Anytime Fitness logo

Anytime Fitness reviews, ervaringen en beoordelingen

Anytime Fitness reviews, ervaringen en beoordelingen
4230
Anytime Fitness logo
Website
Anytime Fitness
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Anytime Fitness

Overweeg jij om je aan te sluiten bij Anytime Fitness en eindelijk werk te maken van dat goede voornemen om meer te gaan sporten, maar wil je graag eerst even te weten komen hoe de ervaringen van anderen waren? Hier kan je alle reviews en beoordelingen nakijken en zo te weten komen of Anytime Fitness precies is waar je naar op zoek bent. De reviews geven je alvast een eerste helder beeld van wat je mag verwachten van Anytime Fitness zodat je een overwogen beslissing kan nemen om je wel of niet aan te sluiten.

Over Anytime Fitness

Anytime Fitness is en van oorsprong Amerikaans bedrijf dat het idee had opgevat om een fitness te openen die 7 dagen per week en 24 uur per dag open is om het sporten voor iedereen toegankelijk te maken zonder enige vorm van beperkingen. Door dit concept kan iedereen op eender welk moment gaan sporten zonder rekening te moeten houden met openingsuren zoals bij de andere fitnesscentra. Na de start ging het hard voor het bedrijf en ondertussen werden wereldwijd al 4500 clubs geopend onder de franchisevorm waarvan 130 in Nederland. Momenteel is Anytime Fitness bovendien de snelst groeiende keten in Nederland en zijn ze nog steeds op zoek naar mensen die zelf ook een club willen openen.

Waarom kiezen voor Anytime Fitness?

Anytime Fitness zet met zijn wereldwijd netwerk aan clubs in op gebruiksgemak, een persoonlijke aanpak en een ontspannen sfeer. De clubs die aangesloten zijn, zijn 24/7 geopend en leden kunnen met hun lidkaart in alle clubs wereldwijd terecht. Douches en kleedkamers zijn voorzien in elke vestiging en worden nauwgezet onderhouden en schoongemaakt. Voor Anytime Fitness is het behalen van de persoonlijke sportieve doelen van de leden prioriteit. Ervaren en bekwame trainers en een handige app zorgen ervoor dat iedereen kan sporten op maat met een persoonlijk en doelgericht begeleidingsprogramma. Anytime Fitness wil voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig zijn. Sporten gebeurt in een ontspannen en aangenamer sfeer en de groepslessen bieden leden de kans elkaar te leren kennen tijdens het sporten. Iedereen moet kunnen sporten op zijn niveau en op zijn tempo met een leuke groep of alleen, daar gaat het om bij Anytime Fitness.

Is Anytime Fitness betrouwbaar?

De clubs van Anytime Fitness worden door franchisenemers uitgebaat en alle contactgegevens van de club zijn op de website makkelijk en snel te vinden, wat voor een toegankelijke en open sfeer staat. Anytime Fitness zelf is ook op de verschillende social media kanalen terug te vinden en te contacteren. De site is duidelijk opgesteld en bevat heel wat informatie en beeldmateriaal van de verschillende aangesloten clubs. Verschillende van de nederlandse clubs zijn tevens aangesloten bij Actief Nl en vallen onder dat veiligheidsprotocol. Anytime Fitness biedt mogelijke nieuwe leden de kans om via een gratis 7- of 14-dagen pas kennis te maken met de club zonder verplichtingen tot aankoop van een abonnement achteraf.

Klantenservice en klachten

In de algemene voorwaarden van Anytime Fitness staan duidelijk de richtlijnen omschreven voor de te volgen procedure in geval van klachten. De clubs zelf ook zijn bereikbaar via de op de site weergegeven contactgegevens. Na het doornemen van de algemene voorwaarden weet je precies wat je rechten en plichten zijn en waar je terecht kan als iets toch zou mis lopen.

Wil jij ook beoordelen?

Reviews en beoordelingen zijn van onschatbare waarde voor wie naar een product of dienst op zoek is. Het gaat hier over echte ervaringen, zowel goede als minder goede, die andere helpen om een goede beslissing te kunnen nemen. Wil jij meehelpen aan het beoordelen van Anytime Fitness vanuit jouw persoonlijke ervaringen? Geef gerust jouw mening in de vorm van een unieke review.

Gerelateerde bedrijven
Subside logo
Subside
2 beoordelingen
9,5
SportHorses.nl logo
SportHorses.nl
0 beoordelingen
10
TrainMore logo
TrainMore
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,7
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Gratis 7-dagen pas niet beschikbaar zoals beschreven op website...

BIEDT GRATIS 7-DAGEN PAS ONLINE AAN, kunnen deze helaas niet aanbieden wegens geen gratis passen in voorraad??? Wat voor uitleg is dit eigenlijk. Had hiervoor een afspraak gemaakt met de vermelding ik een rugpatient ben (ook ineens om een keertje te proberen, zoals telefonisch afgesproken) en kreeg ter plaatse te horen dat zij deze niet kunnen aanbieden wegens geen voorraad en heb die dag dus ook niet de kans gekregen om te testen. Je bent dus eigenlijk ineens verplicht om een abonnement te nemen van 6 of 12 maanden. Een taktiek die bij mij in het verkeerde keelgat is geschoten.

Geplaatst op: 10-06-2023
Laatst bewerkt op: 10-06-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik beveel a.f van harte aan

Met toenemende leeftijd gaat kracht en vooal evenwicht achteruit.
Ik heb 4 fitness organisaties in de buurt aangeschreven, Anytime Fotness was de enige die met een persoonlijke reactie kwam, en een uitnodiging om langs te komen om een toegespitst schema te maken. Ik volg dit schema nu 3 maanden en kan vooruitgang merken.
De gym is schoon, goed uitgerust en anytime toegangkelijk. Het abbonnement is niet het goedkoopst, maar haar prijs ten volle waard.

Geplaatst op: 10-12-2022
Laatst bewerkt op: 11-12-2022
Geschreven door: Luchines V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
profielfoto Luchines V.
Luchines V. 11-12-2022
Er zitten wat spel- en typefouten in mijn beoordeling, die zou ik graag even herstellen.
profielfoto Luchines V.

Schrijf een review over Anytime Fitness
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subside logo
Subside
2 beoordelingen
9,5
SportHorses.nl logo
SportHorses.nl
0 beoordelingen
10
TrainMore logo
TrainMore
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Anytime Fitness een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Anytime Fitness. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Anytime Fitness actief?

Anytime Fitness is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Anytime Fitness reviews? Dan kun je naar de website van Anytime Fitness gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie