Club 9 Sleep service logo

Club 9 Sleep service reviews, ervaringen en beoordelingen

Club 9 Sleep service reviews, ervaringen en beoordelingen
2869
Club 9 Sleep service logo
Website
Club 9 Sleep service
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Club 9 Sleep service

Bij Club 9 Sleep service staat het opnieuw uitvinden van slapen altijd centraal. Dit resulteert in een beter matras voor jou als klant, een beter milieu en een betere prijs. Wil je op dit moment vooral graag meer informatie over dit bedrijf en lees je graag reviews van andere klanten? We hebben verschillende reviews van Club 9 Sleep service voor je verzameld, die je op deze pagina terug kunt lezen.

Over Club 9 Sleep service

Een goede nachtrust is van cruciaal belang. Daar weet Club 9 Sleep service perfect op in te spelen. Je hoeft dankzij dit bedrijf niet langer meer op zoek te gaan naar een nieuw matras, wat betekent dat je vele malen beter bezig bent voor het milieu. Je sluit erg voordelig een abonnement af, aangezien je voor minder dan tien euro al lid bent bij dit bedrijf. Vervolgens ontvang je iedere vijf jaar een nieuw matras en het oude matras wordt netjes mee terug genomen door het team van Club 9 Sleep service.

Waarom kiezen voor Club 9 Sleep service

Naast dat je bij Club 9 Sleep service een matras kunt huren, ben je hier ook aan het juiste adres om een matras te kopen. Je hebt in de webshop de keuze uit een eenpersoons matras, een tweepersoons matras en een boxspring. De specialisten van Club 9 Sleep service beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in het vak, waardoor ze als geen ander weten waar een kwalitatief goed matras aan moet voldoen. Indien gewenst kun je er zelfs voor kiezen om tijdens de eerste 100 nachten, nadat je het matras in huis hebt gehaald, om het matras eenmalig en volledig gratis omruilen voor een andere hardheid.

Is Club 9 Sleep service betrouwbaar?

Club 9 Sleep service is een erg betrouwbare webshop om je bestelling te plaatsen. Je bent altijd zeker van een eerlijke en scherpe prijs en je bestelling ontvang je in een handzame doos van 41 x 41 x 115 cm. Hierdoor kun je het matras net even wat makkelijker naar je slaapkamer verplaatsen. De prijzen per matras kun je eenvoudig bekijken in de webshop van Club 9 Sleep service, zodat je altijd zeker weet dat je nooit voor onverwachtse verassingen komt te staan.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op dit moment vragen hebt over het huren of het kopen van een matras. Of je bent aan het overwegen om het matras dat je in huis hebt, om te ruilen voor een andere hardheid. Wat je vraag ook is, neem gerust een keer contact op met de slaapspecialisten van Club 9 Sleep service. Je bereikt het team door een e-mail te sturen of door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je erg te spreken over een van de producten van Club 9 Sleep service? Laat je review dan achter op deze pagina. Wie weet overtuig je ook andere consumenten om een matras te huren of een matras te kopen van dit bedrijf.

Reviews over Club 9 Sleep service
Gerelateerde bedrijven
Dekbeddengoed logo
Dekbeddengoed
2 beoordelingen
6,5
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Kadolis logo
Kadolis
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Club 9 Sleep service

Club 9 Sleep service is geverifieerd door ons expert team. De webshop Club 9 Sleep service bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Club 9 Sleep service lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Club 9 Sleep service. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Club 9 Sleep service is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Club 9 Sleep service. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Club 9 Sleep service.

Geplaatst op: 11-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Matras zakt door ik ben ontevreden kussen is ook matig

Dat ze meer moet werken aan een betere matras

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Nabil S.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn matras! En maandelijks 10% extra korting met de code QXUC-RSDX-C2EF

Fijn matras! We hebben deze al een jaar en zijn erg tevreden. En maandelijks 10% extra korting met de code QXUC-RSDX-C2EF

Geplaatst op: 17-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk geslapen!

Voor mensen met (kleine) kinderen, wij hebben eindelijk weer de ruimte om te kunnen slapen zonder dat een van ons uit bed valt. De individuele matrassen zorgen ervoor dat je de beste slaapgewoontes hebt.

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elif A.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Club 9 Sleep service
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dekbeddengoed logo
Dekbeddengoed
2 beoordelingen
6,5
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Kadolis logo
Kadolis
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Club 9 Sleep service een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Club 9 Sleep service. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Club 9 Sleep service actief?

Club 9 Sleep service is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Club 9 Sleep service reviews? Dan kun je naar de website van Club 9 Sleep service gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie