Böttger logo

Böttger reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Böttger reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2136
Böttger logo
Website
bottger.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Böttger

Wil je graag hippe stoffe kopen bij Böttger, maar wil je eerst graag wat meer teweten komen over deze onderneming, en weten of de webwinkel van Böttger betrouwbaar is? Lees dan de onderstaande tekst. Op deze pagina lees je namelijk meer informatie over Böttger en kom je doormiddel van vele ervaringen van reeds bestaande klanten van Böttger te weten of de onderneming daadwerkelijk betrouwbaar is. Na het lezen van deze informatie en de reviews kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij Böttger te kopen.

Over Böttger

Böttger is een stoffenwinkel met zowel een fysieke, als een webwinkel. De fysieke winkel van Böttger is gevestigd in Alkmaar. Het bedrijf biedt verschillende soorten stoffen, fournituren en naaipatronen. De onderneming richt zich tot het verkopen van stoffen in verschillende stijlen en biedt dan ook een zeer ruim assortiment. Het bedrijf biedt daarnaast een goede service en gunstige algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Böttger

Böttger heeft een breed assortiment aan verschillende stijlen stoffen. Indien je dus op zoek bent naar een speciale stof of accessoires, is een bezoek aan de webwinkel van Böttger zeker aan te raden. Ook voor tal van goede adviezen en tips over stoffen en andere materialen ben je bij Böttger bij het juiste adres. Zo vind je tal van handige tips en veel gestelde vragen op de website van Böttger. Ook biedt het bedrijf verschillende patronen voor heren-, dames- en baby-, en kinderkleding. Daarnaast heeft het bedrijf gunstige algemene voorwaarden, zoals een snelle levering en retourbeleid.

Is Böttger betrouwbaar?

Böttger heeft naast haar webwinkel ook een fysieke winkel in Alkmaar. De winkel heeft hierdoor een grote naamsbekendheid. Hieruit kun je opmaken dat de winkel betrouwbaar is. Ook voldoet de webwinkel aan de gestelde eisen waaraan een betrouwbare en veilige webwinkel dient te voldoen, zoals veilige betaalmogelijkheden en het transparant communiceren van bedrijfsgegevens. Je kunt dus met een gerust hart een bestelling plaatsen bij deze webwinkel.

Klantenservice en klachten

Böttger heeft een toegankelijke klantenservice die je kunt benaderen via de telefoon of per mail. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van Böttger. Daarnaast is het bedrijf actief op verschillende sociale mediakanalen, zoals Facebook en Instagram, en kun je hierdoor zowel op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten van de onderneming, als contact opnemen met Böttger voor vragen, opmerkingen of klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling gedaan bij de webwinkel van Böttger of in de fysieke winkel in Alkmaar? Laat dan een recensie achter voor andere potentiële kopers. Schrijf bijvoorbeeld of je snel geholpen bent door Böttger, of de stoffen en materialen van goede kwaliteit zijn en of je het bedrijf zou aanbevelen aan andere kopers. Schrijf daarnaast of je wellicht wel of niet opnieuw zou kopen bij Böttger in de toekomst. Met jouw eerlijke review help je potentiële kopers met het maken van een weloverwogen beslissing om te kopen bij Böttger.

Reviews over Böttger

Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
8 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super service

Hele fijne service. Er was wel een probleem met een stof die ik niet besteld had maar na wat telefonisch contact is alles goed opgelost. Super bedankt voor deze ervaring!

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabella V.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Böttger


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
8 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Böttger een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Böttger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Böttger actief?

Böttger is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Böttger reviews? Dan kun je naar de website van Böttger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie