De Lokalist logo

De Lokalist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

De Lokalist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3731
De Lokalist logo
Website
De Lokalist
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen De Lokalist

Vandaag de dag is winkelen een enorm onpersoonlijke ervaring geworden. Er zijn tal van supermarkten maar de lokale buurtwinkel kent bijna niemand meer. Nochtans is de kwaliteit van die lokale winkeltjes vaak beter dan die van de grote concerns. Ben jij op zoek naar een manier om lokaal kopen te ondersteunen zonder daarvoor het gemak van de online wereld af te zweren? Dan ben je bij De Lokalist aan het juiste adres. Maar wat is De Lokalist nu precies? Hoe beoordelen klanten van De Lokalist het bedrijf? Wat zijn hun ervaringen? Als je op zoek bent naar reviews over De Lokalist zit je hier goed. Op deze pagina hebben wij tal van reviews, ervaringen en beoordelingen van De Lokalist op één plek verzameld. Zo schat jij helemaal correct in wat dit bedrijf voor jou kan doen.

Over De Lokalist

De Lokalist is een website die een ruim aanbod aan lokale producten aan de man brengt. De webshop werd in 2020 opgericht met een duidelijke mission statement: de kwaliteit van de lokale boeren en ambachtslieden bieden gecombineerd met het modern gemak van online bestellen en betalen. De Lokalist is opgericht door ondernemers Paul van Straaten en Richard Nederlof die al sinds 2004 in de zakenwereld actief zijn met hun bedrijf Van Straaten Post. Er is dus absoluut ervaring aanwezig in de logistieke arm van de onderneming. Hoe het werkt is als volgt: je bestelt de producten die jij graag in huis hebt bij de aangesloten lokale handelaars die jij verkiest. Dat betekent dat je dus niet zomaar een steak bestelt maar wel een steak van jouw favoriete slagerij in de buurt. Deze lokale producten kan je combineren naar wens tot je een bestelbedrag van minstens 35 euro hebt. De bezorgers van De Lokalist gaan vervolgens langs alle winkels en bezorgen jouw pakketje aan de deur. De kernwaarden van De Lokalist zijn kwaliteit, lokale kleur, duurzaamheid en klantenservice. Zo trachten ze bij De Lokalist plastiek te vermijden en zo veel mogelijk in te zetten op recycleerbare tassen. Zo kan je altijd op eender welk moment terecht bij de klantenservice van de onderneming.

Waarom kiezen voor De Lokalist?

De Lokalist heeft al in korte tijd een ruim netwerk aan partners en winkeliers opgebouwd die mee in het verhaal zijn gestapt. Op de website kan je dan ook al een breed aanbod aan producten op de kop tikken van jouw lokale boeren, ambachtslieden en winkeliers. De webshop zelf beschikt over een handige zoekbalk en is onderverdeeld in de volgende categorieën: producten, winkeliers en ten slotte recepten. Je vindt bij De Lokalist zo goed als alles dat je ook in de supermarkt kunt vinden en vaak zelfs meer. Denk bijvoorbeeld aan frisdrank, bloemen, ontbijt, fruit, pasta, vlees, vis, kaas en ga zo maar door. Je kunt een eigen winkelmandje van al jouw favoriete producten samenstellen. Heb je een keuze kunnen maken voor een reeks producten die samen meer dan 35 euro zijn? Dan kan je genieten van gratis bezorging doorheen heel Nederland. Bovendien hoef je ook niet lang te wachten. Bestellingen voor 16 uur komen reeds de volgende dag jouw kant uit. Betalen kan vooralsnog bij De Lokalist uitsluitend via iDeal. Dit om de veiligheid van jouw betaling te waarborgen. Heb je graag meer informatie over De Lokalist en eventuele aanbiedingen? Dan kan je de social media profielen (Facebook, Instagram en LinkedIn) van de onderneming volgen.

Is De Lokalist betrouwbaar?

De Lokalist is een zeer recente onderneming en heeft dus ook nog niet veel tijd gehad om vertrouwen op te bouwen. Desondanks zijn er wel zaken die in het voordeel van De Lokalist spreken. Zo is het team achter de onderneming al actief in de zakenwereld sinds 2004 en hebben ze daar een goede reputatie opgebouwd. Zo is er in korte tijd een groot netwerk opgebouwd aan partners en handelaars die zich verbinden met De Lokalist. Op de website vind je bovendien alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug zoals bijvoorbeeld het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. De Lokalist beschikt tevens over een eigen klantenservice waar je terecht kunt met vragen en problemen en biedt veilig betalen via iDeal aan. Ten slotte was De Lokalist in 2021 al genomineerd tot website van het jaar en won het de nieuwkomer retail award.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of een probleem? Dan kan je best eerst even de sectie veelgestelde vragen op de website van De Lokalist doornemen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je de klantenservice van het bedrijf contacteren. De klantenservice van De Lokalist is geopend tijdens de kantooruren en kan je bereiken per telefoon of via WhatsApp. Alternatief kan je ook een mail sturen of via één van de social media profielen iets laten weten. In de regel stuurt De Lokalist binnen een werkdag een antwoord op vragen. Is er iets misgelopen en heb je een klacht? Dan stuur je jouw klacht best per mail vergezeld van een order- of bestelnummer. Alternatief kan je een klacht ook indienen bij het platform voor online veilig shoppen (het zogenaamde ODR-platform) van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Als website gespecialiseerd in reviews en beoordelingen zijn wij altijd op zoek naar ervaringen met bedrijven zoals De Lokalist. Heb jij al eens iets besteld via De Lokalist? Dan horen wij graag naar jouw verhaal over deze onderneming. Hoe zou je de kwaliteit van de service beoordelen? Kreeg je alle producten in de afgesproken termijn geleverd? Hoe zit het met de prijs? Is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Schrijf op deze pagina jouw review over De Lokalist en draag jouw steentje bij aan een correcter beeld van De Lokalist!

Reviews over De Lokalist

Gerelateerde bedrijven

Lidl logo
Lidl
6 beoordelingen
6,7
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over De Lokalist

De Lokalist is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Lokalist bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Lokalist lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Lokalist. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De Lokalist is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van De Lokalist te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Lokalist.

Geplaatst op: 12-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Lokalist


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lidl logo
Lidl
6 beoordelingen
6,7
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Lokalist een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Lokalist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Lokalist actief?

De Lokalist is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Lokalist reviews? Dan kun je naar de website van De Lokalist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie