Bagoes logo

Bagoes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bagoes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2156
Bagoes logo
Website
bagoes.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bagoes

Ook als je als vrouw een maatje meer hebt kun jij je prima kleden. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar dat wat Bagoes te bieden heeft. Om je meer informatie te geven over deze aanbieder en specialist in plus size fashion, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je zelf beslissen om je kleding voortaan ook bij Bagoes te kopen.

Over Bagoes

Bagoes geldt als de onbetwiste specialist in plus size fashion voor de vrouw. Het aanbod is zeer gevarieerd, zoals er kledingstukken van heel erg veel verschillende merken aangeboden worden. Behalve kleding vind je er ook accessoires om je outfit helemaal af te maken en koop je er verschillende soorten laarzen. Bagoes is het bewijs dat je er ook als je een maatje meer hebt gewoon heel representatief uit kunt zien. Bagoes biedt steeds aantrekkelijke kortingen en omdat het aanbod steeds wisselt, is en blijft de webshop steeds de moeite van het bezoeken waard.

Waarom kiezen voor Bagoes?

Als je met een maatje meer echt iets te kiezen wilt hebben, dan kies je voor Bagoes. Je koopt er echt alles; van badkleding, blouses, broeken en lingerie tot sportkleding, blazers en jasjes, accessoires en laarzen. Je koopt er representatieve en formele kleding maar schaft er ook casual kleding aan, net als kleding om in te sporten. Bagoes voert een groot aantal merken zoals bijvoorbeeld By Bella, Cette, Gozzip, La Stampa, Luukaa, No-Secret, Stark en Request. De producten worden tegen scherpe prijzen aangeboden, nog los van de kortingen die je door Bagoes aangeboden worden.

Is Bagoes betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen wordt al snel duidelijk dat Bagoes een betrouwbare partner is. Afspraak is afspraak bij deze specialist, die bovendien beschikt over een groot aantal keurmerken. Daardoor laat Bagoes zien zich volledig aan de geldende regels en wetten te houden. Tekenend is wel het feit dat je alle bedrijfsgegevens gewoon op de webshop vindt, tot aan het KvK nummer en ook het BTW nummer aan toe. Over transparantie gesproken. Ook het hoge rapportcijfer dat Bagoes van de klanten krijgt, een 8,7, spreekt wat betreft het vertrouwen dat de klanten in Bagoes hebben boekdelen.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht hebben en die bij Bagoes kenbaar willen maken, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt een schriftelijke klacht indienen, het adres staat op de website. Het kan ook sneller, want je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website, je kunt een e-mail sturen en je kunt ook gewoon bellen met Bagoes. Bagoes is ook actief op Facebook. Ook op die manier kun je dus contact zoeken met deze specialist in plus size fashion voor de vrouw.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen van bestaande klanten bieden je altijd meerwaarde. Je krijgt zo uit de eerste hand praktische informatie, erg waardevolle informatie vooral. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is slechts een kleine moeite en zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als die lastige keuzes moeten maken.

Reviews over Bagoes

Gerelateerde bedrijven

Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
LeBallon logo
LeBallon
3 beoordelingen
7,7
Lureaux logo
Lureaux
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Bagoes

Bagoes is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bagoes bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bagoes lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bagoes. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bagoes is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van bagoes.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bagoes.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima webshop

Erg fijne webshop die alle bestellingen snel en goed levert. De kleding ziet er erg leuk uit en past altijd perfect. Leuk om te zien dat er een webshop is die zich op deze doelgroep focust. Uitstekende service!

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nienke B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bagoes


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
LeBallon logo
LeBallon
3 beoordelingen
7,7
Lureaux logo
Lureaux
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bagoes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bagoes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bagoes actief?

Bagoes is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bagoes reviews? Dan kun je naar de website van Bagoes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie