ARTZ medical logo

ARTZ medical reviews, ervaringen en beoordelingen

ARTZ medical reviews, ervaringen en beoordelingen
1532
ARTZ medical logo
Website
ARTZ medical
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen ARTZ medical

De cosmetische kliniek ARTZ medical is gevestigd in Rotterdam-Kralingen en gespecialiseerd in diverse beautybehandelingen. Zo kun je hier terecht voor injectables, tattoo verwijdering, laserontharing, micro haar pigmentatie en voedselintolerantietesten. Er werkt een zeer ervaren team van specialisten en artsen in de techniek met ieder een eigen specialisme. Zo profiteer jij van de beste zorg. Wil jij meer weten over de beoordelingen van ARTZ medical? Wij hebben ARTZ medical reviews van echte klanten voor je op een rij gezet. Lees hier hoe anderen de behandelingen ervaren, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier wel of geen behandeling te boeken. Indien je ervaring hebt met ARTZ medical vragen we je om zelf ook een recensie achter te laten en zo anderen verder te helpen.

Over ARTZ medical

Voor een groot aantal cosmetische behandelingen ben je bij ARTZ medical aan het juiste adres. Als je naar aanleiding van de informatie op onze website interesse hebt in een behandeling bij de kliniek, kun je vrijblijvend contact opnemen voor een adviesgesprek. ARTS medical houdt de prijzen laag zodat je geen drempel ervaart om hier een behandeling te boeken. Injectables zijn tegenwoordig bijvoorbeeld zeer populair, van fillers voor vollere lippen tot een fronsrimpel die mooi wordt weggewerkt. De relatief eenvoudige ingreep heeft grootse resultaten en kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen.

Waarom kiezen voor ARTZ medical

ARTZ medical hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en jij kunt rekenen op passende zorg van de hoogste kwaliteit. De filosofie van ARTZ medical is dat ze de beste apparatuur inzetten voor de meest hoogwaardige behandelingen tegen een eerlijke prijs. Dit heeft als doel om de toegankelijkheid naar de kliniek zo laagdrempelig mogelijk maken. De medewerkers volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. Het constant verbeteren van kennis en kwaliteit is een permanent proces voor ARTZ medical. De kliniek is gevestigd in het Rotterdamse Kralingen. Deze locatie is eenvoudig bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je voelt je snel op je gemak in de kliniek door de veilige en rustige sfeer die hier heerst.

Is ARTZ medical betrouwbaar?

Diverse externe partijen controleren ARTZ medical op het gebied van voorzieningen voor medicatie, hygiëne en infectiepreventie. Het Rotterdamse bedrijf werkt volgens de voorgeschreven wet- en regelgeving. Daarbij is ervoor gekozen om met een extra kwaliteit- en veiligheidsmanagementsysteem te werken binnen de kliniek. Hiervoor zet zowel de directie als het ondersteunend personeel zich dagelijks voor in. Een groot pluspunt is dat je de prijslijst alvast online kunt bekijken. Hierdoor kom je niet voor vervelende verrassingen te staan na jouw behandeling. Het is altijd prettig om beoordelingen te lezen voordat je ergens een cosmetische behandeling ondergaat. Zo krijg je een uniek kijkje in de werkwijze van het bedrijf en de kwaliteiten van de medewerkers.

Klantenservice en klachten

De klantenservicemedewerkers staan altijd voor je klaar bij vragen, klachten of opmerkingen. Je kunt een gratis advies ontvangen over de behandeling die het beste aansluit bij jouw wensen. De klantenservice is bereikbaar per mail, telefoon, Whatsapp of je kunt een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend en gratis advies gesprek op locatie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens in de ARTZ medical kliniek geweest voor een behandeling? Schrijf dan hier een review over jouw ervaringen met ARTZ medical. Laat andere klanten middels jouw review bijvoorbeeld weten hoe de sfeer was, hoe je de behandeling hebt ervaren en of je tevreden was met het resultaat. Jouw persoonlijke ervaring met de kliniek in Rotterdam-Kralingen is belangrijk voor nieuwe klanten. Hierdoor krijgen ze een goed beeld van de behandelingen en de artsen en medewerkers.

Reviews over ARTZ medical
Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over ARTZ medical

Ons team van experts heeft ARTZ medical geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ARTZ medical bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ARTZ medical is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ARTZ medical is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van ARTZ medical te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ARTZ medical.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Artz medical in de buurt van de kralingse zoom

Geld is zijn missie.
Klachten worden ook niet serieus genomen.
Echt een no go.

Geplaatst op: 07-03-2023
Laatst bewerkt op: 07-03-2023
Geschreven door: Desmond J.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over ARTZ medical
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ARTZ medical een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ARTZ medical. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ARTZ medical actief?

ARTZ medical is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ARTZ medical reviews? Dan kun je naar de website van ARTZ medical gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie