Brand New Day logo

Brand New Day reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Brand New Day reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2585
Brand New Day logo
Website
brandnewday.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Brand New Day

Brand New Day biedt pensioenoplossingen, beleggingsrekeningen en spaarrekeningen. Je kunt zelf beleggen in een aantal indexfondsen met een online beleggingsrekening bij Brand New Day. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zijn er verschillende voorbeeldprofielen opgesteld die de indexfondsen mixen op basis van risico. Zo kun je ervoor kiezen om te beleggen van defensief tot zeer offensief. Ben jij benieuwd wat de beoordelingen zijn van Brand New Day? Welke ervaringen hebben beleggers met het platform? Is het gemakkelijk om te beleggen via Brand New Day? Wat zijn de minpunten van de online beleggingsrekening? Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de recensies van Brand New Day hebben wij de reviews van Brand New Day op een rij gezet. Lees meer over de ervaringen, zodat jij een bewuste beslissing maakt om te gaan beleggen of sparen via Brand New Day.

Over Brand New Day

Met behulp van het handelsplatform van Brand New Day kan je gemakkelijk beleggen in verschillende indexfondsen. Dit is zowel geschikt voor de beginnende belegger als voor de passieve belegger. Je hebt de keuze uit 10 verschillende indexfondsen waarin je kunt beleggen. De kosten die je maakt voor het beleggen zijn afhankelijk van de hoogte van de geldstortingen die je doet. Daarnaast betaal je jaarlijks een klein percentage aan beheerkosten. Ook wie geen enkele ervaring heeft op het gebied van beleggen kan slim beleggen door een account aan te maken bij Brand New Day. De online broker belegt je geld in tal van verschillende aandelen en obligaties wereldwijd. Direct na het openen van een rekening kun je van start met beleggen in de standaardfondsen.

Is Brand New Day betrouwbaar?

Brand New Day is opgericht in 2010 door de oprichters van BinckBank. Er zit dus de nodige kennis en ervaring op het gebied van vermogensbeheer en beleggen achter Brand New Day. Brand New Day Vermogensopbouw NV staat onder toezicht van de AFM. Dit wil zeggen dat de online broker zich aan regels moet houden voor beleggingsinstellingen. Sinds 2017 heeft Brand New Day ook een bankvergunning. Hiermee is het bedrijf onder toezicht van de Nederlandse Bank komen te staan. Je kunt namelijk niet alleen beleggen bij Brand New Day, maar ook een spaarrekening of pensioenrekening openen. Doordat je geld onder het Nederlandse depositogarantiestelsel valt, is je inleg verzekerd tot een bedrag van €100.000.

De online bank biedt een selectie van eigen indexfondsen aan. Niet alleen heb je hierdoor weinig omkijken naar je beleggingen, maar je profiteert ook van bijzonder lage kosten. Bij Brand New Day doe je standaard aan automatische risicoafbouw. Dit wil zeggen dat je steeds veiliger gaat beleggen naarmate het moment dat je het vermogen wilt opnemen dichterbij komt. Deze optie kun je desgewenst ook uitzetten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Brand New Day is 7 dagen per week bereikbaar. Zo kun je van maandag tot en met vrijdag bellen van 08.00 tot 21.00 uur. Ook in het weekend is er een medewerker die je persoonlijk te woord kan staan als je belt tussen 10.00 tot 17.30 uur. Daarnaast kun je via de chat of e-mail contact opnemen. Ben je nog geen klant bij Brand New Day, maar heb je nog een aantal vragen die je eerst beantwoord wilt hebben? Dan kun je terecht bij de informatieservice.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de diensten van Brand New Day? Dan willen we je vragen om jouw ervaringen te delen met onze bezoekers. Jouw waardevolle informatie helpt namelijk anderen bij het maken van de juiste keuzes. Heb jij bijvoorbeeld een beleggingsrekening of een pensioenrekening bij Brand New Day? Hoe bevalt de service van de online bank je? Hoe is bijvoorbeeld de begeleiding op het moment dat je vragen hebt? En heb je de keuze uit voldoende beleggingsproducten? Des te meer jij weet te vertellen, des te beter kan je andere toekomstige klanten op weg helpen.

Reviews over Brand New Day

Gerelateerde bedrijven

Bitpanda logo
Bitpanda
2 beoordelingen
9
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10
VIAINVEST logo
VIAINVEST
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Brand New Day

Het bedrijf Brand New Day is geverifieerd door ons. De webshop brandnewday.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Brand New Day is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Brand New Day maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van brandnewday.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van brandnewday.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Brand New Day.

Geplaatst op: 03-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Helpdesk heeft weinig verstand van zaken

Ben 10 minuten bezig om uit te leggen wat ik bedoel .Ze gaan dan overleggen met collegas wat erg lang duurt.Ze weigeren om mij door te verbinden met de afdeling die er meer verstand van heeft.
Ik krijg steeds verschillende antwoorden

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruud

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne partij

Ik heb al meerdere rekeningen hier geregeld. Bij het aanvragen krijg je altijd snel en duidelijk antwoord. Wachtijden op de webshop zijn altijd minder dan een minuut. De producten die ze leveren zijn altijd prima in orde.

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Raoul V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Brand New Day


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bitpanda logo
Bitpanda
2 beoordelingen
9
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10
VIAINVEST logo
VIAINVEST
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brand New Day een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Brand New Day. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brand New Day actief?

Brand New Day is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brand New Day reviews? Dan kun je naar de website van Brand New Day gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie