Bamboovement logo

Bamboovement reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bamboovement reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4734
Bamboovement logo
Website
bamboovement.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bamboovement

Wil je graag een bamboe product kopen bij Bamboovement, maar heb je zo je twijfels over de betrouwbaarheid van deze webwinkel? Neem dan eerst even kort de tijd om de informatie over Bamboovement door te nemen op deze pagina. Op deze website krijg je een overzicht van wat je zoal bij Bamboovement kunt bestellen, waarom je juist wel of niet bij Bamboovement zou moeten bestellen en of het bedrijf betrouwbaar is of niet. Ook lees je hier belangrijke informatie over de Bamboovement klantenservice en hoe je deze eventueel kunt benaderen. Ten slotte vind je op deze website verschillende handige reviews lezen van bestaande klanten van Bamboovement. Hierdoor krijg je een objectieve indruk van deze organisatie, waardoor je vervolgens helder kunt kiezen om wel of niet te kopen bij Bamboovement. Ben je al klant bij Bamboovement? Laat dan op deze pagina een review achter en help andere met het maken van een goede aankoopbeslissing.

Over Bamboovement

Bamboovement is een webwinkel waar je tal van milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor traditionele verzorgingsproducten kunt bestellen. Het bedrijf biedt met name verschillende producten voor mond-, haar-, lichaams- en scheerverzorging. De producten van Bamboovement zijn ook in abonnementsvorm verkrijgbaar, hierdoor zorg je altijd voldoende voorraad van jouw favoriete bamboe product. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid. Naast dat de producten van het bedrijf gemaakt zijn van het milieuvriendelijke bamboe, plant het bedrijf ook een boom voor elke bestelling die geplaatst wordt via de webwinkel. Hierdoor draag je dus op een zeer eenvoudige manier een steentje bij aan een duurzamere wereld.

Waarom kiezen voor Bamboovement

Bamboovement is een bedrijf dat veel waarde hecht aan een plasticvrije wereld. Veel plastic soorten kunnen namelijk niet gerecycled worden en belanden hierdoor in het milieu. Plastic kan zowel aan het mileu als aan dieren flink wat schade aanrichten. Bamboovement wil deze schadelijke producten dan ook vervangen door het aanbieden van biologisch afbreekbare producten. Indien je de producten van Bamboovement gebruikt kun je voor eens en voor altijd afscheid nemen van jouw vervuilende plastic producten en overstappen op duurzame bamboe alternatieven. Met een ruim assortiment haal je bij Bamboovement gemakkelijk alles in huis voor een duurzame leefstijl. Naast topkwaliteit producten biedt het bedrijf ook gunstige algemene voorwaarden die je kunt vertrouwen. Zo worden de producten van het bedrijf vanaf €25 gratis bij je thuis geleverd en kun je jouw bestelling zeer snel thuis verwachten. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid tot kosteloos retourneren en plaatst het bedrijf een boom bij elke bestelling.

Is Bamboovement betrouwbaar?

Bamboovement is een bekende webwinkel met een groot klantenbestand. Het bedrijf is erg succesvol en heeft vele positieve reviews. Het bedrijf staat ingeschreven bij de KvK en voldoet aan alle eisen waaraan een betrouwbare en veilige webwinkel zoal dient te voldoen. Zo kun je veilig betalen op deze webwinkel middels verschillende betalingsmethoden en gaat het bedrijf zorgvuldig om met privacy gevoelige data. Ook kun je producten zorgeloos retourneren en staat het bedrijf je altijd te woord via de klantenservice. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen en zonder problemen een bestelling plaatsen.

Klantenservice en klachten

Wil jij graag een medewerker van Bamboovement spreken of benaderen? Raadpleeg dan de klantenservice. Het bedrijf is te bereiken via telefonisch contact en per mail. Ook is het bedrijf te vinden op diverse sociale mediakanelen, zoals Facebook en Instagram, en kun je ook via deze toegankelijke wegen met het bedrijf in contact komen. Over het algemeen word je vriendelijk geholpen door een medewerker van Bamboovement, en worden klachten vakkundig behandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je al klant bij Bamboovement en wil je andere mensen graag over jouw ervaring met Bamboovement vertellen? Schrijf dan een review op deze pagina. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of de producten van goede kwaliteit zijn, of je tevreden bent over de aangeboden service en of je het bedrijf aan vrienden en familie zou aanbevelen. Schrijf daarnaast ook in jouw review of je goed bent geholpen door de klantenservice, mocht je contact hebt gezocht met de klantenservice. Met jouw eerlijke en uitgebreide review help je andere met het krijgen van een eerlijke indruk over deze webwinkel, waardoor mensen gemakkelijker een goede aankoopbeslissing kunnen maken.

Reviews over Bamboovement

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Bamboovement

Bamboovement is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bamboovement bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bamboovement lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bamboovement. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van bamboovement.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bamboovement.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bamboovement


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bamboovement een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bamboovement. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bamboovement actief?

Bamboovement is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bamboovement reviews? Dan kun je naar de website van Bamboovement gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie