Bambulah logo

Bambulah reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bambulah reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2828
Bambulah logo
Website
bambulah.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bambulah

Je hebt echt niet alleen op een tropisch eiland een klamboe nodig. Ook in Nederland kunnen muggen knap vervelend zijn. Ze verstoren je nachtrust en dan hebben we het nog niet eens over de vervelende jeuk die ze soms veroorzaken. Zoek je een kwalitatieve klamboe en kwam je uit bij Bambulah? Wellicht is het een optie voor je om hier te bestellen? Wij helpen je graag bij het vormen van een mening over dit bedrijf. Wij verzamelden namelijk beoordelingen over Bambulah. Klanten die ervaring hebben met deze winkel, hebben hier een recensie over geschreven. Je leest of ze soms klachten hadden of dat ze alleen maar tevreden waren. Ook lees je op deze manier meer over de service en de kwaliteit van de producten. Vervolgens kun jij een weloverwogen keuze maken om wel of geen bestelling te doen bij Bambulah.

Over Bambulah

Bambulah verkoopt luxe klamboes. Ze hebben een Nederlands design, maar ze zijn met de hand gemaakt in Bali. Kies je voor deze producten, dan combineer je een ultieme bescherming met een iconische stijl. Een klamboe is natuurlijk een eeuwenoud product. Ze zijn door Bambulah echter opnieuw ontworpen. Het uitgangspunt hierbij was het verenigen van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Er wordt gebruik gemaakt van micro-polyester, 100% organisch katoen, stevig canvas en zelfs puur zijde. De eigenaars van dit bedrijf werden tijdens hun reizen naar exotische bestemmingen verliefd op de klamboe. Ze merkten dat ze hiermee niet alleen beschermd werden tegen muggen, maar ook dat er meer sfeer in de slaapkamer ontstond. Ze zochten vervolgens naar de ultieme klamboe, maar ontdekten dat die niet bestond. Dit resulteerde in het ontstaan van Bambulah. Zij besloten dit eeuwenoude product volledig opnieuw te ontwerpen. Elk detail is doordacht en ontworpen in lijn met hun 3 basis principes. Dit zijn: duurzaamheid, bescherming etn stijl. De mensen achter dit bedrijf vonden op Bali ambachtslieden met ware passie en oog voor detail. Samen met hen is elke klamboe uit hun collectie ontworpen. De meeste klamboes worden ook op dit tropische eiland gemaakt. Bambulah plant een bos aan in Indonesië. Zo willen ze iets teruggeven aan het land en haar prachtige natuur. Elke keer als er een klamboe verkocht wordt, kan een klant een boom in dit bos adopteren voor slechts een euro. Bambulah zelf doneert de overige 2,50.

Waarom kiezen voor Bambulah

Je bent die muggen in je slaapkamer helemaal zat en je zoekt naar een klamboe? Of je wilt gewoon extra sfeer in je kamer? Bij Bambulah vind je 40 verschillende modellen, dus er past er vast wel een bij jouw wensen en stijl. Gaat het jou zeker niet alleen om de functionaliteit, maar ook om de uitstraling, neem dan ook een kijkje bij het lookbook. De professionele kwaliteit van het naaiwerk van de klamboes is opvallend. Elk product is op een bijzondere manier afgewerkt. Je vindt op de website heel gemakkelijk wat je zoekt. Je kunt zoeken bij een collectie, maar ook bij het model van de klamboe. Wil je een grote of een kleine? Een vierkante misschien? Of wil je er een voor de babykamer? Dan kun je daar heel gericht op zoeken. Bambulah gaat niet alleen voor uitstekende producten, maar ook voor een goede service. Op de site lees je bijvoorbeeld hoe je de klamboe het beste kunt onderhouden. De bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd, in de meeste gevallen al binnen een paar dagen. Ben je niet tevreden, dan heb je de optie om het product retour te zenden.

Is Bambulah betrouwbaar?

Bambulah laat aan alle kanten zien een betrouwbaar bedrijf te zijn. Er is ook voor de natuur op Bali en ook voor jou als klant bieden ze graag de beste service. De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar en als je de reviews van andere klanten leest, dan zie je dat ze dit bedrijf met hoge cijfers beoordelen.

Klantenservice en klachten

Wil je even heel laagdrempelig contact met iemand van de klantenservice, dan is de live chat ideaal. Is het handiger om iemand echt te spreken, pak dan de telefoon. Tenslotte is het ook mogelijk om te mailen of het contactformulier te gebruiken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een keer een klamboe gekocht bij Bambulah? Wil je daar een beoordeling over schrijven? Je helpt andere mensen daar enorm mee. Zij komen door jouw recensie meer te weten over dit bedrijf.

Reviews over Bambulah

Gerelateerde bedrijven

Homedeco logo
Homedeco
4 beoordelingen
6
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Brandpreventiewinkel logo
Brandpreventiewinkel
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Bambulah

Het bedrijf Bambulah is geverifieerd door ons. De webshop bambulah.com is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Bambulah is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bambulah maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bambulah is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van bambulah.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bambulah.

Geplaatst op: 29-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bambulah


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Homedeco logo
Homedeco
4 beoordelingen
6
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Brandpreventiewinkel logo
Brandpreventiewinkel
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bambulah een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bambulah. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bambulah actief?

Bambulah is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bambulah reviews? Dan kun je naar de website van Bambulah gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie