DeMolenwinkel.nl logo

DeMolenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

DeMolenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2175
DeMolenwinkel.nl logo
Website
DeMolenwinkel.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen DeMolenwinkel.nl

Traditie is een woord dat nog altijd een bepaalde betekenis heeft in sommige sectoren. Zo is ambachtelijk gemalen bloem een niche die nog altijd heel wat bekijks heeft. Ambachtelijke bakkers, thuisbakkers, restaurants en meer hebben er nog steeds nood aan. Ben jij op zoek naar ambachtelijk gemalen bloem en aanverwanten? Dan is DeMolenwinkel.nl misschien wel het adres dat je zoekt. Ben je op zoek naar reviews over DeMolenwinkel.nl? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je ervaringen met en beoordelingen van DeMolenwinkel.nl van echte klanten terug. Zo kan jij een inschatting maken van wat je kunt verwachten.

Over DeMolenwinkel.nl

DeMolenwinkel.nl is het online adres van De Molenwinkel. Dit typisch familiebedrijf heeft een geschiedenis die terug gaat tot 1870 en maalt op ambachtelijke wijze graan op hun eigen molen, genaamd de Prins van Oranje, in Bredevoort. Het gaat hier voor de volle 100% om een onderneming die op ambachtelijke wijze maalt op molenstenen. De producten die je kunt kopen bij DeMolenwinkel.nl zijn dus stuk voor stuk op de traditionele manier gemaakt. De belangrijkste pijlers van DeMolenwinkel.nl zijn de vereniging van traditie met modern gemakt. Dat betekent dat dit familiebedrijf beschikt over een groot warenhuis en dus ook eender welk van hun producten razendsnel kan leveren. Zowel de zakelijke markt als particulieren zijn welkom en ook service dragen ze bij DeMolenwinkel.nl hoog in het vaandel. Voor vragen omtrent de producten of gewoon uit interesse kan je altijd bij de klantenservice terecht.

Waarom kiezen voor DeMolenwinkel.nl?

DeMolenwinkel.nl is een echt familiebedrijf dat een breed aanbod aan gemalen meel- en graanproducten in het assortiment heeft. Op de website zelf vind je de categorieën meel en bloem, muesli en vlokken, zaden en pitten, granen en advies terug. Heb je een keuze kunnen maken? Dan bedragen de verzendkosten voor de pakketten 6,95 euro per pakket binnen Nederland en 9,80 euro per pakket binnen België. Je kunt ook gratis de pakketten komen afhalen bij het magazijn te Bredevoort. Om dit te doen is het wel nodig om eerst een afspraak te maken. Plaats je een bestelling voor 12 uur? Dan kan je jouw pakketje de volgende werkdag al in huis verwachten. Betalen kan via iDeal, Bancontact en met een overschrijving. Ongeopende verpakkingen kunnen ook binnen de 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden zonder opgave van reden.

Is DeMolenwinkel.nl betrouwbaar?

DeMolenwinkel.nl is een onderneming met een lange en trotse geschiedenis. Het is ook een onderneming die de stap naar de online wereld vlot gezet heeft. Zo hoef je je geen zorgen te maken bij online betalingen. De verbindingen krijgen een encryptie die jouw persoonsgegevens beschermen tegen derden. Daarnaast beschikt DeMolenwinkel.nl ook over een eigen klantenservice en vind je op de website heel wat informatie terug. Zo zie je op de contactpagina het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en ook het adres van het afhaalpunt staan. Verder beschikt de onderneming over een facebookpagina waar eventueel ruchtbaarheid kan worden gegeven aan wanpraktijken. Wat betreft de kwaliteit van de producten beschikt DeMolenwinkel.nl over heel wat certificeringen die instaan voor de veiligheid en kwaliteit van hun output. Bijvoorbeeld een HACCP-certificaat en ook eentje van GMP+.

Klantenservice en klachten

DeMolenwinkel.nl is een familiebedrijf dat staat op een goede service en specialistische kennis over hun producten. De klantenservice kan je dan ook altijd contacteren bij vragen en/of problemen of simpelweg als je advies nodig hebt over een bepaald product. De klantenservice kan op verschillende manieren gecontacteerd worden. Per briefwisseling, via het contactformulier op de website, per telefoon of per mail. Heb je een klacht betreffende een bestelling of aanverwant? Ook dan kan je deze laten weten aan de klantenservice. In de regel krijg je binnen een werkdag een antwoord. Ten laatste 14 dagen na verzending krijg je ook een inhoudelijk antwoord. Alternatief is er het ODR-platform van de Europese Commissie om klachten over online aankopen over te brengen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met DeMolenwinkel.nl? Kocht je in het verleden reeds graan- en meelproducten? Misschien is DeMolenwinkel.nl jouw vaste adres als amateurbakker. Hoe dan ook zijn wij op zoek naar reviews over deze webshop. Wat is de kwaliteit van de producten? Is de levertijd inderdaad zoals aangegeven? Kan je voor advies terecht bij de klantenservice van DeMolenwinkel.nl? Zou je in jouw beoordeling dt familiebedrijf aanraden aan derden of net niet? Schrijf jouw review op deze pagina neer en help anderen de correcte beslissing maken.

Reviews over DeMolenwinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Vanillestokjes logo
Vanillestokjes
2 beoordelingen
10
Heatsupply logo
Heatsupply
4 beoordelingen
7,3
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met DeMolenwinkel.nl

Het bedrijf DeMolenwinkel.nl is geverifieerd door ons. De webshop DeMolenwinkel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DeMolenwinkel.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DeMolenwinkel.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van DeMolenwinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DeMolenwinkel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke winkel

Dit is echt een van mijn favoriete winkels omdat het echt een klein leuk sfeervol winkeltje is die zelf al zijn producten maakt en het brood wat ik er elke zaterdag ochtend koop is ook super vers en lekker!

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noor V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DeMolenwinkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Vanillestokjes logo
Vanillestokjes
2 beoordelingen
10
Heatsupply logo
Heatsupply
4 beoordelingen
7,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeMolenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DeMolenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DeMolenwinkel.nl actief?

DeMolenwinkel.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DeMolenwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van DeMolenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie