Coffeemeister logo

Coffeemeister reviews, ervaringen en beoordelingen

Coffeemeister reviews, ervaringen en beoordelingen
634
Coffeemeister logo
Website
Coffeemeister
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Coffeemeister

Er zijn heel wat mensen die nauwelijks aan de dag kunnen beginnen, laat staan functioneren, zonder een kopje koffie. Het spreekt voor zich dat je dan meteen ook op zoek gaat naar de lekkerste koffie die je kunt vinden. Coffeemeister is een onderneming die je dan tijdens een online zoektocht al snel tegen zult komen. Maar wat zeggen anderen eigenlijk over Coffeemeister? Wat zijn hun ervaringen en beoordelingen van deze webshop? Hier vind je alle reviews met betrekking tot Coffeemeister terug zodat je voor jouw bakje troost een geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Over Coffeemeister

Het bedrijf achter Coffeemeister is er eentje dat al meer dan 125 jaar ervaring heeft binnen de branche. En ze zijn overduidelijk ook mee op de evolutie van de digitalisering gesprongen. Coffeemeister levert alles vers uit een eigen branderij in Nederland en mikt daarbij in de eerste plaats op kwaliteitsvolle koffie. Het is koffie die je vroeger haast uitsluitend in een horecazaak kon drinken, maar vandaag de dag ook opengesteld is voor het publiek. Coffeemeister schenkt ook aandacht aan duurzaamheid. Zo zijn alle koffies in aanbod duurzaam gecertificeerd wat betekent dat de koffieboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Om de kwaliteit van de koffie te waarborgen kiest Coffeemeister uitsluitend voor de zogenaamde slow roast om de nuances van de koffiebonen echt los te laten komen. Die aandacht voor kwaliteitsvolle koffie komt ook terug in het verpakkingsmateriaal: alle zakken beschikken over een aromaventiel. In één woord waar Coffeemeister voor tracht te staan? Kwaliteit.

Waarom kiezen voor Coffeemeister?

Zoals je al wel had begrepen is Coffeemeister een bedrijf dat koffie verkoopt. En niet zomaar gewone koffie, maar wel koffie van topmerken zoals Barzini, Manetti, Roots, Redbeans en Café de Origen. Je vindt er zowel koffie uit bonen als capsules en filterkoffie op terug. Coffeemeister biedt ook heel wat proefpakketten aan om wie nog niet zo vertrouwd is met bepaalde koffies op weg te helpen. In totaal zijn er meer dan 60 verschillende koffieproducten op de website terug te vinden. Om hun nadruk op kwaliteit extra in de verf te zetten biedt Coffeemeister een 100% kwaliteitsgarantie. Dat betekent dat je koffie waar je niet tevreden over bent kosteloos kunt retourneren en ook nog eens het aankoopbedrag terugkrijgt. Dat betekent ook dat als een koffie niet bevalt zoals gedacht je alle niet-aangebroken verpakkingen kunt retourneren. Coffeemeister hanteert een levertermijn van 2 dagen na bestelling.

Is Coffeemeister betrouwbaar?

Coffeemeister zet enorm hard in op de kwaliteit van de koffie. Logischerwijze moeten ze dan ook enorm hard inzetten op de betrouwbaarheid van de website en de producten. De 100% kwaliteitsgarantie is al een stevige stap in de richting van betrouwbaarheid. Daarenboven is er een uitgebreide klantenservice met verschillende mogelijkheden om contact op te nemen. Op de website vind je meteen een telefoonnummer terug en ook alle relevante bedrijfsinformatie zoals de hoofdzetel, het KvK-nummer en het BTW-nummer. Ten slotte is Coffeemeister ook gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk geeft je heel wat garanties en een hogere macht om tot te wenden mocht je een klacht hebben die niet opgelost kan worden.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice van Coffeemeister? Dan kan je die op heel wat manieren bereiken. Zo vind je op de contactpagina een mailadres en een telefoonnummer terug. Ook is er een live-chat optie voor dringende vragen en een pagina met de veelgestelde vragen. Nog niet geholpen? Dan kan je het ook altijd via de Instagram of Facebook van Coffeemeister proberen. Heb je een klacht? Er is een aparte pagina die uitlegt wat te doen bij klachten. Coffeemeister streeft ernaar om elk bericht via mail of facebook te beantwoorden binnen de 24 uur. Telefonisch kan je hen bereiken op elke werkdag van 8:30u – 17.00u. Er wordt wel aangeraden om bij een klacht een mail te sturen om alles op papier te hebben en gerichter te kunnen reageren. Is jouw klacht na al dit nog niet opgelost? Dan kan je je nog wenden tot de geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Ooit al eens koffie besteld bij Coffeemeister? En was dat dan een positieve of een negatieve ervaring? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van Coffeemeister als ex- of huidige klant. Schrijf hier je review neer en laat ons jouw mening horen. Zo help je iedereen op zoek naar extra informatie over Coffeemeister weer wat vooruit!

Gerelateerde bedrijven
Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
15 beoordelingen
6,5
De Theebaron logo
De Theebaron
1 beoordeling
10
Teaking logo
Teaking
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Coffeemeister

Coffeemeister is geverifieerd door ons expert team. De webshop Coffeemeister bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Coffeemeister lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Coffeemeister. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Coffeemeister is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Coffeemeister. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Coffeemeister.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekkere koffie!

Paar weken geleden bij Coffeemeister een proefpakket besteld en ik moet zeggen; heerlijke koffie! We zullen hier zeker in het vervolg weer onze bonen bestellen. Levering ging ook volgens afspraak dus erg content met deze aanbieder.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yannick V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Coffeemeister
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
15 beoordelingen
6,5
De Theebaron logo
De Theebaron
1 beoordeling
10
Teaking logo
Teaking
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Coffeemeister een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Coffeemeister. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Coffeemeister actief?

Coffeemeister is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Coffeemeister reviews? Dan kun je naar de website van Coffeemeister gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie