Babyveilig.nl logo

Babyveilig.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Babyveilig.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1117
Babyveilig.nl logo
Website
Babyveilig.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Babyveilig.nl

Wil jij graag weten welke beoordelingen Babyveilig.nl krijgt van andere mensen? Alle reviews van Babyveilig.nl hebben wij op een rijtje gezet voor je. Lees, voordat je beslist of je ook iets bij Babyveilig.nl gaat kopen, deze reviews eens door. Doordat de reviews geschreven zijn door klanten, krijg je een betrouwbaar en goed beeld van het bedrijf.

Over Babyveilig.nl

Bij Babyveilig.nl kun je online babyspullen en -accessoires kopen die zorgen voor een veilige omgeving van je kindje, bijvoorbeeld een Recaro autostoeltje of deurstrips en tafelhoekjes. Zoals de naam ook al doet vermoeden, is veiligheid de belangrijkste kernwaarde voor het bedrijf. Niet alleen de veiligheid voor nu, maar ook voor in de toekomst. Kijkend naar de toekomst is het milieu een andere belangrijke kernwaarde voor Babyveilig.nl. Ze willen zorgdragen voor een goed milieu en een leefbare wereld achterlaten voor de volgende generatie. Het bedrijf heeft een groene bedrijfsfilosofie waar ze aan bijdragen door te kiezen voor een heel milieuvriendelijk wagenpark met zo weinig mogelijk CO2 uitstoot. Ook bij geretourneerde producten zorgt het ervoor dat het milieuvriendelijk verwerkt wordt. In de toekomst blijft het bedrijf het gebruik van meer milieuvriendelijke materialen en productieprocessen zoveel mogelijk aanmoedigen.

Waarom kiezen voor Babyveilig.nl

De combinatie van online babyspullen kopen van grote merken en de groene bedrijfsfilosofie maakt Babyveilig.nl uniek. Waar je bij fysieke babywinkels de kans loopt dat een product niet op voorraad is, is dat bij Babyveilig.nl nauwelijks het geval. De producten in het assortiment zijn allemaal uitgebreid getest, waardoor ze voldoen aan alle veiligheidseisen. De veiligheid van je kind staat ten slotte voorop. In het assortiment vind je onder andere autostoeltjes, draagzakken, kinderwagers, wiegjes, muziekmobielen, educatief speelgoed, kleding en drinkbekers. Vrijwel alles wat je voor de kleine nodig hebt, vind je dus bij Babyveilig.nl. Neem dus zeker eens een kijkje wanneer je nog iets nodig hebt. Naast de veiligheid is ook een stukje comfort van belang. Niet alleen voor het kind, maar net zo goed voor de ouder. Ook daar heeft Babyveilig.nl aan gedacht.

Is Babyveilig.nl betrouwbaar?

Op Trutspilot scoort Babyveilig.nl een 4,8 en het krijgt van de overgrote meerderheid van de mensen een uitstekende waardering. Het bedrijf is opgericht in 2017 en noemt zich dus dé speciaalzaak voor veiligheid en kwaliteit op het gebied van babyspullen. Daarnaast is op de website het Webshop Keurmerk logo te zien. Ze zijn lid hiervan, wat wil zeggen dat ze voldoen aan de Keurmerk-code. Als consument profiteer je hierdoor van onder andere het 14 dagen retourrecht en je geld wordt binnen 14 dagen na aanmelden van je retour gecrediteerd. Daarnaast is er een onafhankelijke geschillenbeslechting en voldoet de website aan de Europese wetgeving. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Gravenhage.

Klantenservice en klachten

Babyveilig.nl heeft een klantenservice waar je op meerdere manieren contact mee op kunt nemen, bijvoorbeeld wanneer je een vraag of een klacht hebt. Je kunt schriftelijk contact met ze opnemen via de mail of door het online contactformulier in te vullen. Ook zijn ze telefonisch bereikbaar en je kunt ze zelfs via WhatsApp een berichtje sturen. Hoelang het duurt voordat er op je vraag gereageerd wordt, is niet duidelijk. Ook wordt niet benoemd wanneer ze telefonisch te bereiken zijn. Tot slot heb je de mogelijkheid om je te registreren en een account aan te maken. Met een account kun je het betalingsproces sneller doorlopen, verschillende adressen opslaan, je bestellingen bekijken en nog veel meer.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer jij al eens iets bij Babyveilig.nl gekocht hebt, zou het ontzettend fijn zijn als je hier een review over schrijft. Beschrijf wat jouw ervaring was met het bedrijf. Hierbij kun je benoemen hoe je het gekochte product ervaren hebt, hoe de levering was, of je vraag goed en snel beantwoord werd, hoe de nazorg was en ga zo maar door. Deel jouw mening met anderen, zodat zij kunnen beslissen of ze wel of niet iets bij het bedrijf willen kopen.

Reviews over Babyveilig.nl
Gerelateerde bedrijven
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Bugaboo logo
Bugaboo
1 beoordeling
8,5
Babyslofje-online logo
Babyslofje-online
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Nette winkel

De website is erg netjes, duidelijk en overzichtelijk. Alle producten staan erop voor een goede scherpe prijs. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Kortom zeer tevreden.

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Susan M.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Babyveilig.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Bugaboo logo
Bugaboo
1 beoordeling
8,5
Babyslofje-online logo
Babyslofje-online
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Babyveilig.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Babyveilig.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Babyveilig.nl actief?

Babyveilig.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Babyveilig.nl reviews? Dan kun je naar de website van Babyveilig.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie