Andywawa logo

Andywawa reviews, ervaringen en beoordelingen

Andywawa reviews, ervaringen en beoordelingen
2413
Andywawa logo
Website
Andywawa
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Andywawa

In je zoektocht naar een leuke outfit voor je baby ben je op Andywawa gestoten. Goed voor jou! Deze webshop biedt de beste babykleertjes voor zowel meisjes als jongens. Je zult hier gegarandeerd je gading vinden. Wil je voor je gaat bestellen graag meer weten over de webshop Andywawa en de ervaringen van andere kopers? Op deze pagina lees je de reviews van Andywawa, geschreven voor andere kopers met het doel jou te informeren over de werking van de webshop. Lees verder naar de ervaringen en neem zo een goeddoordachte beslissing om bij Andywawa te kopen.

Over Andywawa

Andywawa is al meer dan 80 jaar een verantwoordelijk familiebedrijf dat 100% kwalitatieve en milieuvriendelijke katoenen babykleertjes produceert. In Turkije is het een van de meest bekende babykledingmerken en een leider op het vlak van design, comfort en gezondheid in babykleding. De kleding voor baby's tussen 0 en 24 maanden worden gemaakt met de klanttevredenheid als uitgangspunt. Zo ben je verzekerd van babykleding die helemaal bij jouw baby en jou past. In Nederland wordt de webshop gerund door Burcak. Toen ze in Turkije een babywinkel runde, besloot ze om geen kleding te verkopen die ze niet aan haar dochter zou geven. Zo maakte ze kennis met Andywawa en begon het merk te verkopen in haar winkel. Nadat ze naar Nederland verhuisde, is het haar missie geworden om Nederlandse ouders in contact te brengen met Andywawa.

Waarom kiezen voor Andywawa?

Bij Andywawa vind je babykledij met een uniek comfort en een exclusief ontwerp. De innovatieve en trendy babykleding wordt geproduceerd van duurzame, recycleerbare en biologische grondstoffen die met het grootste respect voor de natuur worden behandeld. Het gebruikte katoen komt uit de biologische landbouw. Ook de bijproducten zoals knopen en voering zijn zorgvuldig geselecteerde duurzame en natuurvriendelijke producten, zodat jouw baby de kans krijgt om gelukkig en gezond op te groeien.

Is Andywawa betrouwbaar?

De biologische babykledij van Andywawa heeft het Global Organic Textile Standard certificaat. Dit internationale keurmerk stelt zowel aan de productie van vezels als aan de productie van de kledingstukken hoge eisen. Om het label Made with Organic te ontvangen moet het kledingstuk uit minstens 70% biologisch geproduceerde materialen bestaan. Kledingstukken die uit minstens 95% biologisch geproduceerde materialen bestaan krijgen het label Organic. Daarnaast heeft het keurmerk hoge eisen voor de verpakkingen, de arbeidsomstandigheden en het loon in de productiefase. Het bedrijf is reeds in 42 landen actief en heeft daar de harten en het vertrouwen van vele ouders gewonnen.

Klantenservice en klachten

Je bereikt de klantenservice telefonisch of via WhatsApp op weekdagen tussen 9u en 18u. Schrijf je liever je klacht neer, dan kun je gebruik maken van het e-mailadres van Andywawa. Bekijk zeker eens de pagina met de meest gestelde vragen alvorens contact op te nemen, vaak vind je het antwoord op je vraag reeds daar terug.

Wil jij Andywawa ook beoordelen?

Ben je helemaal enthousiast over je bestelling bij Andywawa en wil je er graag alles over vertellen? Of heb je problemen gehad met enkele kledingstukken en heeft de klantenservice je op een gepaste manier verder geholpen? Wij horen graag wat jouw ervaringen zijn met de webshop Andywawa. Pen hieronder jouw beoordeling neer en help zo andere potentiële kopers om te beslissen bij Andywawa te kopen.

Gerelateerde bedrijven

Opentopzwanger.nl logo
Opentopzwanger.nl
2 beoordelingen
9
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,5
Taftoys.nl logo
Taftoys.nl
3 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Andywawa

Het bedrijf Andywawa is geverifieerd door ons. De webshop Andywawa is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Andywawa is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Andywawa maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Andywawa is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Andywawa. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Andywawa.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke spullen

Echt goede service en kwaliteit. Ik kijk er naar uit om mijn kleinzoon in die pasgeboren kleren te zien. De bestelling was ook super snel en alles was netjes verpakt. Ik kan niet wachten om het uit te proberen.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Finn H.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Andywawa


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Opentopzwanger.nl logo
Opentopzwanger.nl
2 beoordelingen
9
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,5
Taftoys.nl logo
Taftoys.nl
3 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Andywawa een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Andywawa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Andywawa actief?

Andywawa is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Andywawa reviews? Dan kun je naar de website van Andywawa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie