Deurbeslagdirect.nl logo

Deurbeslagdirect.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Deurbeslagdirect.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1626
Deurbeslagdirect.nl logo
Website
Deurbeslagdirect.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Deurbeslagdirect.nl

Ben jij op zoek naar naar deurkrukken of ander beslag voor schuifdeuren, ramen en meubels? De kans is groot dat je in je zoektocht uit bent gekomen bij Deurbeslagdirect.nl. Als je geen ervaring hebt met deze website, is het verstandig om vooraf alle ervaringen met Deurbeslagdirect.nl te lezen. Wij hebben de Deurbeslagdirect.nl reviews voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij binnen enkele minuten of deze website betrouwbaar is en word je niet langer achteraf verrast in het geval van negatieve recensies. Check voordat je online een bestelling plaatst altijd eerst Ervaringensite.nl om te kijken wat andere klanten zeggen. Met duizenden beoordelingen tonen wij altijd alle beoordelingen van websites waar jij naar opzoek bent.

Over Deurbeslagdirect.nl

Deurbeslagdirect.nl maakt deel uit van Noviostores.nl. Dit is het bedrijf achter diverse product- en of merkgerichte webwinkels in Nederland. De webwinkels kenmerken zich door het brede aanbod van producten. Daarbij wordt er zoveel mogelijk productinformatie gegeven, waardoor jij eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Als je meer informatie wilt over een product kun je altijd contact opnemen met Deurbeslagdirect.nl voor een persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor Deurbeslagdirect.nl

In de webwinkel vind je een ruim assortiment deurbeslag voor zowel binnen- als buitendeuren. De producten zijn onderverdeeld in diverse categorieën, waardoor het niet lastig is om het juiste deurbeslag te vinden. Ook heb je een ruime keuze uit beslag voor ramen, schuifdeuren en meubels. Doordat Deurbeslagdirect.nl een ruime keuze biedt aan kleuren, stijlen en materialen vind je altijd een product dat aansluit bij jouw woonstijl. Zo zijn er producten die mooi passen bij een landelijk en klassiek interieur, of juist bij een moderne en strakke woonstijl. Het hoofdmerk dat wordt verkocht in de webshop is Intersteel, maar je kunt ook kiezen voor andere gerenommeerde merken waaronder Dulimex, Formani en Hardbrass.

Je shopt deze kwaliteitsproducten van betrouwbare merken gemakkelijk en snel online op Deurbeslagdirect.nl. Vanaf €50,- word jouw bestelling gratis verzonden, je profiteert van snelle levertijden en een zichttermijn van 14 dagen.

Is Deurbeslagdirect.nl betrouwbaar?

Sinds begin 2015 is Deurbeslagdirect.nl aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Hieruit kun je opmaken dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen bij deze webwinkel. Je kunt veilig betalen op Deurbeslagdirect.nl, je hebt te maken met een echt bedrijf, er is sprake van een onafhankelijke geschillenbemiddeling, je privacy is gewaarborgd en je hebt na aankoop een afkoelingsperiode van 14 dagen. Ook wordt de webshop zeer positief beoordeeld door haar klanten. Lees zeker eerst de beoordelingen over Deurbeslagdirect.nl voordat je de inhoud van je winkelmandje afrekent. Ten slotte zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice en kun je de bedrijfsgegevens terugvinden op de website.

Klantenservice en klachten

Het hoofdkantoor van Deurbeslagdirect.nl is gevestigd in Nijmegen. Je kunt eenvoudig contact opnemen met het Nederlandse bedrijf. Dit doe je door een e-mail te sturen, het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar de klantenservice. Ook is de webwinkel actief op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een bestelling geplaatst op Deurbeslagdirect.nl en wil je jouw ervaring met de webwinkel delen? Of je nu een positieve of een negatieve ervaring hebt met Deurbeslagdirect.nl, wij stellen het zeer op prijs als je een recensie achter laat. Het kost je maar enkele minuten van je tijd en je helpt andere mensen hier goed mee. Vertel bijvoorbeeld wat jouw ervaring is met de levertijd en bezorging, wat je vindt van de website en de productomschrijvingen, of de kwaliteit van de producten naar wens was en hoe je bent geholpen door de klantenservice.

Gerelateerde bedrijven
Verf.nu logo
Verf.nu
1 beoordeling
9,5
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
2 beoordelingen
8
Mooideurbeslag.nl logo
Mooideurbeslag.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede webshop

Erg goede webshop en er zit ook een goede organisatie achter. Ze zijn erg betrouwbaar en ik heb er al vaker spullen gekocht zonder problemen. Alijd tevreden met mijn bestellingen.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura B.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Deurbeslagdirect.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verf.nu logo
Verf.nu
1 beoordeling
9,5
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
2 beoordelingen
8
Mooideurbeslag.nl logo
Mooideurbeslag.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Deurbeslagdirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Deurbeslagdirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Deurbeslagdirect.nl actief?

Deurbeslagdirect.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Deurbeslagdirect.nl reviews? Dan kun je naar de website van Deurbeslagdirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie