CelXpert logo

CelXpert reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

CelXpert reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4487
CelXpert logo
Website
CelXpert
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen CelXpert

Behoefte aan extra vitamines en mineralen? Kan je lichaam wel een boost gebruiken? Het kan voordelig voor je gezondheid zijn om gebruik te maken van bepaalde voedingssupplementen. Kies je hier voor, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de capsules door en door betrouwbaar zijn en dat je bestelt bij een professioneel bedrijf. Je vraagt jezelf af hoe dat zit bij CelXpert? Het aanbod van deze shop spreekt je op zich aan en de verhalen klinken goed, maar hoe werkt dit in de praktijk? Andere klanten kunnen je daar het beste informatie over geven. Daarom zoek je vast en zeker naar recensies over CelXpert. Wij verzamelden die al voor je en ze zijn handig voor je samengevat. Bekijk wat andere consumenten in hun beoordeling vertellen over dit bedrijf en beslis vervolgens heel weloverwogen of jij wel of niet bij hen je supplementen gaat bestellen.

Over CelXpert

Het Vitale Celstoffen Programma van CelXpert bestaat uit vitamines, mineralen en spoorelementen. Dat is echter niet het enige. Daarnaast bevatten ze ook nog secundaire plantenstoffen, omega-3 vetzuren en belangrijke aminozuren. CelXpert heeft een onafhankelijk onderzoeksinstituut in de Verenigde Staten. Hier werken allerlei deskundigen die afkomstig zijn uit verschillende vakgebieden. Zij ontwikkelen speciale combinaties van vitale celstoffen. De mensen achter dit bedrijf kwamen tot inzicht dat de gezondheid van ons lichaam bepaald wordt op het niveau van miljoenen lichaamscellen. Op basis van dit feit worden de supplementen ontwikkeld. De wisselwerking tussen diverse micro-voedingsstoffen is cruciaal om een gezonde stofwisseling van de lichaamscellen te behouden. Dit staat dus centraal bij de ontwikkeling van de vitale celstoffen. Om deze reden is dan ook gekozen voor de naam CelXpert.

Waarom kiezen voor CelXpert

Is jouw gezondheid je veel waard en ben je er ook van overtuigd dat voedingssupplementen veel voor je kunnen betekenen, dan is het een goed idee om te bestellen bij CelXpert. De supplementen die je bij deze shop bestelt, bieden je diverse voordelen. Zo weet je bij dit product zeker dat het vrij is van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Verder bevatten de capsules geen allergenen zoals gluten en je hoeft ook niet bang te zijn voor de aanwezigheid van gelatine. Daarnaast zijn de supplementen gegarandeerd vrij van gist, MSG en transvetzuren. Tenslotte garandeert CelXpert je dat de ingrediënten allemaal een natuurlijke herkomst hebben. Wil je gebruik gaan maken van deze producten, dan wil je natuurlijk wel precies de goede supplementen gebruiken. Je kunt hiervoor zoeken op lichaamsklachten-en kenmerken of je kijkt naar de gebruikte ingrediënten. Het voordeel van deze online winkel is dat je zeker ook hulp kunt krijgen van professionals. Je kunt ook geheel vrijblijvend contact leggen met een therapeut. Ben jij ervan overtuigd dat je de supplementen blijft gebruiken en wil je ze geen enkele dag vergeten, dan biedt dit bedrijf je een handig herhaalgemak aan. Je hoeft dan nooit bang te zijn dat je de supplementen niet in huis hebt en je ontvangt daarnaast ook nog een leuke korting.

Is CelXpert betrouwbaar?

Omdat CelXpert werkt met een onafhankelijk onderzoeksinstituut en met veel experts op allerlei gebieden, kun je er zeker wel op vertrouwen dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Verder is het mogelijk om advies te krijgen van deskundigen. De site is ook veilig en ook het betalen doe je in een goed beveiligde omgeving. Het feit dat je makkelijk contact kunt opnemen met een medewerker, vertelt je ook veel over de betrouwbaarheid. Tenslotte zie je in de recensies van klanten dat ze de producten netjes op tijd ontvangen en dat ze tevreden zijn over de werking van de supplementen. Dit bedrijf ondersteunt de Gezondheidsalliantie. Je ziet op de site ook allerlei kwaliteitsgaranties vermeld staan. Als laatste bewijs van de betrouwbaarheid zie je op de site ook nog een adres in Heerlen vermeld staan.

Klantenservice en klachten

Wil je iets vragen aan een medewerker van CelXpert, dan is het mogelijk om te bellen. Heeft dat niet jouw voorkeur, dan stuur je een mailtje of je gebruikt het contactformulier. Verder is er voor een snelle vraag ook nog een chat aanwezig. En je kunt eventueel contact leggen via de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien gebruik jij al tijden de supplementen van CelXpert. Zou je daar dan een review over willen schrijven? Andere mensen overwegen ook om dit product te bestellen, maar zijn eerst even heel benieuwd naar de ervaringen van andere klanten. Jouw recensie helpt hen daarom enorm.

Reviews over CelXpert

Gerelateerde bedrijven

Care Plus logo
Care Plus
2 beoordelingen
8,5
Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
Biovoorjou.nl logo
Biovoorjou.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over CelXpert

Ons team van experts heeft CelXpert geverifieerd op een aantal punten. De webshop van CelXpert bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. CelXpert is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

CelXpert is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van CelXpert te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CelXpert.

Geplaatst op: 14-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over CelXpert


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Care Plus logo
Care Plus
2 beoordelingen
8,5
Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
Biovoorjou.nl logo
Biovoorjou.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CelXpert een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over CelXpert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CelXpert actief?

CelXpert is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CelXpert reviews? Dan kun je naar de website van CelXpert gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie