Beddenleeuw logo

Beddenleeuw reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Beddenleeuw reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beddenleeuw logo
Website
beddenleeuw.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Beddenleeuw

Wil jij slapen in een nieuw bed? Koop dan jouw nieuwe matras of boxspring bij de webshop Beddenleeuw. Je kunt hier meer informatie vinden over Beddenleeuw en een uniek inkijkje krijgen in de service van Beddenleeuw door de reviews van klanten.

Over Beddenleeuw

Beddenleeuw is ooit gestart in Zaltbommel met het maken van matrassen en verkopen in hun eigen showroom. Later zijn ze daarnaast hun eigen webshop begonnen, vanuit waar je zelf eenvoudig online een nieuwe matras of boxspring kunt bestellen.

Beddenleeuw heeft haar eigen fabriek recht naast de showroom in Zaltbommel. Hier werken dagelijks professionele medewerkers om kwalitatieve matrassen en boxsprings te maken. Door de fabricatie in eigen land en in eigen hand te houden, ben je altijd gegarandeerd van eerlijke werkomstandigheden, hoog kwaliteit en een snelle levering.

Waarom kiezen voor Beddenleeuw

Beddenleeuw is een van de grootste fabrikanten op het gebied van matrassen en boxsprings in Nederland. Je kiest bij Beddenleeuw altijd voor de kennis en kwaliteit. Ieder mens is anders en ieder mens heeft andere wensen op het gebied van matrassen en bedden. Daarom kun je bij Beddenleeuw altijd een breed assortiment vinden en zo altijd een geschikt matras voor jouw bed en slaapbehoeften vinden.

Een andere reden om bij Beddenleeuw te shoppen, is vanwege de snelle levertijd. Jouw nieuwe matras wordt gelijk geproduceerd in hun eigen fabriek en wordt standaard binnen twee weken geleverd. Beddenleeuw heeft een eigen bezorgservice die veilig en snel het matras komt leveren aan huis. Je krijgt altijd per mail meer informatie over de verzenddatum.

Beddenleeuw staat ook bekend om haar scherpe prijzen. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklasse en daardoor is er altijd een geschikt matras voor ieders budget. Wil je voordelig een nieuwe matras bestellen? Voeg dan prijsfilters toe of shop in de sale. Bij Beddenleeuw kun je ook altijd kans maken op extra korting of leuke acties en zo extra voordelig shoppen.

Is Beddenleeuw betrouwbaar?

Beddenleeuw is zeker een veilige en betrouwbare keuze. Deze webshop is namelijk “slechts” een onderdeel van de fysieke winkel en eigen fabriek. Je hebt dus niet te maken met alleen een webshop en online aanspreekpunt, je hebt te maken met de online versie van de winkel van Beddenleeuw. Je kunt ook altijd eerst langskomen in de showroom in Zaltbommel om zelf de matrassen te testen en meer informatie te vragen.

Ook is Beddenleeuw betrouwbaar als het aankomt op online betalen. Dit kan altijd via de veilige online wegen. Denk bijvoorbeeld aan een online betaling via het veilige betaalsyteem Ideal van de bank, of met creditcard, via een overboeking of een veilige betaling in termijnen. Je bepaalt als klant van Beddenleeuw zelf hoe je veilig wilt betalen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Beddenleeuw kun je rechtstreeks in de showroom van Beddenleeuw bereiken voor vragen, maar je kunt ook gewoon bellen of een mail sturen wanneer je een vraag hebt. Je wordt altijd professioneel geholpen en altijd te woord gestaan door een ervaren medewerker van Beddenleeuw. Zij kunnen helpen met vragen over de aankoop van een nieuw matras, maar ook helpen bij vragen over de service of het plannen van een verzending.

Je zit nooit gelijk vast aan jouw nieuwe matras en kunt deze altijd nog retourneren. Wanneer je een klacht hebt over een matras is dit de beste optie. Andere klachten kun je gewoon melden bij de klantenservice. Beddenleeuw gaat zorgvuldig om met klachten en zorgt altijd voor een goede uitkomst.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer jij ooit een nieuw matras of boxspring hebt besteld bij Beddenleeuw, kun je hieronder jouw persoonlijke ervaring achterlaten. Vertel nieuwe klanten iets over jouw matras en over de service van deze webshop. Zou je de matrassen van Beddenleeuw aanraden en wat zijn eventuele verbeterpuntjes volgens jou? Je mag jouw persoonlijke review hieronder invullen om zo andere klanten te kunnen helpen.

Reviews over Beddenleeuw

Gerelateerde bedrijven

Bedshop.nl logo
Bedshop.nl
2 beoordelingen
9
Snurk Amsterdam logo
Snurk Amsterdam
2 beoordelingen
9
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
2 beoordelingen
10
7,2
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Beddenleeuw

Ons team van experts heeft Beddenleeuw geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Beddenleeuw bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Beddenleeuw is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Beddenleeuw is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van beddenleeuw.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Beddenleeuw.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooi bed

Ik heb hier een kinderboxspring besteld en dit ging erg gemakkelijk via de site. We zijn goed op de hoogte gehouden via de mail over de status van onze bestelling en over de levering.

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 17-08-2021
Geschreven door: Robin K.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima site

Ik heb hier een bestelling geplaatst en deze is in goede orde geleverd door de super vriendelijke bezorger. De prijs en kwaliteits verhouding is erg netjes en ik ben er erg tevreden mee!

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 17-08-2021
Geschreven door: Jurre K.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Belabberde service

2 boxsprings besteld voor mijn dochters. Op vrijdag komen ze leveren, maar ontbreken de matrassen . Balen, maar goed, ze zouden de week erna op woensdag de matrassen naleveren en ik zou een gratis plaid erbij krijgen. Komt de chauffeur op woensdag met 1 matras ! (En geen plaid trouwens..) Dus ik weer gemaild, gelukkig meteen teruggebeld. Het andere matras zou dan de week erna geleverd worden. Ja dag, zijn we onderhand 2 weken verder vanaf de levering van de boxsprings. Omdat Beddenleeuw 25 minuten bij mij vandaan zit, heb ik gezegd Ik kom dat matras vandaag nog zelf ophalen . Daar aangekomen wist niemand ergens van. Was niet doorgegeven. Gelukkig kreeg ik het matras wel mee . Geen gratis plaid meer gezien, maar die hoef ik ook niet. Laatste keer geweest dat ik daar besteld heb. Boxsprings zijn verder prima maar de slechte service rondom de levering maken het een negatieve ervaring helaas

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 28-07-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!! Niet doen! De customer care is gewoon slecht!

1 boxpring bij beddeleeuw besteld. De aflevering van de boxspring vond in 3x keer plaats. Iedere keer vergaten zij 1 onderdeel....Om gek van te worden! Dan bel je de klantenservice om te weten waarom en dan krijg je als antwoord " ja mevrouw, ik kan er niets aan doen"...Daarnaast klopt de tijdslot van de aflevering helemaal niet. 1 dag van tevoren krijg je een email met daarin de tijdslot van de aflevering ( meestal een tijdslot van 2 uur..). De transporteur kwam bij iedere aflevering 6! uurtjes later...nogmaals...om gek van te worden. Dan bel je weer de klantenservice om te vragen waarom....en dan worden te telefoontjes niet eens meer beantwoordt. Als jij van plan bent om een bed bij de beddenleeuw te kopen zou ik je adviseren om het niet te doen. De bedden zijn mooi, de prijs is redelijk maar de hoofdpijn die hiermee gepaard gaat....is gewoon " not worth it" . Dit bedrijf heeft totaal schijt aan de klanten.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 31-08-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Beddenleeuw


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bedshop.nl logo
Bedshop.nl
2 beoordelingen
9
Snurk Amsterdam logo
Snurk Amsterdam
2 beoordelingen
9
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beddenleeuw een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Beddenleeuw. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beddenleeuw actief?

Beddenleeuw is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beddenleeuw reviews? Dan kun je naar de website van Beddenleeuw gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie