Dealluxe.nl logo

Dealluxe.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Dealluxe.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3869
Dealluxe.nl logo
Website
Dealluxe.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Dealluxe.nl

Ze zeggen altijd dat de kleren de man maken. Maar iedereen is natuurlijk graag goed gekleed. Jammer genoeg betekent goede en kwaliteitsvolle kleding ook vaak dat je een serieuze prijs gaat moeten betalen. Gelukkig is er dan een website als Dealluxe.nl waar je elke dag bijzondere deals terug kunt vinden. Maar wat vertellen mensen eigenlijk over Dealluxe.nl? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen onafhankelijke reviewers dit bedrijf? Dergelijke reviews vind je overzichtelijk weergegeven terug op deze webpagina. Zo weet jij in enkele oogopslagen alles wat je moet weten over Dealluxe.nl. Zoals bijvoorbeeld of deze webwinkel voor jou de juiste fit is.

Over Dealluxe.nl

Dealluxe.nl is een webwinkel die werkt volgens het bekende dealmodel. Dat betekent dat je op de website elke dag een dagdeal terug kunt vinden waarbij een product van een hoge kwaliteit aan sterk verminderde prijzen verkocht wordt. Dealluxe.nl is een recente speler in het veld want het bedrijf werd pas opgericht in 2021. Daarvoor was het team achter de website een groothandel die zich specialiseerde in rest- en overstock goederen van bekende merken. Dealluxe.nl zoekt dan ook constant de deals op en doet aan slimme inkoop van topartikelen. Zo heb jij als consument een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Dealluxe.nl legt daarbij de focus op mode, sportkleding en accessoires. Naast het aanbieden van een wisselend aanbod en een goede prijs mikken ze bij Dealluxe.nl vooral op service. Zo kan je op eender welk moment bij de klantenservice van het bedrijf terecht voor vragen of voor advies. Zo kan je onder andere ook genieten van dertig dagen retour recht. Heb je dus na jouw aankoop toch twijfels? Dan krijg je een maandje de tijd om erover na te denken. Handig toch?

Waarom kiezen voor Dealluxe.nl?

Bij Dealluxe.nl vind je in de eerste plaats elke dag opnieuw weer een topdeal. De kortingen op de winkelprijs van de artikelen kan oplopen tot vlot 70%. Op de website vind je op elk moment enkele tientallen hete deals terug. Wil je nooit meer een dergelijke deal missen? Dan kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van Dealluxe.nl. Bovendien maak je op die manier ook kans op 25 euro shoptegoed. Heb je de deal van jouw leven gevonden? Dan krijg je meestal, mits je voor 22 uur hebt besteld, jouw aankoop de volgende werkdag al in huis. Levering is gratis voor bestellingen boven de 150 euro. Onder dat bedrag betaal je bij Dealluxe.nl 5,95 euro aan verzendkosten. Ook goed om te weten is dat je op de producten van Dealluxe.nl ook een garantie krijgt. Gebreken kan je binnen de twee maanden na constatering melden en je ontvangt vervolgens kosteloos een nieuw item of een herstelling. Wat de betaling betreft kan je bij Dealluxe.nl veilig betalen op vier verschillende manieren. Je kunt betalen via iDeal, met de kredietkaart, via Bitcoin en betaling achteraf via Klarna.

Is Dealluxe.nl betrouwbaar?

Dealluxe.nl is een website die pas in 2021 is opgericht. Het spreekt dan ook voor zich dat je graag eerst even controleert of Dealluxe.nl wel betrouwbaar is. Gelukkig hoef je je daar niet al te veel zorgen over te maken. Zo is de webwinkel een lid van het keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent dat je kunt genieten van een geschilbemiddeling, dat de identiteit van de onderneming gecontroleerd is en dat volgens WebwinkelKeur Dealluxe.nl een betrouwbare webshop is. Daarenboven beschikt de onderneming over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt en kan je veilig betalen op heel wat verschillende manieren. Ook de verbinding met de website zelf is een veilige en je vindt op de home page al meteen zaken terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag, heb je advies nodig of is er een probleem? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Dealluxe.nl. Dat kan op heel wat manieren. Zo kan je lekker ouderwets een brief sturen. Je kunt echter ook het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact opnemen. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij het magazijn en om via WhatsApp of Messenger een berichtje te sturen. De klantenservice van Dealluxe.nl reageert meestal binnen enkel uren op werkdagen. Heb je en klacht? Dan wordt er aangeraden om te mailen en in die mail alle relevante informatie te geven. Alternatief gezien kan je een klacht ook melden bij Stichting WebwinkelKeur of bij het ODR-platform dat je op de website van de Europese Commissie terug kunt vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens één van de deals van Dealluxe.nl? Dan is jouw ervaring met dit bedrijf van grote waarde voor wie op zoek is naar meer informatie over Dealluxe.nl. Wat vond je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de kleding? Werd jouw bestelling vlot en tijdig geleverd? Hoe zou je de klantenservice van het bedrijf beoordelen? Zou je opnieuw kiezen voor een deal bij Dealluxe.nl of toch niet? Schrijf jouw antwoorden neer in een review en laat het ons weten!

Reviews over Dealluxe.nl

Gerelateerde bedrijven

Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
2 beoordelingen
8,5
Divoza logo
Divoza
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Dealluxe.nl

Dealluxe.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dealluxe.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dealluxe.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dealluxe.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Dealluxe.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Dealluxe.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dealluxe.nl.

Geplaatst op: 25-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geleverd

De bestelling was super snel geleverd. Het was de volgende dag namelijk al in huis. De bestelling was helemaal in orde en de schoenen waren erg mooi en ook van goede kwaliteit.

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emre C.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dealluxe.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
2 beoordelingen
8,5
Divoza logo
Divoza
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dealluxe.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dealluxe.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dealluxe.nl actief?

Dealluxe.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dealluxe.nl reviews? Dan kun je naar de website van Dealluxe.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie