CIVAS Opleidingen logo

CIVAS Opleidingen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
CIVAS Opleidingen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
CIVAS Opleidingen logo
Website
civas.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen CIVAS Opleidingen

Ooit weleens gedacht aan het volgen van een thuisstudie om je om te scholen naar iets wat beter bij je past? Zoek je een studie die je helpt om je zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen? Als je op het internet hiernaar op zoek gaat, is de kans groot dat je terecht komt op de website van CIVAS, een opleidingsinstituut met een aanbod van meer dan 120 digitale cursussen en opleidingen. Maar er zijn meer opleidingsinstituten waar je online lessen kunt volgen. Hoe scheid je hier het kaf van het koren? De recensies op onze site helpen je een goed beeld te krijgen over de inhoud en mogelijkheden van een thuisstudie bij CIVAS Opleidingen. Daarmee kun jij opleidingen nog beter met elkaar vergelijken. Twijfel je welke studie het beste bij je past? Persoonlijke ervaringen kunnen dan van doorslaggevende betekenis zijn.

Over CIVAS Opleidingen

Twintig jaar geleden kon je bij CIVAS thuis en in je eigen tempo schriftelijke opleidingen volgen op het gebied van complementair medisch onderwijs. Nu is het merendeel van de opleidingen en cursussen van CIVAS vooral psychologisch van aard. De thuisstudies van CIVAS Opleidingen zijn grofweg onder te verdelen in coaching en counseling, voeding en dieet, psychologie en pedagogiek, complementaire zorg en medische basiskennis (CPION-erkend). Veel mensen kiezen voor een cursus van CIVAS om hun persoonlijke of professionele ontwikkeling een upgrade te geven. Maar met verschillende opleidingen van CIVAS zou je ook zelf een praktijk kunnen beginnen.

Waarom kiezen voor CIVAS Opleidingen

Bij CIVAS Opleidingen studeer je in je eigen tempo en tijd. Dat maakt studeren heel flexibel en goed mogelijk om naast je dagelijkse werkzaamheden te doen. Het is zelfs mogelijk om vanuit het buitenland een cursus bij CIVAS te volgen. Droom je van een eigen praktijk als kindercoach of ga je voor persoonlijke ontwikkeling? Bij CIVAS vind je een uitgebreid assortiment aan opleidingen. Je kunt van iedere studie een gratis proefles met volledige inhoudsopgave inzien. Twijfel je of een studie bij je past of zal voldoen aan je verwachting? Vraag dan advies aan een van de studiebegeleiders van CIVAS Opleidingen. Je kunt dit persoonlijke advies regelen via de klantenservice of aanvragen via de mail.

CIVAS Opleidingen: studeren in je eigen tempo en tijd

Met de cursussen en opleidingen van CIVAS Opleidingen kun je zelf je tempo en studieplek bepalen. Voor de meeste opleidingen is geen specifieke vooropleiding nodig. Je ontvangt het hele studiepakket in één keer. CIVAS werkt met een digitaal studentenportaal: CIVAS Campus. Hiervoor ontvang je na je inschrijving een inlogcode en kun je online je huiswerk insturen, vragen stellen aan je docent, je resultaten inzien en contact leggen met je medestudenten. Hoe lang je over je studie doet, bepaal je zelf. Je hebt na aanvang van je studie bij CIVAS gedurende 36 maanden recht op persoonlijke huiswerkbegeleiding en –correctie en het examen. CIVAS organiseert voor sommige opleidingen praktijkdagen, waar je naast je theoretische kennis ook ervaring in de praktijk kunt opdoen.

Is CIVAS betrouwbaar?

De meeste cursussen en opleidingen van CIVAS zijn geaccrediteerd door een of meerdere beroepsverenigingen en organisaties. Bij elke cursus of opleiding wordt vermeld door welke beroepsvereniging de studie is geaccrediteerd. CIVAS staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De opleidingen van CIVAS zijn bijna allemaal erkend door de (Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). Andere beroepsverenigingen erkennen de cursussen en opleidingen van CIVAS veelal als bij- en nascholing. De CPION-erkende opleidingen van CIVAS voldoen aan de meest actuele regels van het Platform Onderwijs Opleiding en Organisatie. Heb jij je CPION-erkende diploma, dan volgt een inschrijving in het door zorgverzekeraars erkende abituriëntenregister van het CPION. Het lesgeld van enkele studies die je volgt bij CIVAS zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Klantenservice en klachten CIVAS Opleidingen

Voor vragen of een passend studieadvies kun je met CIVAS contact opnemen via het online contactformulier. Je kunt CIVAS Opleidingen ook bellen of mailen. Op de website vind je direct al veel antwoorden op veel gestelde vragen. Ook vind je er alle informatie met betrekking tot het studiereglement, examenreglement en de klachtenprocedure.

Wil jij CIVAS Opleidingen ook beoordelen?

Heb jij een cursus of opleiding gevolgd bij opleidingsinstituut CIVAS? Heb je een CIVAS-diploma gehaald en wat heb je ermee gedaan? Mensen die voor een keuze staan een thuisstudie te volgen zou je erg blij maken met het delen van je ervaringen. Jouw recensie is waardevol. Met jouw beoordeling help je anderen namelijk een betere keuze te maken voor een opleiding die het beste bij ze past.

Reviews over CIVAS Opleidingen

Gerelateerde bedrijven

LOI logo
LOI
5 beoordelingen
3,6
Laudius logo
Laudius
1 beoordeling
10
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over civas.nl

CIVAS Opleidingen is geverifieerd door ons expert team. De webshop CIVAS Opleidingen bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CIVAS Opleidingen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CIVAS Opleidingen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

CIVAS Opleidingen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van civas.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CIVAS Opleidingen.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super

Ik heb al een aantal keren hier een opleiden of een instituut gevolgd en ik ben over alle keren super tevreden. Het niveau is altijd goed en sluit aan op welke vaardigheden ik al beschik. Super!

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Amy V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CIVAS Opleidingen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LOI logo
LOI
5 beoordelingen
3,6
Laudius logo
Laudius
1 beoordeling
10
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CIVAS Opleidingen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CIVAS Opleidingen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CIVAS Opleidingen actief?

CIVAS Opleidingen is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CIVAS Opleidingen reviews? Dan kun je naar de website van CIVAS Opleidingen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie