Daisycon logo

Daisycon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Daisycon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4835
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Daisycon

Het bedrijf Daisycon is geverifieerd door ons. De webshop Daisycon is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Daisycon is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Daisycon maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Daisycon is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Daisycon te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Daisycon.

Geplaatst op: 02-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Daisycon


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Daisycon een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Daisycon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Daisycon actief?

Daisycon is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Daisycon reviews? Dan kun je naar de website van Daisycon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie