Designmeubelsite.nl logo

Designmeubelsite.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Designmeubelsite.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1622
Designmeubelsite.nl logo
Website
designmeubelsite.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Designmeubelsite.nl

Design meubels geven je interieur een heel persoonlijk karakter. Om design meubels uit te zoeken hoef je de deur niet meer uit, daar is Designmeubelsite.nl voor. Een site boordevol prachtige design artikelen. Of je nu op zoek bent naar iets bijzonders voor in huis of voor op je werkplek: het kan gewoon hier gevonden worden. Ook voor buiten trouwens. Want ook je tuin krijgt een unieke uitstraling door voor design te kiezen. Maar design moet je betalen”¦ Hoe weet je of deze site wel betrouwbaar is? Ervaringen van anderen kunnen je daarbij helpen. Hoe beoordelen klanten van Designmeubelsite hun aankopen en wat waren hun beoordelingen rondom leveringen en klachtenafhandelingen? Je kunt deze reviews hier lezen. Maar daarnaast kan je hier ook meer te weten komen over het bedrijf zelf.

Over Designmeubelsite.nl

Designmeubelsite.nl is een webshop voor designmeubels voor thuis, op het werk of buiten. Of het nu om tafels en stoelen gaat of verlichting, krukken of zelfs bureaus. Het aanbod is zeer breed. De site is onderdeel van Dekoray Interieurs. Naast de ervaring op het gebied van interieurinrichting, hebben ze eveneens ervaring met winkelinrichtingen, kantoorinterieurs en zelfs ook voor de horeca. Door deze ervaringen weten ze als geen ander welke design meubels prachtig zullen staan in diverse vormen van interieurs.

Waarom kiezen voor Designmeubelsite.nl

Kiezen voor Designmeubelsite.nl uit Deventer is kiezen voor veel ervaring en betaalbare, maar hoge kwaliteits meubels. Op de meubels krijg je twee jaar garantie. Omdat praktisch alles altijd op voorraad is kan je rekenen op een snelle levering. De verzending is ook nog eens altijd gratis. Rondkijken op de site leert je al dat het aanbod zeer divers is. Het moet dus raar gaan wil er niets voor je bijzitten. Ook kan je zo op een fijne manier je interieur samenstellen. Natuurlijk staan ze voor je klaar met hun deskundig advies via de klantenservice.

Is Designmeubelsite.nl betrouwbaar?

Designmeubelsite.nl geeft twee jaar garantie, wat je niet doet als je niet achter je producten staat. Ze dragen ook het Webshop Keurmerk, dus moeten ze wel voldoen aan de eisen die hiervoor gesteld worden. Zo weet je dat je veilig kunt betalen, je privacy gewaarborgd wordt, er bij klachten een onafhankelijke geschillencommissie voor je klaar staat en je zelfs 14 dagen recht heb om de bestelling te herroepen in plaats van de 7 dagen die ieder bedrijf wettelijk verplicht is. Hiermee weet je dus al dat je veilig kunt winkelen bij deze site.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is te bereiken via mail, een formulier op de site en door te bellen. Bij beschadigingen geef je dit binnen 24 uur per mail aan ze door. Het product wordt dan vervangen. De controle van de levering moet wel voor montage gedaan zijn, want als de meubels al gemonteerd zijn vervalt dit recht (je kunt immers zelf schade toegebracht hebben bij montage). Binnen 14 dagen is dus ruilen of intrekken van de aankoop mogelijk. Naast de fabrieksgarantie geeft Designmeubelsite.nl zelf op alle producten twee jaar garantie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Designmeubelsite.nl? Dan kan je jouw steentje bijdragen door hier jouw review achter te laten. Welke ervaringen heb je opgedaan? Hoe hoog wil jij deze site beoordelen? Denk hierbij aan alles waar je met je aankoop mee te maken kreeg. Hoe beoordeel je het product? Is het zoals ze hadden aangegeven, bijvoorbeeld. Maar ook details over de levering en hoe het contact verliep met het bedrijf bij klachten zijn punten die je kunt aangeven. Door jouw beoordeling kunnen andere mensen bepalen of Designmeubelsite.nl de site is waar ze hun aankopen willen doen.

Reviews over Designmeubelsite.nl

Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Designmeubelsite.nl

Ons team van experts heeft Designmeubelsite.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Designmeubelsite.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Designmeubelsite.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Designmeubelsite.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van designmeubelsite.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Designmeubelsite.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige service

Ze bieden echt een geweldige service en er zitten altijd aardige mensen aan de telefoon. De levering is ook super snel en wij zijn erg tevreden. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hannah L.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Designmeubelsite.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Designmeubelsite.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Designmeubelsite.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Designmeubelsite.nl actief?

Designmeubelsite.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor en meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Designmeubelsite.nl reviews? Dan kun je naar de website van Designmeubelsite.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie