Coach.com logo

Coach.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Coach.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3124
Coach.com logo
Website
Coach.com
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Coach.com

Jij houdt van modehuizen waar je in een keer je hele outfit kunt bestellen? Je hebt binnenkort een feestje en wilt een mooie jurk, nette schoenen en meteen een bijpassende tas? Is het hard nodig om je garderobe eens wat uit te breiden? Misschien kom je dan wel terecht op de website van Coach.com. Overweeg je hier een bestelling te doen? Twijfel je of dit wel handig is bij een bedrijf dat niet in Nederland is gevestigd? Moet je niet heel erg lang op je pakketje wachten? Hoe betrouwbaar is Coach.com? Wij verzamelden recensies van andere mensen die bij deze winkel hun kleding en accessoires bestelden. Bekijk deze reviews en beslis vervolgens of jij hier wel of niet wilt kopen. De beoordelingen van andere consumenten geven je een goede indruk van deze webshop.

Over Coach.com

Coach.com is een wereldwijd modehuis. Het bedrijf werd al in 1941 opgericht in New York. De oprichters waren geïnspireerd door de visie van Creative Director Stuart Vevers. De mensen achter deze shop geloven in het maken van mooie producten waarin mensen echt zichzelf kunnen zijn. Verder staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Coach.com

Bij Coach.com vind je een uitgebreid assortiment aan kleding en accessoires. Ook is het mogelijk om allerlei cadeaus te bestellen. Wil je kleding of accessoires voor een man aanschaffen, dan kun je daar direct op zoeken. Gaat het om een jas, dan selecteer je daarop. Wil je een tas of heb je schoenen nodig, dan kun je ook daarop filteren. Ook is het mogelijk om onder meer te zoeken op kleur of maat. Zo vind je snel wat je nodig hebt. Dit geldt ook voor de producten die je voor een vrouw wilt bestellen. Verder is er een apart kopje voor tassen. Dit geldt ook voor nieuwe producten. Draag en koop je graag het nieuwste van het nieuwste, dan kun je direct daar even een kijkje nemen. Om te profiteren van een leuke korting, schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief.

Is Coach.com betrouwbaar?

Je kunt er helemaal vanuit gaan dat Coach.com een betrouwbaar bedrijf is. Ze opereren in veel landen en er zijn allerlei mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice. Ook de beoordelingen van andere klanten laten je zien dat het een prima idee is om bij deze online winkel een bestelling te doen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, dan raadt dit bedrijf je aan om eerst even bij de veel gestelde vragen te kijken. Daar wordt namelijk al veel beantwoord. Heb jij hier niet genoeg aan en heb je net even een andere vraag, dan kun je op veel verschillende manieren contact opnemen met een medewerker. Kies voor de live chat, de mail, het contactformulier of de telefoon. Ook is Coach.com zeer actief op allerlei kanalen van de sociale media. Dat is dus ook nog een manier om even contact op te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij al een keer iets bij Coach.com? Hoe is je ervaring? Had je de producten snel in huis? Ben je tevreden over de kwaliteit? Zou je een recensie willen schrijven over deze winkel? Mensen die overwegen hier een bestelling te doen, zijn blij als ze lezen over jouw ervaringen. Die helpen hen om een weloverwogen beslissing te maken.

Gerelateerde bedrijven

Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10
Mutsaers logo
Mutsaers
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Coach.com

Coach.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Coach.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Coach.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Coach.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Coach.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Coach.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Coach.com.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Coach.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10
Mutsaers logo
Mutsaers
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Coach.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Coach.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Coach.com actief?

Coach.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Coach.com reviews? Dan kun je naar de website van Coach.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie