Boilermarkt.nl logo

Boilermarkt.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Boilermarkt.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3848
Boilermarkt.nl logo
Website
boilermarkt.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Boilermarkt.nl

Energieprijzen worden duurder of dalen mettertijd, maar naar een goed alternatief voor stroom opwekken in de woning is altijd een vereiste. Zo hebben vele mensen een CV-ketel en zie je nog maar zelden een boiler waarmee je jezelf en je huishouden van warm water kan voorzien. Dit, terwijl een boiler toch wel een van de handigste apparaten en een goed werkend apparaat is. Je hebt de keuze uit verschillende soorten boilers en daar weten ze bij Boilermarkt alles over te vertellen. Het assortiment boilers die je hier kunt kopen en de informatie die je hier kunt krijgen over de verschillende soorten boilers is zeer uitgebreid. Maar is het wel een betrouwbare website? En zou je daar zelf ook gebruik maken van de diensten? Om antwoord te geven op deze vraag hebben we allerlei reviews voor je verzameld van mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van deze website. Zo krijg je een beter inzicht in de verschillende diensten en kun je ook beter een afweging maken of je ook gebruik wilt maken van de diensten die het bedrijf aanbiedt.

Over Boilermarkt.nl

Boilermarkt is een belangrijke speler op de markt als het gaat om de verkoop van boilers. Het gaat hier zeker niet om één type boilers die ze verkopen, maar je hebt hier tal van verschillende boilers waaruit je kunt kiezen. Om enkele voorbeelden te noemen: doorstroomboiler, grote boilers, staande boilers en zelfs de Quooker staat centraal bij Boilermarkt. Het merk is klein begonnen als aanbieder van een kleine collectie boilers. Daar kwam verandering in en sinds de groei van het bedrijf is het steeds verder gaan ontwikkelen tot een zeer grote speler op de markt van boiler verkoop. Wat de webwinkel zo speciaal maakt? Niet alleen de ruime collectie waaruit je kan kiezen, maar ook zeker de vakkundige medewerkers van de Klantenservice die je altijd van dienst kunnen zijn met je vragen en het geven van advies op maat. Daarnaast staan verschillende grote namen centraal bij deze webwinkel, zoals AEG die al 125 jaar producten van hoge kwaliteit maakt, Tatramat en Stiebel Eltron. De website zelf is duidelijk opgebouwd en je vind er makkelijk en snel waar je op zoek naar bent.

Waarom kiezen voor Boilermarkt.nl

Er zijn verschillende webwinkels waar je terecht kunt voor het kopen van een boiler, maar zelden tref je een webwinkel aan waar je ook echt terecht kunt voor service. Een boiler sluit je bijvoorbeeld niet zomaar even snel aan. Het is belangrijk dat dit op een goede manier gebeurd Daarom kun je hier terecht voor service op het gebied van montage. Ervaren monteurs zijn je graag van dienst om je te helpen met de installatie van de boilers. Wat deze webwinkel ook onderscheid is het feit dat de tarieven laag liggen. Men zegt vaak dat je een grote prijs neer moet leggen voor de investering van goedkoop stroom en warmte, maar dat is niet altijd het geval en dat bewijzen ze bij Boilermarkt.

Is Boilermarkt.nl betrouwbaar?

Boilermarkt is een betrouwbare webwinkel.Het is zelfs benoemd tot 'Klasse Shop' door Beslist.nl. Vele mensen kiezen jaarlijks voor de diensten en producten van deze webwinkel en dat is zeker niet voor niets. Je kunt altijd rekenen op een snelle levering van de producten, een goede afhandeling van de montage en de nazorg die erbij komt kijken, en daarnaast kun je veel informatie vinden op de website met betrekking tot de verschillende boilers en het gebruik ervan. Wat daarnaast ook erg interessant is, is het blog op de website waar je altijd op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van boilers en warmte apparatuur.

Klantenservice en klachten

Alhoewel de website erg duidelijk is en je de meeste antwoorden op je vragen kunt vinden op de verschillende pagina's op de website, is er ook een vriendelijke en professionele Klantenservice waar je op kunt bouwen. Je kunt ze op verschillende manieren bereiken. Een van de meest toegankelijke manieren vind je al op de homepage van de website. Dat is namelijk de chat. Er zit altijd iemand voor je klaar, wordt er aangegeven. En dat is ook zeker zo. Mocht de chat gesloten zijn, dan kun je ook nog bellen of gebruik maken van het contactformulier. Je kunt de Klantenservice zelfs een berichtje sturen via WhatsApp.

Wil jij ook beoordelen?

Wil je ook anderen helpen om te adviseren over de diensten van Boilermarkt? Voel je dan vrij om je eigen review en beoordeling achter te laten. Zo help je anderen bij het maken van hun keuze en het is natuurlijk weer leuk om een ervaring over een bedrijf te delen!

Reviews over Boilermarkt.nl

Gerelateerde bedrijven

Hunkemöller logo
Hunkemöller
30 beoordelingen
5,2
Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Shytobuy logo
Shytobuy
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Boilermarkt.nl

Het bedrijf Boilermarkt.nl is geverifieerd door ons. De webshop boilermarkt.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Boilermarkt.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Boilermarkt.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Boilermarkt.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van boilermarkt.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Boilermarkt.nl.

Geplaatst op: 19-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestelling na 2,5 weken nog niet geleverd,telefonisch niet bereikbaa en reageert niet ip geschreven emails

eerste keer een boiler besteld, zou na 3 werkdagen geleverd worden maar na 2,5 weken nog niks ontvangen en ook geen enkele bericht vanuit boilermarkt.nl
ik heb elke dag geprobeerd te bellenmaar elke keer voicemail. eerst was vakantie dan personeelstekort dan soms in de wacht zetten uren lang uiteindelijk moet ik gewoon ophangen zonder met iemand van boilermarkt te kunnen spreken. zeer frustrerend. zeer SLECHT en OPLICHTERIJ.bedrijf. hoe dan ook ik ga alles eraan doen om mijn geld terug te krijgen.

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Zeer goede service. Ik had een onderdeel kapot gemaakt en daarom had ik hiervoor een nieuwe nodig. Binnen 1 mailtje was alles al geregeld en werd het onderdeel direct geleverd.

Geplaatst op: 11-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera B.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Boilermarkt.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hunkemöller logo
Hunkemöller
30 beoordelingen
5,2
Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Shytobuy logo
Shytobuy
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Boilermarkt.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Boilermarkt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Boilermarkt.nl actief?

Boilermarkt.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Boilermarkt.nl reviews? Dan kun je naar de website van Boilermarkt.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie