CiTea logo

CiTea reviews, ervaringen en beoordelingen

CiTea reviews, ervaringen en beoordelingen
1594
CiTea logo
Website
CiTea
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen CiTea

Een bewust moment tijdens een drukke dag, een gedeeld plezier met familie en naasten, een ontdekkingstocht doorheen culturen — het zijn allemaal redenen te genieten van een heerlijke tas thee. Bij CiTea vind je er talrijke soorten, geuren en kleuren terug. Welke filosofie houdt CiTea erop na? Op welke mate van betrouwbaarheid reken je? Het zijn vragen die vandaag uitgebreid beantwoord worden. We delen ervaringen van anderen die eerder met het bedrijf gekend raakten. Vervolgens maak je een besluit waar je geen spijt van krijgt.

Over CiTea

CiTea kent haar oorsprong omstreeks 2013 — jeugdvrienden Jelle en Dio lanceerden het concept. Het duo bundelde alle krachten die nodig waren een uitstekend, innovatief idee uit te werken. Een gedeelde passie, vertrouwen in elkaar én het product smolten samen tot CiTea zoals het er vandaag de dag staat. CiTea onderscheidt zich van een soortgenoot door één kenmerkend gegeven: ervaring. Samen met het Korps Marinier reisde oprichter Dio de wereld rond, op zoek naar de magie van thee. Hij doorkruiste plekken doorheen Noorwegen, Afrika én het Midden Oosten. Hij dronk er thee en ontdekte er meer over verschillende filosofieën. Wat deze landen en hun rituelen gemeen hadden? Een vurig geloof in het verbindende en vitale, levensreddende (!) karakter van thee.

Waarom kiezen voor CiTea

CiTea’s aanbod varieert van losse thee, unieke collecties tot geschenken en accessoires. Het team houdt zich voortdurend bezig met het verkennen van een toegevoegde, bijzondere waarde. Het assortiment is bijgevolg onderhevig aan het jaar, alsook het oogstseizoen. Bij CiTea koop je thee die met een verhaal aan tafel schuift. We verklappen je graag welke smaken je er tegenkomt — oolong-, kruiden- en rooibosthee vormen slechts een greep uit de mogelijkheden. Wat dacht je van een collectie? Deze worden volgens thematiek aangeboden — Health, Wellness, Zomer, Winter, Bruiloft, Verjaardag en Chai zijn er voorbeelden van. Accessoires vergemakkelijken het gebruik van je thee — denk hierbij aan een bewaarblik, theepot, theekop en filter. Met een starterskit raak je gekend met talrijke smaken en manieren je thee te drinken.

Is CiTea betrouwbaar?

CiTea streeft een aangescherpte, innovatieve kwaliteit na. Het bedrijf communiceert op transparante wijze omtrent productkennis, bereidingswijzen en meer. Ter garantie van deze kwaliteit wordt er uitsluitend met de beste leveranciers samengewerkt. De theesoorten in kwestie voldoen op hun beurt aan strikte Europese voedingsreglementen. Sta je te popelen je winkelmand uit te pakken? Betalen gebeurt veilig en vlot met alle welbekende betaalmethodes. Bij levering van je producten word je verblijd met gratis samples. Op deze manier ontdek je eindeloze smaken. Wanneer je bestelling aan een minimaal bedrag van 19,95 voldoet, reken je op een gratis verzending. Wanneer je vóór 15:00 bestelt, ligt je pakket morgen al in huis.

Klantenservice en klachten

CiTea’s team staat voor je klaar. Dit doen ze met een glimlach. Heb je een vraag, bemerking of suggestie? Zit je met een klacht en wens je deze neer te leggen? Je bereikt CiTea via telefonische weg, een online contactformulier of een mailbericht. Ook via WhatsApp word je spoedig bijgestaan.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kwam je meer te weten over CiTea en wat het aanbod je kan bijbrengen. Je nam ervaringen van zij die je voorgingen door en op basis hiervan nam je een weloverwogen besluit. Help je anderen graag verder met een eigen beoordeling? Dit wordt erg geapprecieerd. Op deze manier maken ook zij een keuze waar ze achter kunnen staan.

Reviews over CiTea
Gerelateerde bedrijven
Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
15 beoordelingen
6,5
De Theebaron logo
De Theebaron
1 beoordeling
10
Teaking logo
Teaking
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over CiTea

CiTea is geverifieerd door ons expert team. De webshop CiTea bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CiTea lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CiTea. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van CiTea is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van CiTea. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van CiTea.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekkere thee

De thee is van erg hoge kwaliteit en er zijn veel diverse smaken. Het is het zeker waard om te proberen. De smaak is echt veel beter als die van uit de supermarkt. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonas L.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CiTea
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
15 beoordelingen
6,5
De Theebaron logo
De Theebaron
1 beoordeling
10
Teaking logo
Teaking
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CiTea een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CiTea. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CiTea actief?

CiTea is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CiTea reviews? Dan kun je naar de website van CiTea gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie