de Babykraam logo

de Babykraam reviews, ervaringen en beoordelingen

de Babykraam reviews, ervaringen en beoordelingen
2914
de Babykraam logo
Website
de Babykraam
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen de Babykraam

Ben je zwanger of heb je al een of meerdere kindjes? Dan blijf je soms maar spullen aan het bestellen. Wat heb je veel nodig met een baby in huis. Wil je een bestelling doen bij de Babykraam, maar zou je het prettig vinden om eerst een aantal reviews te lezen? Dan zit je op deze pagina precies goed. Wij verzamelden namelijk beoordelingen van andere consumenten. Deze zijn hier handig op een rijtje gezet. Lees de recensies rustig door en bekijk vervolgens of je zelf wel of niet bij de Babykraam wilt bestellen.

Over de Babykraam

De mensen achter de Babykraam zijn Frances, Henk en Amy. Nadat Frances 3 kinderen had grootgebracht, besloot ze in 2003 dit bedrijf te staren. Ze had veel ervaring als moeder, maar ook als hulp op consultatiebureaus en als kraamverzorgster. Ook gaf ze diverse ouderschapscursussen. Verder studeerde ze lactatiekunde en deed ze veel ervaring op. Als je belt naar de Babykraam, dna krijg je haar aan de telefoon. Henk is haar partner die graag meewerkt aan dit bedrijf. Hij zorgt voro het klaarmaken en verzenden van de bestellingen. Als laatste is er dan nog dochter Amy. Zij is verloskundige en vindt het ook leuk om mee te werken in het bedrijf van haar ouders. Je mag bij de Babykraam rekenen op een groot assortiment en op continue nieuwe en originele babyartikelen.

Waarom kiezen voor de Babykraam

Bij de Babykraam kun je eigenlijk wel alles vinden wat je nodig hebt voor je baby of voor andere jonge kinderen. Je kunt de producten handig zoeken op thema. Denk hierbij aan dieren, cadeaus, dragen, voeden, slapen, verzorgen, spelen, zwanger, moeder, boeken en meer. Ook kun je meteen surfen naar de nieuwste producten of naar spulletjes die in de sale worden aangeboden. Je kunt de winkel zelf bezoeken, deze bevindt zich in Belgie. Maar als je online bestelt, dan kun je er ook op rekenen dat je de bestelling snel in huis hebt. Je kunt bij deze winkel niet alleen shoppen, maar het is ook mogelijk om advies te vragen. De eigenaars van het bedrijf hebben veel kennis van jonge kinderen. Koop je bij deze winkel, dan mag je rekenen op een persoonlijke service. Verder wordt er snel verzonden en het is mogelijk om gespreid te betalen.

Is de Babykraam betrouwbaar?

De Babykraan is een betrouwbare winkel. Je mag er helemaal op rekenen dat je bestelling netje op het aangegeven adres bezorgd wordt. Het feit dat er een fysieke winkel is, zegt natuurlijk ook al heel veel over de betrouwbaarheid. Verder stellen de mensen achter deze shop zich duidelijk voor. Ook is het mogelijk om op diverse manieren contact op te nemen met de klantenservice. Verder hebben ze een kwaliteitslabel ontvangen en de beoordelingen van andere consumenten zijn positief.

Klantenservice en klachten

Wil je een vraag stellen over een van de producten uit de webshop, dan heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt de live chat gebruiken. Deze zie je meteen op je scherm. Je zult dan heel snel een antwoord ontvangen. Daarnaast kun je bellen, mailen, het contactformulier invullen of via een van de kanalen van de sociale media een berichtje sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Ken jij de Babykraam? Heb je hier al een keer iets besteld? Was het een boek, een draagdoek of een heel ander product? Ben je tevreden over de kwaliteit en kreeg je het pakket snel in huis? Misschien was het nodig om even contact op te nemen met de klantenservice. Hoe deed je dat? Via de chat? Ontving je snel een antwoord? Het kan natuurlijk dat jij niet tevreden bent over dit bedrijf en dat je zelfs een klacht hebt ingediend. Er kan altijd een keer iets misgaan. Is het uiteindelijk wel goed opgelost? Laat het weten in je review. Andere mensen zijn hier benieuwd naar. Als jij een beoordeling achterlaat op deze pagina, dan help je andere consumenten. Dankzij jouw recensie krijgen zij namelijk een beter beeld van de Babykamer. En kunnen ze vervolgens beslissen om hier wel of niet te kopen.

Reviews over de Babykraam

Gerelateerde bedrijven

DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
6

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Groot assortiment

Ik was op zoek naar een aantal leuke kraam cadeautjes en dat heb ik hier zeker gevonden. Ze hebben een super groot assortiment in veel verschillende spullen. Erg leuke en ook aparte cadeautjes.

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marije E.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over de Babykraam


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is de Babykraam een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over de Babykraam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is de Babykraam actief?

de Babykraam is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de de Babykraam reviews? Dan kun je naar de website van de Babykraam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie