DeRozeDoos logo

DeRozeDoos reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DeRozeDoos reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1285
DeRozeDoos logo
Website
derozedoos.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DeRozeDoos

Als prille ouder komt er vaak heel wat op je af. Er is zo veel waar je op voorhand niet stil bij stond en die eerste periode na de geboorte is één en al hectiek. Een bedrijf als DeRozeDoos tracht te helpen om door het bos de bomen weer te zien. Maar wie is DeRozeDoos eigenlijk? En wat exact doet het bedrijf voor je? Hoe beoordelen mensen DeRozeDoos? Zijn de ervaringen positief of negatief? Op deze webpagina vind je alvast heel wat reviews over DeRozeDoos. Zo stap jij in het verhaal met weer wat extra informatie.

Over DeRozeDoos

DeRozeDoos is een echt begrip voor nieuwe ouders. Het is in feite een letterlijke roze doos waarin je na de geboorte van jouw kind heel wat informatie in krijgt over het oudersschap en ook heel wat leuke aanbiedingen waar je als prille ouder van kunt genieten. DeRozeDoos is een product dat al sinds 1952 aan nieuwbakken moeders verdeeld wordt en heeft dan ook al een hele geschiedenis achter de rug. Je krijgt DeRozeDoos in het ziekenhuis, bij de gynaecoloog, de apotheek of gewoon bij de dokter. Belangrijk om te weten is dat DeRozeDoos een commercieel product is. Dat betekent dat je je moet inschrijven om DeRozeDoos te kunnen ontvangen bij de instantie van jouw keuze. Het bedrijf zelf gaat prat op de specialistische kennis die het bezit betreffende zwangerschappen en de periode erna. Ook op de website vind je heel wat informatie hierover in de vorm van gratis te downloaden gidsen. Bovendien is er een app die je kunt downloaden getiteld “mijn zwangerschap”.

Waarom kiezen voor DeRozeDoos?

Door jouw roze doos aan te vragen kan je genieten van een hele rist voordelen. De website zelf van DeRozeDoos is opgebouwd uit de volgende categorieën: geschenkdozen, andere voordelen, mijn zwangerschap, de geboorte en mijn leven als ouder. Er zijn dan ook verschillende geschenkdozen die DeRozeDoos uitgeeft die corresponderen met een bepaalde periode in het leven van jouw kleine uk. Zo heb je de volgende geschenkdozen: mijn zwangerschap, mijn geboorte, mijn eerste maanden, mijn eerste verjaardag en ten slotte mijn eerste schoolherinneringen. Door je in te schrijven op de website ontvang je deze geschenkdoze, maar ook een maandelijks magazine, tal van praktische gidsen, de app van DeRozeDoos en ook nog heel wat coupons en kortingen op activiteiten zoals pretparken en aanverwanten.

Is DeRozeDoos betrouwbaar?

Als het om betrouwbaarheid gaat ga je online niet veel beter vinden dan DeRozeDoos. Het bedrijf bestaat niet alleen al sinds 1952 maar wordt letterlijk verdeeld door ziekenhuizen en apothekers. Dat betekent natuurlijk ook meteen dat de informatie die meegegeven wordt in de geschenkdozen correct is en je effectief ook krijgt wat je verwacht. Bovendien vind je op de website van DeRozeDoos alle bedrijfs- en contactgegevens die je ook maar nodig kunt hebben. Je vindt er het mailadres, het telefoonnummer, het adres van de hoofdzetel en ook het ondernemingsnummer. Ten slotte is de website zelf beveiligd verbonden op basis van het SSL-protocol. Dat zie je aan het slotje in de adresbalk en betekent de facto dat jouw persoonsgegevens veilig zijn voor derden.

Klantenservice en klachten

Zeker als zwangere vrouw of toekomstige vader is de kans groot dat je met vragen zit. Zit je met vragen over DeRozeDoos? Dan kan je altijd eerst even de sectie met veelgestelde vragen doornemen. Zit het antwoord hier niet bij of vind je jouw vraag niet terug? Dan kan je best de klantenservice van DeRozeDoos aanspreken. Dit kan je telefonisch tijdens de kantooruren doen. Je kunt ook een mail sturen, je kunt een brief sturen of via één van de social media profielen van het bedrijf een bericht sturen. In de regel ontvang je van DeRozeDoos binnen de werkdag een antwoord op vragen. Heb je een klacht? Deze stuur je bij voorkeur per mail door naar DeRozeDoos. Bij klachten ontvang je ten laatste 14 dagen na het versturen van jouw klacht een inhoudelijk antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Schreef jij je in het verleden in voor DeRozeDoos en mocht je bij de bevalling er eentje ontvangen? Dan zijn wij benieuwd naar hoe die ervaring voor jou verliep. Hoe zou je de kwaliteit van de informatie in DeRozeDoos beoordelen? Was je iets met de voordelen in DeRozeDoos of net niet? Zou je je bij een volgende zwangerschap opnieuw inschrijven of niet? Schrijf een review op deze pagina over DeRozeDoos en help toekomstige ouders beslissen of dit iets voor hen is of net niet!

Reviews over DeRozeDoos
Gerelateerde bedrijven
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
117 beoordelingen
2,7
BFFstore logo
BFFstore
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Duidelijke website.

De website was super duidelijk en overzichtelijk. Ik heb hier al vaker besteld en het komt altijd goed aan. Het bestelproces is ook overzichtelijk en snel.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne T.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DeRozeDoos
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
117 beoordelingen
2,7
BFFstore logo
BFFstore
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeRozeDoos een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DeRozeDoos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DeRozeDoos actief?

DeRozeDoos is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DeRozeDoos reviews? Dan kun je naar de website van DeRozeDoos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie