De Mythische Bronzer logo

De Mythische Bronzer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

De Mythische Bronzer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2971
De Mythische Bronzer logo
Website
De Mythische Bronzer
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen De Mythische Bronzer

De zon is tijdens warme dagen vaak zowel een vriend als een vijand. Natuurlijk wil je een kleurtje, maar even goed is het niet fijn om verbrand te zijn. Bij De Mythische Bronzer kan je echter een zonnebrandcrème op de kop tikken die niet alleen tegen de zon beschermt, maar ook helpt bij het bruiner worden. Maar is De Mythische Bronzer wel betrouwbaar? Biedt het product echt bescherming tegen de zon? Helpt het je echt om bruiner te worden? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van de echte klanten van De Mythische Bronzer? Op deze pagina hebben wij om die vraag te beantwoorden reviews over De Mythische Bronzer op een rij gezet!

Over De Mythische Bronzer

De Mythische Bronzer is een webshop die qua opzet bijzonder simpel is: het hele assortiment bestaat uit één product. De Mythische Bronzer is een zonnebrandcrème die beschermt tegen huidveroudering, die een natuurlijke en vooral langdurig bruine kleur geeft en nog eens huidverzorgend is ook. Deze zelfbruiner is daarenboven waterproof, vegan gemaakt, parfumvrij en koraalvriendelijk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je aan het strand even het water in wilt duiken: dat kan. Concreet bestaat dit natuurlijk product uit ingrediënten als druivenpitolie, avocado olie, sesamolie en nog meer van deze zaken. Op de webshop vind je naast het product en enkele getuigenissen ook behulpzame blogs terug over de werking van De Mythische Bronzer en de noodzaak van producten die beschermen tegen de zon. Wil je op de hoogte blijven van alles wat De Mythische Bronzer aanbelangt? Dan kan je de Instagrampagina van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor De Mythische Bronzer?

De Mythische Bronzer heeft dus een assortiment van exact één product dat verkrijgbaar is in diverse formaten. Heb je hier een keuze kunnen maken? Dan betaal je vier euro verzendkosten tot een bestelling vanaf 30 euro. Daarboven vallen de verzendkosten immers weg. Betalen kan via iDeal, SEPA, Visa, Mastercard, American Express, SoFort, Bancontact en ook via ApplePay. Bestel je op een werkdag voor 22 uur in de avond? Dan mag je jouw bestelling reeds de daaropvolgende dag in de bus verwachten. Om alles in de gaten te houden krijg je ook een track & trace-code opgestuurd. Wil je na de aankoop toch afzien van De Mythische Bronzer? Dan krijg je tot zeven dagen na ontvangst van de bestelling om jouw aankoop retour te sturen.

Is De Mythische Bronzer betrouwbaar?

Het is maar logisch dat webshops die slechts één product aanbieden vaak gewantrouwd worden. Maar is dit ook correct voor De Mythische Bronzer? Op de website vinden we alleszins al duidelijk omschreven algemene voorwaarden terug die haarfijn uitleggen wat de diverse procedures en verplichtingen zijn. Daarnaast staat het btw nummer, het KvK-nummer en het adres van de hoofdzetel gewoon al op de startpagina vermeld. De website zelf maakt gebruik van een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol (te zien aan het slotje in de adresbalk) en biedt dus bescherming voor jouw persoonsgegevens. De Mythische Bronzer beschikt daarenboven ook over een eigen klantenservice of om te antwoorden bij vragen en/of problemen. Het lijkt er dan ook op dat De Mythische Bronzer een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Staat het antwoord op jouw vraag niet bij de FAQ? Of heb je een probleem te melden over jouw bestelling? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van De Mythische Bronzer. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je een brief opsturen naar de hoofdzetel. Je kunt ook per mail contact opnemen, een privé-bericht sturen op Instagram, een WhatsApp-bericht sturen of telefonisch contact opnemen op werkdagen. Heb je een klacht? Dan krijg je hoe dan ook binnen de 14 werkdagen na ontvangst van jouw klacht een inhoudelijk antwoord. Kom je niet tot een overeenstemming? Dan kan je nog altijd stappen ondernemen via het Europees ODR platform van de Europese Unie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens De Mythische Bronzer of zweer jij bij dit product? Dan horen wij graag wat jouw mening is over de De Mythische Bronzer. Zou je de website als betrouwbaar beoordelen? Is de prijs-kwaliteitsverhouding van het product in jouw ervaring goed? Zou je De Mythische Bronzer aanraden aan vrienden of familie of net niet? Is de klantenservice van het bedrijf een service die echt helpt of niet? Schrijf jouw verhaal op deze pagina neer en help met jouw ervaringen een derde verder!

Gerelateerde bedrijven

Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
26 beoordelingen
9,3
Lensplaza logo
Lensplaza
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over De Mythische Bronzer

De Mythische Bronzer is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Mythische Bronzer bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Mythische Bronzer lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Mythische Bronzer. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De Mythische Bronzer is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van De Mythische Bronzer. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Mythische Bronzer.

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne spullen

Ik bestel hier al meer dan een jaar goede kwaliteit spullen voor een goede prijs. De producten werken allemaal erg goed en je ziet echt dat ze snel effect hebben. Super blij mee!

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pascal H.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Mythische Bronzer


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
26 beoordelingen
9,3
Lensplaza logo
Lensplaza
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Mythische Bronzer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over De Mythische Bronzer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Mythische Bronzer actief?

De Mythische Bronzer is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Mythische Bronzer reviews? Dan kun je naar de website van De Mythische Bronzer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie