Degrootmeesters.com logo

Degrootmeesters.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Degrootmeesters.com reviews, ervaringen en beoordelingen
560
Degrootmeesters.com logo
Website
Degrootmeesters.com
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Degrootmeesters.com

Op zoek naar een prachtig kunstwerk voor aan je muur? Dan kan je natuurlijk online op zoek gaan naar een kunstwerk wat jou aanspreekt. Misschien hoop je zo een hoogwaardig handgeschilderd kunstwerk te bemachtigen die dus niemand anders heeft. Niet zo’n geval van dertien in een dozijn, zeg maar. Maar ja, het is ook wel fijn als het dan ook nog betaalbaar is. Bij Degrootmeesters.com ben je dan waarschijnlijk al aanbeland en van die site ben je enthousiast geworden. Misschien heb je zelfs al voor ogen welk kunstwerk jij aan je muur zou willen hebben”¦ Nu alleen nog even zeker weten of Degrootmeesters.com inderdaad wel van die grootmeesters zijn én of ze daarnaast ook betrouwbaar zijn! Heel wijs, want het gaat toch nog altijd om leuke bedragen. Gelukkig bestaan er reviews, die jou de ervaringen van anderen met Degrootmeesters.com vertellen. En deze beoordelingen vind je inderdaad hier, bij ons. Heb jij al zo’n prachtig kunstwerk aan je muur hangen? Wil je ons dan ook jouw recensie geven?

Over Degrootmeesters.com

Het merk Grootmeesters staat voor handgeschilderde kunst, wat van hoge kwaliteit is én een elegante uitstraling heeft. De schilderijen worden echt met de hand gemaakt door zeer ervaren schilders. Hiermee wil Degrootmeesters.com iedereen in staat stellen om een mooi kunstwerk te bemachtigen. Degrootmeesters.com heeft een schilderijengalerij waaruit jij een prachtig olieverfschilderij kunt kiezen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Waarom kiezen voor Degrootmeesters.com

Wat jouw smaak, stijl of wensen ook zijn, Degrootmeesters.com heeft het vast en zeker. Het aanbod is namelijk zo divers, dat praktisch alles mogelijk is. Een replica van een bekend kunstwerk, zowel modern als klassiek, abstract of bijvoorbeeld pop-art. Eigenlijk vind je alles hier. En dat niet alleen, je kunt ook een prachtig geverfd schilderij bemachtigen van je eigen foto! Mooi voor jezelf, of juist als heel persoonlijk cadeau voor een geliefde. Wil je graag een bepaalde maat hebben omdat dat het mooiste uitkomt in je kamer of bijvoorbeeld je grote hal? Ook dat kan! Je kunt bij Degrootmeesters.com een maatwerk schilderij bestellen. De verzending is gratis. Daarnaast heb je altijd 5 jaar garantie op kleurechtheid en het materiaal. Je kunt er dus zeker van zijn dat je echt jarenlang een prachtig kunstwerk hebt en niet dat je na 1 jaar al een vaal schilderijtje hebt hangen. De schilderijen worden door jonge talentvolle kunstenaars gemaakt.

Is Degrootmeesters.com betrouwbaar?

Door de garantie van 5 jaar weet je in ieder geval dat je niet zomaar iets koopt. Betalen doe je veilig via iDEAL of met een creditcard. Maar je kunt ook achteraf betalen, wat je nog meer zekerheid geeft. Dit kan je dan doen met Afterpay.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten of valt het product je tegen? Je hebt het recht om binnen 14 dagen het product te retourneren. Dit regel je door een mail te sturen naar de klantenservice. Hierbij vermeld je wel even je bestelnummer, zodat Degrootmeesters.com weet om welke bestelling het gaat. Zij zullen dan met jou een ophaalmoment afspreken. Het product wordt bij je opgehaald! Heb je graag een schilderij op maat? Ook dan kan je contact met de klantenservice opnemen via mail. Je kunt dan jouw gewenste afbeelding namelijk meesturen, zodat zij met jou kunnen overleggen wat er mogelijk is. Je kunt eveneens bellen met de Degrootmeesters.com.

Wil jij ook beoordelen?

Zo’n mooi handgeschilderd kunstwerk aan de muur: wie wil dat nou niet? Maar net als jij zijn ook andere geïnteresseerden op zoek naar meer informatie omtrent de aanbieder. Is Degrootmeesters.com wel te vertrouwen? Wat voor kwaliteit leveren ze en kan je goed terecht voor advies? Daarom willen wij vragen of jij, als jij klant bent van Degrootmeesters.com, ons jouw ervaringen wil vertellen. Als wij ook jouw review hier kunnen laten zien, kunnen anderen nog beter hun oordeel vellen. Zou je ons in jouw beoordeling willen vertellen waarom je wel of niet tevreden bent? Wat vind je bijvoorbeeld van de verhouding tussen prijs en kwaliteit? Heb je een schilderij op maat besteld of heb je een schilderij van je eigen foto laten maken? Hoe ging dat in zijn werk? Ben je hier tevreden over? En als er onverhoopt problemen waren, wat zijn dan jouw ervaringen met Degrootmeesters.com? Kortom: alles wat met jouw bestelling bij Degrootmeesters.com te maken heeft kan je in je recensie benoemen. Wij willen je hier alvast voor bedanken, namens al die mensen die hiermee geholpen worden!

Reviews over Degrootmeesters.com
Gerelateerde bedrijven
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
PS Home Shopping logo
PS Home Shopping
1 beoordeling
10
Verfmenger logo
Verfmenger
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Degrootmeesters.com

Het bedrijf Degrootmeesters.com is geverifieerd door ons. De webshop Degrootmeesters.com is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Degrootmeesters.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Degrootmeesters.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Degrootmeesters.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Degrootmeesters.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Degrootmeesters.com.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ziet er goed uit

De schilderijen zien er super goed uit en ze zijn beschildert met een dikke verf wat het erg mooi maakt. De spullen zijn ook super betaalbaar en de levering is ook heel goed en alles is netjes verpakt.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michelle L.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Degrootmeesters.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
PS Home Shopping logo
PS Home Shopping
1 beoordeling
10
Verfmenger logo
Verfmenger
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Degrootmeesters.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Degrootmeesters.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Degrootmeesters.com actief?

Degrootmeesters.com is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kunst.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Degrootmeesters.com reviews? Dan kun je naar de website van Degrootmeesters.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie