Andywawa logo

Andywawa ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Andywawa logo
Andywawa ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Multismart logo Multismart
0 beoordelingen
10
Simspeelgoed logo Simspeelgoed
0 beoordelingen
10
Studio100 logo Studio100
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Andywawa

In je zoektocht naar een leuke outfit voor je baby ben je op Andywawa gestoten. Goed voor jou! Deze webshop biedt de beste babykleertjes voor zowel meisjes als jongens. Je zult hier gegarandeerd je gading vinden. Wil je voor je gaat bestellen graag meer weten over de webshop Andywawa en de ervaringen van andere kopers? Op deze pagina lees je de reviews van Andywawa, geschreven voor andere kopers met het doel jou te informeren over de werking van de webshop. Lees verder naar de ervaringen en neem zo een goeddoordachte beslissing om bij Andywawa te kopen.

Over Andywawa

Andywawa is al meer dan 80 jaar een verantwoordelijk familiebedrijf dat 100% kwalitatieve en milieuvriendelijke katoenen babykleertjes produceert. In Turkije is het een van de meest bekende babykledingmerken en een leider op het vlak van design, comfort en gezondheid in babykleding. De kleding voor baby's tussen 0 en 24 maanden worden gemaakt met de klanttevredenheid als uitgangspunt. Zo ben je verzekerd van babykleding die helemaal bij jouw baby en jou past. In Nederland wordt de webshop gerund door Burcak. Toen ze in Turkije een babywinkel runde, besloot ze om geen kleding te verkopen die ze niet aan haar dochter zou geven. Zo maakte ze kennis met Andywawa en begon het merk te verkopen in haar winkel. Nadat ze naar Nederland verhuisde, is het haar missie geworden om Nederlandse ouders in contact te brengen met Andywawa.

Waarom kiezen voor Andywawa?

Bij Andywawa vind je babykledij met een uniek comfort en een exclusief ontwerp. De innovatieve en trendy babykleding wordt geproduceerd van duurzame, recycleerbare en biologische grondstoffen die met het grootste respect voor de natuur worden behandeld. Het gebruikte katoen komt uit de biologische landbouw. Ook de bijproducten zoals knopen en voering zijn zorgvuldig geselecteerde duurzame en natuurvriendelijke producten, zodat jouw baby de kans krijgt om gelukkig en gezond op te groeien.

Is Andywawa betrouwbaar?

De biologische babykledij van Andywawa heeft het Global Organic Textile Standard certificaat. Dit internationale keurmerk stelt zowel aan de productie van vezels als aan de productie van de kledingstukken hoge eisen. Om het label Made with Organic te ontvangen moet het kledingstuk uit minstens 70% biologisch geproduceerde materialen bestaan. Kledingstukken die uit minstens 95% biologisch geproduceerde materialen bestaan krijgen het label Organic. Daarnaast heeft het keurmerk hoge eisen voor de verpakkingen, de arbeidsomstandigheden en het loon in de productiefase. Het bedrijf is reeds in 42 landen actief en heeft daar de harten en het vertrouwen van vele ouders gewonnen.

Klantenservice en klachten

Je bereikt de klantenservice telefonisch of via WhatsApp op weekdagen tussen 9u en 18u. Schrijf je liever je klacht neer, dan kun je gebruik maken van het e-mailadres van Andywawa. Bekijk zeker eens de pagina met de meest gestelde vragen alvorens contact op te nemen, vaak vind je het antwoord op je vraag reeds daar terug.

Wil jij Andywawa ook beoordelen?

Ben je helemaal enthousiast over je bestelling bij Andywawa en wil je er graag alles over vertellen? Of heb je problemen gehad met enkele kledingstukken en heeft de klantenservice je op een gepaste manier verder geholpen? Wij horen graag wat jouw ervaringen zijn met de webshop Andywawa. Pen hieronder jouw beoordeling neer en help zo andere potentiële kopers om te beslissen bij Andywawa te kopen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Andywawa

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Andywawa

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Multismart logo Multismart
0 beoordelingen
10
Simspeelgoed logo Simspeelgoed
0 beoordelingen
10
Studio100 logo Studio100
0 beoordelingen
10