De Roofvisser logo

De Roofvisser reviews, ervaringen en beoordelingen

De Roofvisser reviews, ervaringen en beoordelingen
1619
De Roofvisser logo
Website
De Roofvisser
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen De Roofvisser

Nog steeds genieten ontzettend veel mensen van de hobby die vissen heet. Meer nog dan de hoeveelheid vis die gevangen wordt, geldt het als een ultieme manier van ontspanning. Wil jij als fanatiek visser met alleen de beste materialen werken? Dan zou je wellicht zaken kunnen doen met De Roofvisser. Wij hebben de reviews en ervaringen van bestaande klanten van deze specialist doorgenomen en maken hier een gedegen samenvatting van onze bevindingen. Op basis van die extra informatie kun je vervolgens besluiten om ook zaken te gaan doen met De Roofvisser.

Over De Roofvisser

De Roofvisser is een onvervalste roofvisspecialist. Je koopt er alles om op de beste manier op roofvis te kunnen vissen. Het aanbod van De Roofvisser is ontzettend groot en breed. Zo vind je bij de specialist onder meer pluggen, spinners, onderlijnen, stingers, lood en haken, kunstaas, vislijnen, hengels, opbergtassen, schepnetten en tangen. Let wel; dan hebben we nog slechts een klein deel van het daadwerkelijke aanbod benoemd.

Waarom kiezen voor De Roofvisser?

De voornaamste reden waarom mensen besluiten voor De Roofvisser te kiezen is toch echt het indrukwekkend grote aanbod van alleen de beste producten. Niet voor niets werkt de roofvisspecialist alleen met gerenommeerde merken. Je bent dus echt verzekerd van kwaliteit wanneer jij je producten bij De Roofvisser koopt. Nog een reden om bij deze expert te winkelen is wel het feit dat de bestelde producten zeer snel geleverd worden. Bestel je op een werkdag voor 15.00 uur, dan gaat het pakketje nog dezelfde dag de deur uit. Wat De Roofvisser ook al bijzonder maakt, is dat je er gebruik kunt maken van een uitgebreide keuzehulp. Zo weet je zeker dat je altijd het goede product koopt.

Is De Roofvisser betrouwbaar?

Uit de recensies die we hebben gelezen van De Roofvisser, komt een beeld naar voren van een zeer betrouwbare roofvisspecialist. Afspraak is afspraak bij de specialist, die bovendien volgens de recensies altijd zorgt voor een snelle levering. Klanten vinden het ook al plezierig dat ze kunnen afrekenen in hun eigen betaalde betaalomgeving met iDeal. De Roofvisser heeft ook veel vertrouwen in de klant. Zo heb je als klant de mogelijkheid om de producten achteraf te betalen met Klarna.

Klantenservice en klachten

De Roofvisser doet er alles aan om de klachten tot een minimum te beperken. In die missie slaagt het met vlag en wimpel. Mocht jij nou wel reden hebben om een klacht in te dienen, dan kun je dit onder meer schriftelijk doen. Je vindt het adres gewoon op de website. Je kunt ook een e-mail sturen of bellen met de specialist, die op d website ook nog eens een contactformulier voor je gemaakt heeft. Je zou eventueel ook nog contact met De Roofvisser zoeken via de social media kanalen Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Niets zo waardevol als de beoordelingen van bestaande klanten. Ze geven je onafhankelijke informatie en informatie uit de praktijk. Met die informatie neem je altijd een beter besluit en verklein je de kans om een verkeerde keuze te maken. Vanwege de waarde van een beoordeling willen we je vragen om in het vervolg ook een recensie achter te laten. Je doet daar andere mensen in elk geval een enorm plezier mee.

Reviews over De Roofvisser
Gerelateerde bedrijven
Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
1 beoordeling
8,5
Gameballs logo
Gameballs
1 beoordeling
9,5
Fish Inn logo
Fish Inn
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Positieve ervaring gehad

Ik heb een goede ervaring gehad met Deroofvisser. De communicatie is erg goed en de levering was ook erg snel. Het was allemaal netjes en stevig verpakt en het bestellen van de producten ging erg snel.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melissa V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Roofvisser
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
1 beoordeling
8,5
Gameballs logo
Gameballs
1 beoordeling
9,5
Fish Inn logo
Fish Inn
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Roofvisser een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Roofvisser. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Roofvisser actief?

De Roofvisser is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby , outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Roofvisser reviews? Dan kun je naar de website van De Roofvisser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie