BESV logo

BESV reviews, ervaringen en beoordelingen

BESV reviews, ervaringen en beoordelingen
1251
BESV logo
Website
BESV
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen BESV

De elektrische fiets is sterk in opmars. Dat betekent dat ook het aantal aanbieders van deze fietsen ook groeit. Een van die aanbieders is BESV. Om je een goede indruk te geven van alles wat deze specialist je kan bieden, hebben we de beoordelingen samengevat. Met deze extra informatie kun jij al dan niet beslissen om ook te kiezen voor BESV.

Over BESV

BESV is een internationaal actief bedrijf. Het produceert hoogwaardige elektrische fietsen en verkoopt die ook. De fietsen herken je uit duizenden vanwege hun unieke en stijlvolle ontwerp. Bovendien wordt bij de productie van de fietsen alleen hoogwaardige softwaretechnologie gebruikt. BESV is een zeer innovatief bedrijf en een onderdeel van Darfon, een specielist in milieuvriendelijke technologieën. Bij BESV koop je een elektrische fiets van wereldklasse, terwijl de onderneming ook alleen de best denkbare service aanbiedt.

Waarom kiezen voor BESV

BESV biedt alleen de beste elektrische fietsen in de vorm van stadsmodellen, trekking modellen, e-MTB modellen en stedelijke modellen. Je kiest voor deze specialist vanwege de hoge kwaliteitsnormen die gehanteerd worden bij de productie van de fietsen. Bovendien krijg je standaard twee jaar garantie op de elektrische componenten zoals de motor, batterij en het display. Bovendien koop je altijd een elektrische fiets met een prachtig ontwerp als je kiest voor BESV.

Is BESV betrouwbaar?

Uit de beoordelingen die we hebben doorgenomen van BESV komt een beeld naar voren van een uitermate betrouwbare producent en leverancier van elektrische fietsen. Dat blijkt ook wel, want BESV beschikt over zowel het ECommerce Europe als het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Dergelijke keurmerken krijgen alleen bedrijven die zich aan de geldende wetten en regels houden. Het zegt dus veel over de betrouwbaarheid van deze specialist. Bovendien beschikt BESV over eigen testapparatuur en een zeer uitgebreide verificatieprocedure en andere systemen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit steeds uitstekend is.

Klantenservice en klachten

Hoewel het in de praktijk slechts zelden het geval is. Kan het zijn dat je een klacht hebt over een product of de service van BESV. In dat geval heb je verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de specialist. Je kunt dit schriftelijk doen, temeer je de adresgegevens gewoon op de website kunt vinden. Wil je sneller, dan kun je ook gewoon bellen of een e-mail sturen. BESV is ook actief op Facebook en Instagram. Ook zo kun je dus eventueel nog contact opnemen met deze specialist. En wil je nou helemaal niets missen, abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief van BESV.

Wil jij ook beoordelen?

De extra informatie die wij voor jou hebben gefilterd uit de beoordelingen, hebben je een beter beeld gegeven van waar BESV voor staat. Op die manier ben je veel beter in staat een goede en weloverwogen beslissing te nemen. Bovendien verklein je zo de kans om zaken te doen met een verkeerde partij. In die wetenschap willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is een kleine moeite, maar je helpt er andere mensen écht mee.

Reviews over BESV
Gerelateerde bedrijven
Santafixie logo
Santafixie
4 beoordelingen
8,3
Fietsaccessoires.nl logo
Fietsaccessoires.nl
2 beoordelingen
9,3
Ikwilvanmijnfietsaf logo
Ikwilvanmijnfietsaf
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Product Support

I was given a LX1 bike by a friend returning to the UAE. I understand it cost over £4500 about 6 years ago, and hardly used. When I attempted to charge the battery I wasn't able to

My first approach was to contact BESV directly as the manufacturers as to how I could replace the battery. They have informed me that all components are discontinued on this bike, the battery cannot be refurbished, so effectively this expensive product can be thrown away.

I would expected there is a legal responsibility to support a product of such value however I am seeing on other forums that the battery issue is a problem and BESV provide no help. Having taken a great deal of money, they wash their hands of the problem.

This is a company that you should not buy a bike from.

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: David F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super tevreden!

Gisteren een nieuwe fiets besteld bij BESV. Super snelle levering en de kwaliteit en ontwerp van de fiets is geweldig. Ook heel prettig dat er een goede fietsondersteuning opzit. Zeer tevreden!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BESV
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Santafixie logo
Santafixie
4 beoordelingen
8,3
Fietsaccessoires.nl logo
Fietsaccessoires.nl
2 beoordelingen
9,3
Ikwilvanmijnfietsaf logo
Ikwilvanmijnfietsaf
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BESV een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BESV. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BESV actief?

BESV is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BESV reviews? Dan kun je naar de website van BESV gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie