De circulaire werkplek logo

De circulaire werkplek reviews, ervaringen en beoordelingen

De circulaire werkplek reviews, ervaringen en beoordelingen
3953
De circulaire werkplek logo
Website
De circulaire werkplek
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen De circulaire werkplek

De circulaire werkplek biedt IT-service en oplossingen op maat voor jouw bedrijf. Circulaire oplossingen zijn financieel interessant en een stuk duurzamer. Hierdoor sla jij twee vliegen in één klap. Start bijvoorbeeld met werken in de cloud of kies ervoor om langer met hardware te doen of met hardware te werken dat een tweede leven krijgt. Wil je eerst meer weten over De circulaire werkplek voordat je besluit om hier diensten of producten af te nemen? Wij hebben reviews van De circulaire werkplek voor je verzameld en deze op een rij gezet. Lees direct wat de ervaringen zijn voordat jij besluit om bij De circulaire werkplek te winkelen.

Over De circulaire werkplek

De circulaire werkplek is een onderneming opgezet door samenwerkende ICT specialisten die zo’n 20 jaar ervaring hebben met duurzaam ondernemerschap. De circulaire werkplek heeft als doel om jou op weg te helpen naar een zo duurzaam mogelijke online werkplek. Zo laat dit initiatief je zien hoe waardevol het is om een paar jaar langer te doen met bestaande hardware. Ook loont het om waar mogelijk over te stappen naar de cloud. Transmissie naar de cloud vermindert het energieverbruik met maar liefst 87%. De missie? Het terugdringen van de voortdurende stroom aan nieuwe producten is een belangrijke pijler, waarmee De circulaire werkplek energie en CO2-uitstoot naar beneden wilt zien te krijgen.

Waarom kiezen voor De circulaire werkplek

De circulaire werkplek helpt je besparen. Door te kiezen voor refurbished of het verlengen van de levensduur van jouw hardware, bespaar je tussen de 20 tot 85% op jouw hardware investering. Door bestaande hardware te repareren of upgraden kun je deze hergebruiken en bespaar je op kosten en het milieu. De circulaire werkplek biedt snelle en vakkundige hulp, aan huis en op afstand. Door gebruik te maken van het cloud pakket hoef je geen onnodig hoge eisen te stellen aan jouw hardware en kun je vanaf ieder apparaat bij jouw bestanden.

Is De circulaire werkplek betrouwbaar?

Met 20+ jaar ervaring met duurzaam ondernemerschap is De circulaire werkplek een expert op dit gebied. Voordat je besluit om een van de diensten af te nemen raden wij je aan om te lezen wat anderen te zeggen hebben over De circulaire werkplek. Deze reviews hebben wij voor je verzameld en op een rij gezet. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Bel of mail De circulaire werkplek voor vragen over de pakketten en diensten. Je wordt snel verder geholpen. Er werken studenten voor De circulaire werkplek en deze zijn door heel Nederland actief. Als je een afspraak inplant met dit bedrijf komt er een medewerker langs die een ICT-opleiding volgt of heeft gevolgd op minimaal MBO-niveau 4. Voor de migratie en het Cloud Plus Pakket zijn er ook professionals beschikbaar voor eventuele aanvullende hulpvragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij je bedrijf weten te verduurzamen dankzij de slimme oplossingen van De circulaire werkplek? Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaring. Deel direct jouw review over De circulaire werkplek, waarin je bijvoorbeeld verteld van welke diensten jouw bedrijf gebruik maakt, of je goed bent geholpen door De circulaire werkplek en welke besparing dit jou heeft opgeleverd. Zou je andere ondernemers aanraden om een afspraak te maken met De circulaire werkplek? Wat zijn pluspunten van deze organisatie en op welk gebied kunnen ze zichzelf verbeteren? Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Reviews over De circulaire werkplek
Gerelateerde bedrijven
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
2 beoordelingen
9
Magix logo
Magix
5 beoordelingen
8,8
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
37 beoordelingen
8,2
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over De circulaire werkplek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
2 beoordelingen
9
Magix logo
Magix
5 beoordelingen
8,8
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
37 beoordelingen
8,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De circulaire werkplek een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over De circulaire werkplek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De circulaire werkplek actief?

De circulaire werkplek is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De circulaire werkplek reviews? Dan kun je naar de website van De circulaire werkplek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie