Ballony.nl logo

Ballony.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ballony.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4907
Ballony.nl logo
Website
ballony.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ballony.nl

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, mag het natuurlijk net dat ietsje meer zijn. Ballonnen en slingers, feestelijke decoratie en waarom zelfs niet werken met leuke en originele uitnodigingen voor je gasten? De kans is groot dat je online op zoek gaat naar inspiratie en dan de website en webshop van Ballony.nl ergens tegenkomt. Ballony.nl heeft alles in huis om ieder feest tot in de puntjes af te werken en kan dat ook voor jouw feest doen. Wil je weten of Ballony.nl voor jouw speciale dag de juiste artikelen in huis heeft en of je kunt rekenen op een prima klantenservice? Je leest hier alle reviews, ervaringen en beoordelingen van mensen die hier voor jou al een aankoop deden. Lees snel verder en tover ook jouw feest om in een unieke, sfeervolle, creatieve en originele gebeurtenis.

Over Ballony.nl

De Nederlandse webshop Ballony.nl, met vestiging in De Goorn, is onderdeel van het grotere Jevy Webshops en wil als klein familiebedrijf de passie voor het feestelijk aankleden van tal van speciale gelegenheden delen met haar klanten. Het team gelooft hard in warmte, sfeer en vriendelijkheid en stelt zich ten doel dit aan alle klanten van de webshop aan te bieden. Ballony.nl biedt niet alleen een groot assortiment aan feestelijke artikelen aan, het doet dit ook nog eens met oog voor de noden en wensen van de klant. Om zo goedkoop mogelijk te kunnen leveren zonder aan de kwaliteit van de artikelen te raken, werd de beslissing genomen om met een buitenlandse leverancier te werken, maar dan wel tegen Nederlandse voorwaarden en zonder de extra kosten die het importeren van goederen normaal gezien met zich meebrengt.

Waarom kiezen voor Ballony.nl?

Als je gaat kijken naar het aanbod van Ballony.nl valt je meteen op dat aan alles gedacht werd om van ieder feest een uniek gebeuren te maken. Ballonnen, slingers, tafeldecoratie en zo meer maken allemaal deel uit van het vaste assortiment. Daarnaast kun je ook voor bepaalde algemene thema's zoals Kerst, Halloween, Valentijn en dergelijke meer kiezen. Niet alleen de dag zelf wordt zo in een feestelijk kleedje gestoken, ook de voorbereidingen ervan krijgen de nodige aandacht in de vorm van bijvoorbeeld originele uitnodigingen. Je kunt echt wel stelen dat door Ballony.nl aan alles werd gedacht en het aanbod wisselt voortdurend op basis van de wensen van de klant. De prijzen die je in de webshop vindt, zijn alle kosten inbegrepen. Ballony.nl mag er dan wel voor kiezen om met een Chinese leverancier te werken, dit wil in geen geval zeggen dat importkosten en invoerrechten voor rekening van de klant zijn.

Is Ballony.nl betrouwbaar?

Zoals gezegd is de tevredenheid van de klanten een belangrijk thema binnen de werking van Ballony.nl. Om die reden is het bedrijf erg open en communicatief als het gaat over algemene voorwaarden, leverings- en retourvoorwaarden en het contacteren van de klantendienst. Alle informatie die je als klant nodig hebt om van een goede service te kunnen genieten, vind je netjes op de website terug. Je hoeft als klant ook geen contact te hebben met de buitenlandse leverancier, dat doet Ballony.nl zelf indien nodig.

Klantenservice en klachten

Op de website van Ballony.nl vind je verschillende manieren terug waarop je contact kunt opnemen met het bedrijf ingeval van vragen of problemen. Zo kun je bellen of mailen en staat ook netjes het adres van de maatschappelijke zetel van het bedrijf vermeld. Ballony.nl geeft zelf aan dat klanten altijd bij hen terecht kunnen en dat ze zelfs producten waarover veelvuldig klachten worden geuit uit het aanbod verwijderen. Leuke opmerking van het bedrijf is dat ze in de contacten wederzijds respect belangrijk vinden en dus niet antwoorden op onvriendelijke mails omdat dit ook niet hun manier van reageren en communiceren is. Lijkt een goede deal toch?

Wil jij ook beoordelen?

Had jij in het verleden al een feestje op de agenda waarvoor je beroep deed op Ballony.nl? Dan horen wij graag hoe je die samenwerking hebt ervaren en hoe de artikelen die je aankocht je zijn bevallen. Je helpt andere klanten die op zoek zijn naar een feestelijke aankleding van een speciale dag er erg mee verder en zij lezen daarvoor graag jouw verhaal. Wacht dus niet langer, kruip in je pen en deel met ons jouw ervaringen over Ballony.nl. Iedere gedeelde ervaring is een goede hulp voor anderen die net als jij op zoek zijn naar een geschikte aanbieder van feestartikelen.

Reviews over Ballony.nl
Gerelateerde bedrijven
deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
1 beoordeling
9,5
KerstwinQel.nl logo
KerstwinQel.nl
2 beoordelingen
8
Sinterklaas-feestwinkel.nl logo
Sinterklaas-feestwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Ballony.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
1 beoordeling
9,5
KerstwinQel.nl logo
KerstwinQel.nl
2 beoordelingen
8
Sinterklaas-feestwinkel.nl logo
Sinterklaas-feestwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ballony.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Ballony.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ballony.nl actief?

Ballony.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ballony.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ballony.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie