Colourfulrebel logo

Colourfulrebel reviews, ervaringen en beoordelingen

Colourfulrebel reviews, ervaringen en beoordelingen
1599
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Colourfulrebel

Colourfulrebel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Colourfulrebel bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Colourfulrebel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Colourfulrebel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Colourfulrebel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Colourfulrebel te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super snelle levering

Alle dingen die ik had besteld kwamen de dag na de aankoop al binnen. Super fijn want ik kon meteen iedereen mijn nieuwe kleren laten zien. Alles was van een goede kwaliteit en zat erg comfortable. Alles op de website is erg leuk en duidelijk.

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lynn T.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Colourfulrebel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5
ETERNA logo
ETERNA
2 beoordelingen
7
Noellafashion logo
Noellafashion
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Colourfulrebel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Colourfulrebel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Colourfulrebel actief?

Colourfulrebel is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Colourfulrebel reviews? Dan kun je naar de website van Colourfulrebel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie