Asos.com logo

Asos.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Asos.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Asos.com logo
Website
asos.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Asos.com ervaringen

Asos.com is één van de grootste modeketens in Engeland en is vooral bekend onder de 20-plussers. De afgelopen jaren is Asos.com ook in Nederland uitgegroeid tot een populaire webwinkel. Wil jij ook je slag slaan bij Asos.com, maar twijfel je nog of alles wel goed geregeld is? Lees hier alle Asos.com ervaringen en lees wat andere kopers al hebben ervaren met dit bedrijf.

over Asos.com

Asos.com is in 1999 opgericht en in maart 2000 deed het haar website online. Al vanaf het eerste jaar deed Asos hoge ogen gooien, want ze wonen meteen een prijs als Trendsetter van het jaar. Inmiddels is Asos uitgegroeid tot snelste groeiende retailer van het Verenigd Koninkrijk en streven ze continue verbetering van hun bedrijf. Met inmiddels 80.000 producten van het eigen merk en 900 andere merken kan het niet anders dan dat iedere vrouw en man hier slaagt voor hun outfit. Daarnaast worden er wekelijks ook nog eens 5000 nieuwe producten toegevoegd aan de site. Bij Asos kan je terecht voor alles wat met je outfit te maken heeft. Of het nou gaat om een jas, top, broek of schoenen. Asos biedt je de volledige beleving om je outfit te scoren voor een lage prijs. Een mooi voorbeeld van de innovatie binnen het bedrijf is wellicht het vollere bikinimodel (Vivian Eyo-Ephraim). De campagne werd over de hele wereld via Social Media breeduit gedragen. De boodschap dat ieder lichaamstype verdient om een bikini te dragen is in iedergeval bij Asos aan het juiste adres.

Asos levering en ruilen

Asos is dan misschien wel een buitenlands bedrijf, maar heeft alles wat een Nederlandse webshop ook heeft. Zo is het mogelijk om al vanaf €25 je bestelling gratis te laten leveren. Vaak gebeurd dit dan binnen 2-4 werkdagen. Ook is het mogelijk om dit versneld te doen alleen betaal je hier vaan wel meer voor. Het inleveren van je spullen gaat ook erg gemakkelijk. Je kan de bestelling gewoon terugsturen door je pakket af te leveren aan één van de aangesloten postloketten (5500+ locaties). Vanaf hier zal alles gratis verzonden worden naar Asos waarna jij je geld weer retour krijg. Heb jij ervaringen over Asos dan ontvangen wij deze graag! hierdoor kunnen andere mensen weer profiteren van jou ervaring.

Reviews over Asos.com

Gerelateerde bedrijven

Activebastards logo
Activebastards
2 beoordelingen
9,5
Kellersports logo
Kellersports
2 beoordelingen
9,5
Björn Borg logo
Björn Borg
2 beoordelingen
9
6
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over asos.nl

Asos.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Asos.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Asos.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Asos.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van asos.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van asos.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Asos.com.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden over bestelling

Ze hebben super leuke kleding en het is helemaal niet duur. Enigste is dat je een paar dagen moet wachten op je bestelling, maar dat vind ik voor dit geld helemaal niet erg. Alles netjes binnen gekomen.

Geplaatst op: 01-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Esmee

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters en leugenaars..Bestel hier niks

Beste mensen bestel hier niks bij deze aso .jij bent je geld kwijt .zij liegen en bedriegen .
zij hebben geen telefoon en klanten service .alles gaat via email.daar krijg je automatische antwoorden waar je niks aan hebt.Deze site moet gewoon verboden worden in Nederland.zij hebben geen afterpay .dus wat zij willen is alleen UW GELD.

Geplaatst op: 27-03-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Cyrus

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel problemen

het contact was in het begin goed, er werd vrij snel gereageerd, wel via de mail want een callcenter hebben ze niet.. ik kon niet achteraf betalen, ook al stond dat wel overal op internet, vervolgens was mijn bestelling verkeerd; 1 item niet ontvangen, 1 item dubbel. weer contact opgenomen en de medewerkers snapte er niks van. ook wilde ik zeker weten dat het retourneren goed zou gaan, aangezien de bestelling niet klopte en dus de bedragen ook niet, weer geen begrip. er werd mij alleen verteld hoe ik kon retourneren, tja dat kan ik op de website ook wel lezen. uiteindelijk de volledige bestelling terug gestuurd, maar tot mijn verbazing zag ik in de mail dat 3/4 producten waren ontvangen en ik dus van dat overige product mijn geld niet terug zou krijgen. nu ben ik al zeker 4 mails verder en ineens word er niet meer gereageerd, net alsof ze het gewoon uitproberen. ik kan ze niet bellen en heb nog steeds niet mijn volledige bedrag terug. zeer slechte zaak.

Geplaatst op: 12-06-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ashton

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Asos.com


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Activebastards logo
Activebastards
2 beoordelingen
9,5
Kellersports logo
Kellersports
2 beoordelingen
9,5
Björn Borg logo
Björn Borg
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Asos.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Asos.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Asos.com actief?

Asos.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Asos.com reviews? Dan kun je naar de website van Asos.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie