief goed deurbeslag is voor zowel de particuliere sector als voor de zakelijke sector van onmisbaar belang. Je zorgt hierdoor direct voor een solide resultaat en het kan de stijl van de deur beter benadrukken. Het deurbeslag is simpelweg hetgeen dat de cilinder van het slot van de deur bedekt. Dit zorgt er, samen met een deurknop of deurkruk , voor dat een deur makkelijk opent en sluit. Deurbeslag voor oude en nieuwe deuren, voor binnendeuren, buitendeuren en schuifdeuren bestel je eenvoudig en snel via Deurbeslaggigant. Je leest verschillende reviews over dit bedrijf op deze pagina.

Over Deurbeslaggigant

Alles voor je deur en meer bestel je eenvoudig en snel in de webshop van Deurbeslaggigant. Naast het deurbeslag heb je namelijk ook nog eens de keuze uit een breed assortiment op het gebied van andere benodigdheden voor deuren. Denk hierbij aan tochtstrips, scharnieren, deurschilden, deurkrukken, raambeslag en langschilden. Ook kun je altijd vertrouwen op eerlijke prijzen. Het bedrijf is in 2014 opgericht en wordt vandaag de dag gerund door een team met onwijs veel passie voor het vak gerund.

Waarom kiezen voor Deurbeslaggigant

Het uitzoeken van het juiste deurbeslag in de webshop van Deurbeslaggigant is niet alleen decoratief, maar bevordert ook de veiligheid in huis of in een kantoorpand. Kies bijvoorbeeld voor een veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit is een van de meest gewilde manieren om een buitendeur beter te kunnen beschermen tegen ongewenste bezoekers van buitenaf. Deze speciale rozetten vormen namelijk een een deurschild voor de cilinder. Het resultaat? Een inbreker kan minder snel een cilinder uit de deur boren.

Is Deurbeslaggigant betrouwbaar?

Plaats je een bestelling in de webwinkel van Deurbeslaggigant, dan ben je er altijd zeker van dat je deze snel op de deurmat ontvangt. Ook heb je de keuze uit een groot aantal stijlen. Denk hierbij aan een robuust smeedijzeren lang schild of een mooie mat zwarte deurklink. Wat het beste ontwerp is, hangt vooral af van je persoonlijke smaak. Het assortiment bestaat uit meer dan 50 merken en in de webshop heb je de keuze uit meer dan 5000 producten. Plaats je een bestelling op werkdagen voor 12.00 uur, dan kun je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis verwachten.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk zo zijn dat je meer wil weten over een specifiek product of dat je graag advies op maat ontvangt voor jouw interieur. Voor meer informatie staan de specialisten van dit bedrijf graag voor je klaar. Je stelt je vragen door even te bellen of door een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je al in het bezit van het deurbeslag of een van de andere producten uit de webshop van Deurbeslaggigant deel je mening op deze pagina en laat je review achter. Wie weet dat andere consumenten dankzij jouw review overtuigd kunnen worden om ook eens het assortiment in de webshop te bekijken.

Reviews over Deurbeslaggigant
Gerelateerde bedrijven
DS verlichting logo
DS verlichting
1 beoordeling
9,5
Watismijnwoningwaard logo
Watismijnwoningwaard
0 beoordelingen
10
Accessoire Loods logo
Accessoire Loods
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede service

Ik had hier wat besteld een aantal dagen geleden en er was blijkbaar is mis gegaan met ze hebben het super snel opgelost en mij goed op de hoogte gehouden. Erg fijn!

Geplaatst op: 08-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Larissa V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Deurbeslaggigant
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DS verlichting logo
DS verlichting
1 beoordeling
9,5
Watismijnwoningwaard logo
Watismijnwoningwaard
0 beoordelingen
10
Accessoire Loods logo
Accessoire Loods
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Deurbeslaggigant een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Deurbeslaggigant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Deurbeslaggigant actief?

Deurbeslaggigant is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Deurbeslaggigant reviews? Dan kun je naar de website van Deurbeslaggigant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie