Converse logo

Converse reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Converse reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2189
Converse logo
Website
converse.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen

Sta je op het punt om Converse schoenen of kleding aan te schaffen? Dan wil je waarschijnlijk graag weten hoe dit merk beoordeeld wordt. Om je een handje te helpen hebben we hier de ervaringen van andere mensen met Converse op een rij gezet. Zo kun jij aan de hand van de reviews en ervaringen besluiten of je al dan niet voor dit merk kiest.

Over Converse

Wie kent Converse eigenlijk niet? De Amerikaanse producent van zeer authentieke schoenen en kleding bestaat al vanaf 1908. Aanvankelijk genoot Converse vooral bekendheid vanwege de directe link met de basketbalsport. Converse was de eerste die met een speciale basketbalschoen op de markt kwam en lang had Converse een exclusief contract met de NBA. Tegenwoordig is Converse een dochteronderneming van Nike, dat het bedrijf in 2003 overnam. In Amerika heeft liefst zestig procent van de mensen tenminste een paar Converse schoenen in bezit. Converse zette met de Chuck Taylor All Star een schoen in de markt die net als de One Star de wereld veroverde. De schoen werd aanvankelijk weggezet als een lap stof met een zool. Slechts zelden echter, bleek een schoen zo succesvol.

Waarom kiezen voor Converse?

Converse heeft al lang geen contract meer met de NBA en brengt tegenwoordig vooral hippe sneakers en kleding op de markt. Ook bekend zijn de Converse tassen. Core business is en blijft toch de productie van sneakers, schoenen die je in verschillende uitvoeringen hebt. De Classic Chuck wordt nog steeds gemaakt, zoals er ook sneakers gemaakt worden speciaal voor basketbal en skateboarding. Bij die schoenen kun je ook Converse tops en T-shirts kopen, net als Converse broeken en shapes. Met een opvallende Converse tas maak jij de outfit helemaal af. Converse staat bekend om de kwaliteit, die je op gelijke hoogte kunt stellen als die van moedermaatschappij Nike. Het feit dat het merk zich al ruim een eeuw weet te handhaven, spreekt wat dat betreft boekdelen. Converse staat bekend om de snelle levering. Die levering is bovendien boven een bedrag van 65 euro helemaal gratis. Je hebt eveneens de mogelijkheid om het bestelde product binnen dertig dagen te retourneren.

Is Converse betrouwbaar?

Het feit dat Converse al vanaf 1908 actief is op de markt, zegt veel over de onderneming. Het stempel betrouwbaar is dan ook zeker van toepassing op deze onderneming, die zich ook in sociaal opzicht laat zien en horen. Zo ondersteunt het bijvoorbeeld Black Live Matters. Converse biedt transparantie en staat getuige de reviews en ervaringen bekend als een merk dat klachten en problemen altijd zo snel mogelijk met de klant op wil lossen.

Klantenservice en klachten

Converse houdt niets geheim en wil de klant écht helpen. Dat blijkt onder meer wel uit de mogelijkheden die er zijn om in contact te treden met de producent van schoenen en kleding. Je kunt nadat je online een product besteld hebt je pakketje volgen, zoals je dertig dagen de tijd krijgt de producten te retourneren. Je hebt steeds duidelijkheid over de status van je bestelling en je kunt gemakkelijk telefonisch contact opnemen met Converse. Bovendien heb je de mogelijkheid een e-mail te sturen naar de aanbieder van sneakers en kleding. Je krijgt doorgaans binnen 24 uur een antwoord. Converse is duidelijk zichtbaar op de social media en je kunt eveneens een gratis abonnement nemen op de nieuwsbrief. Dat doe je gewoon via de website van Converse.

Wil je ook beoordelen?

Om de consument een goed beeld van een aanbieder te kunnen geven, zijn reviews en ervaringen noodzakelijk. Als jij ook een review schrijft, dan kun je andere mensen helpen om tot een weloverwogen besluit te komen.

Reviews over Converse

Gerelateerde bedrijven

Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Sneakeroutlet logo
Sneakeroutlet
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Converse

Converse is geverifieerd door ons expert team. De webshop Converse bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Converse lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Converse. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van converse.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van converse.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Converse.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super

Ik heb dit paar converse nu voor het 2de jaar Aan, stoffen instappers met veters, licht roze. Als ze vuil zijn gooi kl ze in de wasmachine en ze komen er super schoon weer uit. Ze lopen echt super lekker,ik ben eraan verslaafd haha. Ik heb gister een 2de paar bijbesteld, zelfde schoen,wel een andere kleur. Ik kan niet wachten tot ik ze heb.

Geplaatst op: 28-05-2023
Laatst bewerkt op: 28-05-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling kwijtgeraakt

Bestelling geplaatst voor 2 paar schoenen, vervolgens netjes een verzend bevestiging ontvangen maar vervolgens 7 dagen lang niks meer gehoord of ontvangen.

Vervolgens heb ik besloten om de klantenservice te bellen en die vertelde me dat het pakketje hoogst waarschijnlijk "van de band" was afgevallen of om wat voor reden dan ook kwijt geraakt was. Er is me aan de telefoon verteld dat mij geld wordt terug gestort, maar heb er nog niks ontvangen of vernomen via de mail.

Het is dus uit mijn ervaring niet aan te raden om bij Converse iets te bestellen, aan de andere reviews hier te zien gebeurd dit duidelijk vaker.

Geplaatst op: 20-10-2022
Laatst bewerkt op: 20-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles goed verlopen

Ik heb hier een bestelling geplaatst en die is erg goed verlopen. Ik had schoenen besteld en deze waren binnen een aantal dagen al bij mij thuis binnen. De schoenen zitten erg fijn!

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yannick B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Converse


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Sneakeroutlet logo
Sneakeroutlet
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Converse een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Converse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Converse actief?

Converse is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Converse reviews? Dan kun je naar de website van Converse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie