Autobench.nl logo

Autobench.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Autobench.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2248
Autobench.nl logo
Website
autobench.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Autobench.nl

Heb je een hond of puppy in huis? Dan wil je jouw trouwe viervoeter natuurlijk soms ook wel eens mee uit nemen. In de auto is een autobench dan ook wel ontzettend handig. Laat dat nu exact zijn wat je bij Autobench.nl kunt vinden. Natuurlijk weet je daarmee nog niets over de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de producten van Autobench.nl. Is de prijs-kwaliteitsverhouding wel goed? Helpt de klantenservice je vlot verder? Door even door de reviews en beoordelingen op deze pagina te lezen kan je die zaken een stuk beter inschatten. Profiteer van de ervaringen van echte klanten van Autobench.nl dankzij deze reviews!

Over Autobench.nl

Autobench.nl is een aanbieder van autobenches, hondenbenches en tal van andere hondenbenodigdheden. De website ontstond al in 2012 en heeft dus een ruime ervaring binnen de sector opgebouwd in de afgelopen jaren. De pijlers waar Autobench.nl op steunt zijn een groot assortiment aan benches (en bovendien op voorraad!), professioneel advies en vooral een goede service. De medewerkers van Autobench.nl zijn zelf stuk voor stuk hondenliefhebbers en hebben zelf stuk voor stuk een viervoeter thuis rondlopen. Als je op zoek bent naar advies betreffende hondenbenches of aanverwanten geboren uit praktijkervaring en specialistische kennis ben je bij de klantenservice van Autobench.nl dus aan het juiste adres. Bovendien kan je op eender welk moment terecht bij de live chat op de website om mogelijke vragen te stellen.

Waarom kiezen voor Autobench.nl?

Bij Autobench.nl vind je een ruim assortiment aan benches voor honden van elk formaat. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: aanbiedingen, hond in auto, hond in en om het huis, hond op reis, hond en fiets, trainingsartikelen en ten slotte werpkisten. Op de website vind je ook een handige zoekbalk waar je via trefwoorden een opzoeking kunt doen en een filter om te bepalen welke bench de geknipte fit is voor jouw wagen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je bij Autobench.nl op heel wat verschillende manieren betalen. Dat kan via bancontact, met PayPal, cash als je komt afhalen of met een overboeking. Wat de levertijd betreft kan je jouw aankoop de volgende dag al in huis verwachten bij bestellingen voor 16 uur. In 99% van de gevallen is jouw bench er binnen de drie werkdagen. Er geldt gratis verzending vanaf een bedrag van 35 euro en je krijgt altijd 14 dagen de tijd om retour te sturen.

Is Autobench.nl betrouwbaar?

Autobench.nl is al sinds 2012 actief binnen de sector. Er is dus al een ruime geschiedenis om op af te gaan waarin Autobench.nl een goede reputatie heeft opgebouwd. Op de website zelf vind je niet alleen contactgegevens terug en een eigen klantenservice maar ook de nodige bedrijfsinformatie. Je vindt er het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer terug. Tevens is het zo dat je bij Autobench.nl in jouw eigen vertrouwde betaalomgeving veilig kunt betalen. Ten slotte is Autobench.nl ook aangesloten bij het online keurmerk WebwinkelKeur. Er is dus helemaal geen twijfel: Autobench.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Autobench.nl beroemt zich op een sterke klantenservice. Heb je dus een vraag of een probleem wiens antwoord je niet op de webshop terug kunt vinden? Dan kan je de klantenservice contacteren. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je per mail sturen naar de klantenservice, je kunt een brief sturen, je kunt telefonisch contact opnemen of via WhatsApp een berichtje sturen. De klantenservice van Autobench.nl tracht altijd binnen de werkdag een antwoord te geven op berichten. Heb je een klacht? Er kan natuurlijk altijd wel eens iets mislopen. Dan stuur je deze bij voorkeur per mail door naar Autobench.nl voorzien van het order- of bestelnummer. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en in de regel na enkele werkdagen een inhoudelijk antwoord. Ben je niet tevreden met dit antwoord? Dan kan je nog altijd de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur inschakelen. In dit geval komt jouw geschil voor de geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij jouw bench of iets anders bij Autobench.nl? Dan is jouw ervaring met deze webwinkel van grote waarde voor alle toekomstige bezoekers. Hoe zou jij Autobench.nl beoordelen? Wat is de kwaliteit van de producten op de website? Kreeg jij jouw levering inderdaad binnen de drie werkdagen? Heb je toevallig enige ervaring met de klantenservice? Was dit een positieve? Schrijf jouw verhaal neer in een review op deze website en help anderen inschatten of Autobench.nl een goed idee is of net niet!

Reviews over Autobench.nl

Gerelateerde bedrijven

Hunkemöller logo
Hunkemöller
29 beoordelingen
5,1
Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Shytobuy logo
Shytobuy
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Autobench.nl

Het bedrijf Autobench.nl is geverifieerd door ons. De webshop autobench.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Autobench.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Autobench.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Autobench.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van autobench.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Autobench.nl.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Deskundig advies

We hebben super goed en deskundig advies gehad. Alle producten zijn super snel geleverd. De retour service werkt ook erg fijn en ze doen er absoluut niet moeilijk over!

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yannick M.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Autobench.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hunkemöller logo
Hunkemöller
29 beoordelingen
5,1
Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Shytobuy logo
Shytobuy
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Autobench.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Autobench.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Autobench.nl actief?

Autobench.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Autobench.nl reviews? Dan kun je naar de website van Autobench.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie