Beddenplein logo

Beddenplein reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Beddenplein reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4526
Beddenplein logo
Website
beddenplein.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Beddenplein

Een goede nachtrust is één van de belangrijkste zaken om je energiek en gelukkig te voelen doorheen de dag. En een goede nachtrust begint bij een goed bed en de juiste matras. Wat de juiste matras is voor jou? Dat hangt af van jouw eigen voorkeur. Sommige mensen slapen nu eenmaal liever op een zacht en anderen op een hard bed. Ben je op zoek naar een nieuw bed of een nieuwe matras? Dan kan je dat misschien vinden bij Beddenplein. Wat je op deze pagina terug kunt vinden zijn de reviews over Beddenplein. Zo lees jij in de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Beddenplein wat dit bedrijf voor jou kan doen.

Over Beddenplein

Beddenplein is een onderneming die al enige jaren actief is in de sector van, je raadt het nooit, de bedden en de matrassen. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in unieke designs en mikt op kwalitatieve bedden en matrassen voor een betaalbare prijs. Naast op de website kan je ook bij de showroom van Beddenplein terecht in Waalwijk of Zaaltbommel om met je eigen ogen en met je eigen rug de bedden en de matrassen te komen testen. Bij Beddenplein kies je uit verschillende afmetingen, kleuren en designs om zo het beste bed voor jouw persoonlijke smaak op de kop te tikken. Ook service dragen ze bij Beddenplein hoog in het vaandel. De klantendienst is zeven dagen per week bereikbaar en voor advies kan je zowel in de showroom als online terecht. Verloopt het monteren bij levering wat lastig? Dan steken de bezorgers van Beddenplein ook graag even een handje toe!

Waarom kiezen voor Beddenplein?

Bij Beddenplein vind je dus een ruime selectie aan bedden en matrassen die kwalitatief en betaalbaar zijn. De website is verdeeld in de volgende categorieën: boxspring, bedden, matras, topmatras, beddengoed en accessoires. Je vindt er dan ook alles wat je nodig hebt om in één klap jouw bed naar smaak te bestellen en in te richten. Ben je op zoek naar een specifiek merk of een specifieke matras? Dan kan je ook handig zoeken op trefwoord dankzij de zoekbalk op de website. Goed om te weten is dat bij Beddenplein de levering altijd gratis is en je zelfs kunt betalen bij aflevering! Heb je een keuze gemaakt? Dan ontvang je een bevestigingsmail en een SMS om jouw order in te plannen op een datum naar keuze. Jouw nieuwe boxspring wordt in de regel binnen de 1 tot 14 dagen na bestelling geleverd!

Is Beddenplein betrouwbaar?

Beddenplein is een onderneming die al een tijdje actief is binnen de sector en dus ook een goede reputatie heeft weten op te bouwen. Bovendien beschikt het bedrijf over twee fysieke showrooms waar je met vragen en bij problemen ook terecht kunt. Beddenplein heeft een eigen klantendienst die je zeven dagen op zeven kunt contacteren en beschikt bovendien over een veilige verbinding met het internet. Op de webwinkel zelf vind je overigens ook reviews van echte klanten van het bedrijf terug. Op de website zelf staat belangrijke informatie zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel open en bloot. Ten slotte kan je veilig betalen via onder andere bancontact, iDeal, Mastercard, PayPal, Visa en zelfs In3!

Klantenservice en klachten

Zeker bij een product als een boxspring kan het zijn dat je vragen hebt voor de klantendienst van Beddenplein. Heb je bijvoorbeeld een vraag over garanties of over de voorwaarden? Dan zijn er redelijk wat opties om de klantendienst te contacteren. Zo kan je een mailtje sturen of een appje in de richting van de klantenservice afvuren. Ook kan je bellen, het contactformulier op de website invullen of via de live chat even jouw grieven doorgeven. De klantendienst van Beddenplein is zeven dagen op zeven bereikbaar en geeft altijd binnen de twee werkdagen een sluitend antwoord. Ben je niet tevreden over een bepaald product of heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht op alle bovenstaande manieren laten weten aan de klantendienst. Vervolgens wordt er samen naar een oplossing gezocht.

Wil jij ook beoordelen?

Slaap jij ’s nachts op een boxspring of een matras van Beddenplein? Of kocht je er ooit eens eentje om daarna bij het huisvuil te plaatsen? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw beoordeling en jouw review van Beddenplein. Deel jouw ervaring en vertel onze bezoekers wat ze wel en niet mogen verwachten van deze webwinkel!

Reviews over Beddenplein

Gerelateerde bedrijven

Emma Matras logo
Emma Matras
3 beoordelingen
9,7
Beddengoeddirect.nl logo
Beddengoeddirect.nl
2 beoordelingen
10
Loberon logo
Loberon
19 beoordelingen
3,4

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Beddenplein

Beddenplein is geverifieerd door ons expert team. De webshop Beddenplein bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Beddenplein lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Beddenplein. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Beddenplein is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van beddenplein.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Beddenplein.

Geplaatst op: 02-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Beddenplein


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Emma Matras logo
Emma Matras
3 beoordelingen
9,7
Beddengoeddirect.nl logo
Beddengoeddirect.nl
2 beoordelingen
10
Loberon logo
Loberon
19 beoordelingen
3,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beddenplein een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Beddenplein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beddenplein actief?

Beddenplein is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beddenplein reviews? Dan kun je naar de website van Beddenplein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie