Betabrand logo

Betabrand reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Betabrand reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2589
Betabrand logo
Website
betabrand.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Betabrand

Je hebt dameskledingbedrijven en je hebt bijzondere dameskledingbedrijven. Onder de laatste noemer kun je ook Betabrand plaatsen. Om je duidelijk te maken wat Betabrand is en wat het doet, hebben we de reviews en ervaringen van klanten eens grondig doorgenomen en kort voor je samengevat. Aan de hand van die informatie kun je besluiten ook voor Betabrand te kiezen.

Over Betabrand

Betabrand is een online dameskledingbedrijf dat vooral bekend werd vanwege de Dress Pant Yoga Pants en ook andere activewear, geschikt voor zowel werk als reizen. Betabrand begon in 2005, toen nog onder de naam Cordarounds. Het produceerde toen vooral corduroy broeken. In 2019 werd de naam aangepast en ging de onderneming verder als Betabrand. Betabrand fungeert als een sociaal netwerk, het communiceert met de klant, informeert de klant en laat de klant meedenken over nieuwe ontwerpen. Typisch Betabrand is ook dat nieuwe producten wekelijks gepresenteerd worden tijdens live shows.

Waarom kiezen voor Betabrand?

Bij Betabrand heb je iets in de melk te brokkelen. Je neemt als klant deel aan het ontwerpproces door te stemmen over nieuwe producten en door het geven van feedback. Op die manier is Betabrand in staat om sneller als welke andere aanbieder dan ook met nieuwe ontwerpen te komen. Ontwerpen die dus zijn toegespitst op de wensen van de klant. De wekelijkse presentatie van de nieuwe ontwerpen zijn elke week weer een feest der herkenning. Het aanbod aan bijzondere producten is groot, zoals Betabrand toch al niet wegloopt voor bijzondere dingen. Zo werd het bekend door het ontwerpen van een Mark Zuckerberg hoodie vlak voor de beursgang van Facebook en organiseerde het in de corona crisis een ”˜Work from home show’.

Is Betabrand betrouwbaar?

Als de reviews en ervaringen ergens unaniem over zijn dan is het wel over de betrouwbaarheid van Betabrand. De communicatie tussen klant en bedrijf is optimaal en klanten voelen zich bijzonder serieus genomen door Betabrand. Betrouwbaar is verder de kwaliteit van de collectie, een collectie die bovendien bijzonder veelzijdig en gevarieerd is. Dat Betabrand een betrouwbaar bedrijf is blijkt ook wel uit de talloze samenwerkingen die het ondertussen aanging met bekende bedrijven en beroemdheden. En die doen bepaald niet met iedereen zaken.

Klantenservice en klachten

Hoewel het bij Betabrand doorgaans vooral heel erg goed gaat, wordt overal waar gewerkt wordt wel eens een foutje gemaakt. Heb je een klacht, dan kun je gebruik maken van een contactformulier op de website van Betabrand. Je kunt ook gebruik maken van de live chat, verreweg de snelste manier om je klacht te deponeren. Voor je dit doet, kijk je wel eerst even naar de veel gestelde vragen. Soms is contact zoeken dan al niet eens meer noodzakelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als je twijfels hebt over een bepaald product of een bepaalde dienst, heb je ontzettend veel aan de mening van mensen die er al gebruik van maken. De beoordelingen helpen je dus echt altijd verder, helemaal omdat het vrijwel altijd zeer praktische informatie betreft. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun je andere mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over Betabrand

Gerelateerde bedrijven

Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Zeeman logo
Zeeman
2 beoordelingen
9,5
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Betabrand

Betabrand is geverifieerd door ons expert team. De webshop Betabrand bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Betabrand lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Betabrand. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van betabrand.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van betabrand.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 03-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Altijd leuke kleding

Ik hou van de kleding, de prijs en de kwaliteit. De klantenservice is erg behulpzaam en helpt altijd als je een probleem hebt. Deze wordt meestal meteen opgepakt en opgelost.

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tom B.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Betabrand


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Zeeman logo
Zeeman
2 beoordelingen
9,5
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Betabrand een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Betabrand. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Betabrand actief?

Betabrand is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Betabrand reviews? Dan kun je naar de website van Betabrand gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie