De Ruiter Koffie logo

De Ruiter Koffie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

De Ruiter Koffie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3950
De Ruiter Koffie logo
Website
De Ruiter Koffie
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen De Ruiter Koffie

Wat zou een leven zonder koffie kaal zijn. Misschien is koffie zetten voor jou ook een van de eerste dingen die je doet als je uit bed komt. Even heerlijk genieten en goed wakker worden met een bakje leut. Ook tijdens koffietijd, later op de dag en in de avond kan een bakje koffie echt zo’n genietmomentje zijn. Natuurlijk heb je dan wel graag goede koffie. En wellicht wil je die bestellen bij De Ruiter Koffie. Nu ben je benieuwd naar beoordelingen van andere klanten? Wat wordt er in reviews eigenlijk verteld over De Ruiter Koffie? Zijn mensen tevreden over hun producten? Is het een winkel met een goede klantenservice? Je leest het allemaal in de recensies van mensen die eerder bij De Ruiter Koffie bestelden. Wij hebben de reviews verzameld, zodat jij snel en gemakkelijk ontdekt hoe dit bedrijf wordt beoordeeld. Vervolgens is het een stuk makkelijker om de knoop door te hakken en wel of geen bestelling te plaatsen bij deze webshop.

Over De Ruiter Koffie

Volgens De Ruiter Koffie is koffie zoveel meer dan alleen een gewoonte. Volgens hen is het een beleving. Zij vinden het van belang dat koffie met zorg wordt samengesteld, gebrand en direct vanuit de branderij bij de klanten thuis komt. Dit bedrijf brandt elke dag verse koffie. Bestel je dus hun producten, dan mag je ervan uitgaan dat de koffie verser dan vers is. Bij een supermarkt is dat natuurlijk een heel ander verhaal. De Ruiter Koffie kiest niet voor de massaliteit. Wel kiezen ze voor flexibiliteit en maatwerk om op die manier de koffie zo vers mogelijk te kunnen leveren. Om zoveel mogelijk te profiteren van de verse en goede smaak, adviseert het bedrijf om de koffie binnen 3 maanden te gebruiken.

Waarom kiezen voor De Ruiter Koffie

Bij De Ruiter Koffie kun je producten bestellen die net vers gebrand zijn. Natuurlijk heeft elke koffiedrinker weer zo zijn eigen voorkeur en daarom kun je filteren op je eigen wensen. Bijvoorbeeld of je houdt van romig, zoet, chocolade of misschien geef je liever helemaal geen voorkeur aan. Je kunt ook meteen zoeken op producten die passen bij jouw koffieautomaat. Je vinkt aan of deze volautomatisch of halfautomatisch is. Of misschien zoek je producten voor je mokkapot. Ook is er thee verkrijgbaar bij deze shop. Wil je graag eens het een en ander uitproberen, dan zijn de proefpakketten ideaal. Voor onderhoudsproducten ben je bij deze webshop ook aan het goede adres. Ga je voor het eerst koffie kopen of drinken en weet je eigenlijk niet welke smaak je moet doen, dan kan de koffiezoeker je helpen. Je beantwoordt dan een paar vragen en uiteindelijk komt er een koffieadvies uitrollen. Vanaf 39,95 bestel je geen verzendkosten bij dit bedrijf. Koop je de producten het liefst met korting, dan is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zijn er kortingscodes of acties, dan lees je dat in de nieuwsmail. Ook op de social media worden acties vermeld.

Is De Ruiter Koffie betrouwbaar?

De Ruiter Koffie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is al redelijk lang actief op internet. Je kunt dus zeker uitgaan van hun betrouwbaarheid. Betalen en bestellen doe je in een veilige omgeving. Het is mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Tenslotte zie je dat de webshop van andere klanten goede beoordelingen ontvangt.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een klacht, dan kun je het beste eerst even kijken bij de veel gestelde vragen. Daar worden al vrij veel onderwerpen behandeld. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je contact opnemen via een van de kanalen van de sociale media. Of je gebruikt het contactformulier. Het is ook een optie om gebruik te maken van het emailadres dat je aantreft op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens koffie bij De Ruiter Koffie besteld? Hoe vond je de smaak van het bakje koffie? Ben je inmiddels vaste klant geworden bij deze webshop? Laat dan zeker een review achter. Je helpt hiermee andere consumenten. Zij willen meer weten over dit bedrijf en vragen zich af hoe goed de producten zijn. Heb jij ervaring met deze webwinkel, deel deze dan door middel van een recensie. Andere mensen zijn je hiervoor dankbaar.

Reviews over De Ruiter Koffie

Gerelateerde bedrijven

Tastea logo
Tastea
2 beoordelingen
9
Koffiestore logo
Koffiestore
1 beoordeling
10
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over De Ruiter Koffie

Het bedrijf De Ruiter Koffie is geverifieerd door ons. De webshop De Ruiter Koffie is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. De Ruiter Koffie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. De Ruiter Koffie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van De Ruiter Koffie is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van De Ruiter Koffie te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Ruiter Koffie.

Geplaatst op: 18-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Ruiter Koffie


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tastea logo
Tastea
2 beoordelingen
9
Koffiestore logo
Koffiestore
1 beoordeling
10
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Ruiter Koffie een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Ruiter Koffie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Ruiter Koffie actief?

De Ruiter Koffie is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Ruiter Koffie reviews? Dan kun je naar de website van De Ruiter Koffie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie